Децата, като малки са толкова сладки, че ти иде да ги изядеш!Мнемозина написа:
Според мен ако наистина с пот и кръв си отгледала едно дете, трябва да си благодарна на тази, която ти го отнема.![]()
А като пораснат....те е яд, че не си ги изял.
Ако пообщуваш с жени, израснали в истинско патриархално общество, ще забележиш, че те никога не се оплакват от свекървите си открито.4avdar4e написа: Ми, да де, аз нъл затуй се чудя??? Вместо да се радват, че се отървават от едно гайле...
Абе защо тоя проблем като че ли съществува само в патриархалните общества?? Всъщност знам отговора - затворената общност и общия бит... Чудя се дали в родово-племенните общества в Африка, примерно, има подобен конфликт??
Неведоми... свкърва ми в началото се опитваше да ми дава себе си за пример, че винаги мълчала пред нейната свекърва, ама аз й казах, че много обичам да говоря и да си казвам всичко и не на мене тия. И сега се разбираме добре. Тя и свекърва й (лека й пръст на бабата на мъжа ми) цял живот си говореха зад гърбовете и даже мен ме вземаха за слушател, да ми се оплакват една от друга. Винаги има начин да се разбереш с някого - и начинът не е да мълчиш и да преглъщаш. Просто!Мнемозина написа: а 2. е проникнало в някои семейства по неведоми пътища.
Накратко - това е.
Ами не знам. Не ми се е случвало да не постигна разбирателство. Добронамереността, искрената обаче, е най-важното в случая. Понякога милион доводи не струват колкото един жест на доброта и любов.Remmivs написа: Да! Процесът трябва да е двустранен. Или колкото страни има там. Иначе кучето си върви и керванът си лае.
На мен пък ми се е случвало. Точно защото трябва да има двустранност. Тук вече говоря за отношения изобщо, не за снаха-свекърва.vyara написа:Ами не знам. Не ми се е случвало да не постигна разбирателство. Добронамереността, искрената обаче, е най-важното в случая. Понякога милион доводи не струват колкото един жест на доброта и любов.Remmivs написа: Да! Процесът трябва да е двустранен. Или колкото страни има там. Иначе кучето си върви и керванът си лае.
Да беше пуснал- щях да ти отговоря.Remmivs написа:Тамън днес си мислех нарочна тема да пусна!
А то... разработвали продукт моля ти се... Лудите на стадиона...

Амииии днес окъснях с отиването на бач.[unknown] написа:Да беше пуснал- щях да ти отговоря.![]()
Всъщност, доста ми беше накипяло от форумни всезнайковци, раздаващи меродавно мнение в теми и темички, та реших да млъкна и да не пиша за известно време. Иначе щеше да стане въргал. Ама повече няма да мълча. Обещавам!
Ха- ха...Remmivs написа:Амииии днес окъснях с отиването на бач.[unknown] написа:Да беше пуснал- щях да ти отговоря.![]()
Всъщност, доста ми беше накипяло от форумни всезнайковци, раздаващи меродавно мнение в теми и темички, та реших да млъкна и да не пиша за известно време. Иначе щеше да стане въргал. Ама повече няма да мълча. Обещавам!Знаеш как е - админска му работа.
![]()
Сериозно, имам жега тези дни, може би даже няма да се вясна утре.
А за мълчанието... няма агнета тука - всите сме овци стръвници и тук таме некой вакъл овЕн кат мЕн.

Ма така си е, кво. Са ме осени една идея даже - да модна форума и вместо потребител да пише изтребител. Така inj ще стане последния изтребител, ама подозирам, че много ще им дойде за днес, а и Звеневия няма да ми даде да стана комсомолче сигурно.[unknown] написа:Ха- ха...
"Овен- стръвник"Ма верно си е така. И аз съм такъв [тук поклащам одобрително рога].
Remmivs написа: Ма така си е, кво. Са ме осени една идея даже - да модна форума и вместо потребител да пише изтребител. Така inj ще стане последния изтребител, ама подозирам, че много ще им дойде за днес, а и Звеневия няма да ми даде да стана комсомолче сигурно.
Remmivs написа:Ма така си е, кво. Са ме осени една идея даже - да модна форума и вместо потребител да пише изтребител. Така inj ще стане последния изтребител, ама подозирам, че много ще им дойде за днес, а и Звеневия няма да ми даде да стана комсомолче сигурно.[unknown] написа:Ха- ха...
"Овен- стръвник"Ма верно си е така. И аз съм такъв [тук поклащам одобрително рога].
PS
Последният да се чете като най-новият.

Ха, наздраве![unknown] написа:Remmivs написа:Ма така си е, кво. Са ме осени една идея даже - да модна форума и вместо потребител да пише изтребител. Така inj ще стане последния изтребител, ама подозирам, че много ще им дойде за днес, а и Звеневия няма да ми даде да стана комсомолче сигурно.[unknown] написа:Ха- ха...
PS
Последният да се чете като най-новият.![]()
![]()
употребител ве, Реме...УПОТРЕБИТЕЛRemmivs написа:Ма така си е, кво. Са ме осени една идея даже - да модна форума и вместо потребител да пише изтребител. Така inj ще стане последния изтребител, ама подозирам, че много ще им дойде за днес, а и Звеневия няма да ми даде да стана комсомолче сигурно.[unknown] написа:Ха- ха...
PS
Последният да се чете като най-новият.
Хехехе. Юзър искаш да кажеш май. Хахахаха.Кент написа:употребител ве, Реме...УПОТРЕБИТЕЛ
е по ясно от това яяя