секс (така му викат на теми без мнения и на появи в къщи, да не говорим за ту-шибаници), Грийн, вицове, конаци (по един коняк да бяхте сипали), машини на времето, рожденни дни и именни такива.
Или съм пропуснал наздраветата, или сте се събирали толкова често, че не са ви оставали сили за наздравици по форума.
Апропо - Хисаря много готинко местенце (тихичко, благичко едно такова) с впечатляващи стени от римско време и ако е рекъл Господ - пак ще го посетя (и топлите водички там). Не намерих Маймундере, но чух за него...
Старосел ... големи ограждащи камъни на гробницата, а самата тя - дребна и невзрачна. На Перперикон имах повечко вдъхновения, а даже Татул ме изкефи повече. Все пак е любопитно място Старосел.
Инак ... бач, нерви ... няма нищо за хвалене.
Т.е. НАЗДРАВЕ!!!
Пак да отсъствам и пак за
Пак да отсъствам и пак за
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Пак да отсъствам и пак за
И ни тъ беши срам да си на един .... (квато там мерна единица искаш му сложи:blum::winkw:) и да не се обадиш:(:crying::mad::evil:ELBI написа:секс (така му викат на теми без мнения и на появи в къщи, да не говорим за ту-шибаници), Грийн, вицове, конаци (по един коняк да бяхте сипали), машини на времето, рожденни дни и именни такива.
Или съм пропуснал наздраветата, или сте се събирали толкова често, че не са ви оставали сили за наздравици по форума.
Апропо - Хисаря много готинко местенце (тихичко, благичко едно такова) с впечатляващи стени от римско време и ако е рекъл Господ - пак ще го посетя (и топлите водички там). Не намерих Маймундере, но чух за него...
Старосел ... големи ограждащи камъни на гробницата, а самата тя - дребна и невзрачна. На Перперикон имах повечко вдъхновения, а даже Татул ме изкефи повече. Все пак е любопитно място Старосел.
Т.е. НАЗДРАВЕ!!!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Тая работа ако ставаше с обаждане... тя да не е като оная?frisky lioness написа:И ни тъ беши срам да си на един .... (квато там мерна единица искаш му сложи:blum::winkw:) и да не се обадиш:(:crying::mad::evil:ELBI написа:секс (така му викат на теми без мнения и на появи в къщи, да не говорим за ту-шибаници), Грийн, вицове, конаци (по един коняк да бяхте сипали), машини на времето, рожденни дни и именни такива.
Т.е. НАЗДРАВЕ!!!
Освен това не ща така. Искам да ви се изтърся нарочно там!!! Веднъж идвах - само малко ме посрещнахте, но ви простих. Вторият път взех, че се гътнах и не можах да дойда. Сега ще видим третия ... Червено килимче, червено вино, червени рози... примерно...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти сега и червени фенери ще искаш:rotfl24::rotfl24::rotfl24:ELBI написа:. Сега ще видим третия ... Червено килимче, червено вино, червени рози... примерно...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
В Китай е символ на щастие и/или късмет ... затова ги слагат около ресторантите си...frisky lioness написа:Ти сега и червени фенери ще искаш:rotfl24::rotfl24::rotfl24:ELBI написа:. Сега ще видим третия ... Червено килимче, червено вино, червени рози... примерно...
Я земи песовете и ела да пием по една Мента на НДК!!!ELBI написа:
Пясъчника и пързалките...
Остават 11 дни до купона!!!