Грийн!

Все същите
esti

Грийн!

Мнение от esti »

Само ти единствен си тук на пост (за молитва не е сигурно) с нас нещастните 2-3 женоря.
Ти си нашата опора!
Ти си истинско, здраво, яко дърво (пак в смисъл на опора нъл разбираш), на което разчитаме да крепи форума от пропадане в часовете през които и ние ще липсваме по неизвинителни причини - ще поработим малко....
Хвала на таквизи, като теб!

А другите, вземете се в ръце бре!
Работата ли е по-важна?
Или семействата ви?
Не се излагайте....

ПП. И Змея бил тук.
Хвала и на него - другото ни дърво.......или айде крепежен елемент да го кажа, че дърво звучи малко дървено.
Аватар
Green Light

Re: Грийн!

Мнение от Green Light »

За Змея не знам, не мога да говоря от чуждо име но аз на "истинско, здраво, яко дърво на което разчитат 2-3 женоря" не възразявам. Говори ми!
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:За Змея не знам, не мога да говоря от чуждо име но аз на "истинско, здраво, яко дърво на което разчитат 2-3 женоря" не възразявам. Говори ми!
Мисля тихичко да поседнем...или полегнем в благородната ти сянка и мълчаливо да те слушаме и да ти се възхищаваме.:blum:
Но ако и ти замлъкнеш, като другите да знаеш, че ще ти окастрим клонките.:mad:

Егати, днес да няма радиационно замърсяване тук, че всички са се изпокрили?!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

То се е видяло, че сами ще се справяме, ами я да ви пусна едно развеселяващо нещо.

Обърнете Фнимание на текста - вижда ми се важен.
И никой да не ми казва, че е старо, щото и старо пак си е смешно. :blum:

Клик.
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

esti написа:
Green Light написа:За Змея не знам, не мога да говоря от чуждо име но аз на "истинско, здраво, яко дърво на което разчитат 2-3 женоря" не възразявам. Говори ми!
Мисля тихичко да поседнем...или полегнем в благородната ти сянка и мълчаливо да те слушаме и да ти се възхищаваме.:blum:

Верно:blink::shocked: Пък аз си викам, сега кат улезна в клуба и както от петък не съм влизала и ония приказливите драскачи ,кат ш'съ напълнили барем няколко страници с мъдри мисли, времето не ще ми стигне да ги изчета. Аз и ззатова чак сега влизам, защото си мислех, че ще съм изпуснала голямата приказка пък хич не обичам така, защото не мога всичко да изчрета...Пък то....!:blink::shocked:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:Само ти единствен си тук на пост (за молитва не е сигурно) с нас нещастните 2-3 женоря.
Ти си нашата опора!
Ко ви е нещастното? Пък и Грийнчо е на далавера - 3 в едно!!!
esti написа:Ти си истинско, здраво, яко дърво (пак в смисъл на опора нъл разбираш), на което разчитаме да
Както казва народа "Як чеп, яко държи!" :blum:
esti написа:Хвала на таквизи, като теб!
Ти с хвалби не го баламосвай! Ама де с ама де! Вадиш бутилката, махаш прашките и тогава говориш!

Времената с "браво" или "снимка пред строя" отминаха!!!

esti написа: А другите, вземете се в ръце бре!
Работата ли е по-важна?
Или семействата ви?
Не се излагайте....
Ми кат се взема в ръце, налага се да пиша с краката, а вие не може да четете, когато пиша с краката...

Един изложил се...:mad:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti

Мнение от esti »

ELBI написа: Ти с хвалби не го баламосвай! Ама де с ама де! Вадиш бутилката, махаш прашките и тогава говориш!

Съжалявам, ама си в грешка.
Точно пък фукльо, като Грийн мислиш ли, че ще впечатля с някакви си бутилки и прашки?!
Ми нали веднага ще каже, че неговите са по-хубави от моите.:grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:
ELBI написа: Ти с хвалби не го баламосвай! Ама де с ама де! Вадиш бутилката, махаш прашките и тогава говориш!

Съжалявам, ама си в грешка.
Точно пък фукльо, като Грийн мислиш ли, че ще впечатля с някакви си бутилки и прашки?!
Ми нали веднага ще каже, че неговите са по-хубави от моите.:grin:
Ми като са по- хубави сега, аз какво да направя?!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:

Мълчаливо?! Пфу
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

esti написа:Само ти единствен си тук на пост (за молитва не е сигурно) с нас нещастните 2-3 женоря.
Ти си нашата опора!
Ти си истинско, здраво, яко дърво (пак в смисъл на опора нъл разбираш), на което разчитаме да крепи форума от пропадане в часовете през които и ние ще липсваме по неизвинителни причини - ще поработим малко....
Хвала на таквизи, като теб!

А другите, вземете се в ръце бре!
Работата ли е по-важна?
Или семействата ви?
Не се излагайте....

ПП. И Змея бил тук.
Хвала и на него - другото ни дърво.......или айде крепежен елемент да го кажа, че дърво звучи малко дървено.
Ми аз малко съм ръждясъл, щот съм джилезин... :crazy:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Публикувай отговор