Пак да отсъствам и пак за

Все същите
Аватар
ELBI

Пак да отсъствам и пак за

Мнение от ELBI »

секс (така му викат на теми без мнения и на появи в къщи, да не говорим за ту-шибаници), Грийн, вицове, конаци (по един коняк да бяхте сипали), машини на времето, рожденни дни и именни такива.

Или съм пропуснал наздраветата, или сте се събирали толкова често, че не са ви оставали сили за наздравици по форума.

Апропо - Хисаря много готинко местенце (тихичко, благичко едно такова) с впечатляващи стени от римско време и ако е рекъл Господ - пак ще го посетя (и топлите водички там). Не намерих Маймундере, но чух за него...

Старосел ... големи ограждащи камъни на гробницата, а самата тя - дребна и невзрачна. На Перперикон имах повечко вдъхновения, а даже Татул ме изкефи повече. Все пак е любопитно място Старосел.

Инак ... бач, нерви ... няма нищо за хвалене.

Т.е. НАЗДРАВЕ!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Пак да отсъствам и пак за

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:секс (така му викат на теми без мнения и на появи в къщи, да не говорим за ту-шибаници), Грийн, вицове, конаци (по един коняк да бяхте сипали), машини на времето, рожденни дни и именни такива.

Или съм пропуснал наздраветата, или сте се събирали толкова често, че не са ви оставали сили за наздравици по форума.

Апропо - Хисаря много готинко местенце (тихичко, благичко едно такова) с впечатляващи стени от римско време и ако е рекъл Господ - пак ще го посетя (и топлите водички там). Не намерих Маймундере, но чух за него...

Старосел ... големи ограждащи камъни на гробницата, а самата тя - дребна и невзрачна. На Перперикон имах повечко вдъхновения, а даже Татул ме изкефи повече. Все пак е любопитно място Старосел.

Т.е. НАЗДРАВЕ!!!
И ни тъ беши срам да си на един .... (квато там мерна единица искаш му сложи:blum::winkw:) и да не се обадиш:(:crying::mad::evil:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:секс (така му викат на теми без мнения и на появи в къщи, да не говорим за ту-шибаници), Грийн, вицове, конаци (по един коняк да бяхте сипали), машини на времето, рожденни дни и именни такива.

Т.е. НАЗДРАВЕ!!!
И ни тъ беши срам да си на един .... (квато там мерна единица искаш му сложи:blum::winkw:) и да не се обадиш:(:crying::mad::evil:
Тая работа ако ставаше с обаждане... тя да не е като оная?

Освен това не ща така. Искам да ви се изтърся нарочно там!!! Веднъж идвах - само малко ме посрещнахте, но ви простих. Вторият път взех, че се гътнах и не можах да дойда. Сега ще видим третия ... Червено килимче, червено вино, червени рози... примерно...:cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:. Сега ще видим третия ... Червено килимче, червено вино, червени рози... примерно...:cool:
Ти сега и червени фенери ще искаш:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:. Сега ще видим третия ... Червено килимче, червено вино, червени рози... примерно...:cool:
Ти сега и червени фенери ще искаш:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
В Китай е символ на щастие и/или късмет ... затова ги слагат около ресторантите си... :blum:
Звенения

Мнение от Звенения »

ELBI написа: :blum:
Я земи песовете и ела да пием по една Мента на НДК!!!
Пясъчника и пързалките...

Остават 11 дни до купона!!!
Публикувай отговор