Взех си фотото днес за да преточвам снимки и.............
Яяяяя, какво правело детето, за да убива скуката

Топли, топли още...направо от фотката

Аз се радвам, ама татко му ми вика "и закво требеше баш на тебе да се метне:blink::shocked:"4avdar4e написа:Мии, на мамка си мяза, кво искаш??
Можеш само да се радваш!!!

Спи (предполагамinj написа:А детето нощем спи ли или не? Дали няма съхранени някоя и друга нощна снимка от съседите, спалнята на мама и така нататък....

Виж ся, не може така. Разделение на труда требе да има!! Всичко хубаво - от мама, всичко лошо - от тате:rotfl24:frisky lioness написа: Аз се радвам, ама татко му ми вика "и закво требеше баш на тебе да се метне:blink::shocked:"Кво да съ праии явно ми е по-силен гена (тва за да не кажа гения
) И аз исках по някои неща да прилича на него, ама НА, божа работа, дет се вика...Например по математиката.....Много му е мъчно на мойто мъж с неговото инДжинерно образОвание, дет дЯтето му не смята лесно, лесно кат баща си, ами е кат мама.....
:shy::shy:
П.П. Вече не снимам толкова:(
И аз така мисля, ама ку питаш мъж ми....Имам опасения че споделя мнението на звеневия. Т. е. не че твоите деца са взели всико лошо от теб, а че моето е взело всичко лошо от мен4avdar4e написа:
Виж ся, не може така. Разделение на труда требе да има!! Всичко хубаво - от мама, всичко лошо - от тате:rotfl24:
По изключение може и обратното. Щото Зв. твърди, че наште юнаци всичко лошо от мама са взели

frisky lioness написа:И аз така мисля, ама ку питаш мъж ми....Имам опасения че споделя мнението на звеневия. Т. е. не че твоите деца са взели всико лошо от теб, а че моето е взело всичко лошо от мен4avdar4e написа:
Виж ся, не може така. Разделение на труда требе да има!! Всичко хубаво - от мама, всичко лошо - от тате:rotfl24:
По изключение може и обратното. Щото Зв. твърди, че наште юнаци всичко лошо от мама са взелит.е., не че звеневия го твърди това, че моето е взело всико лошо от мен де....ох, обърках се, ама знам, че ти ме разбра
Въпрос на гледна точка:winkw:
Оказа се, че всъщност в у-щвто имат организиран някакъв фото кОнкурс, та затова....БоЕВ написа:Хубави неща си открила! Сега е момента да му помогнеш, да го насърчиш.
Успех!:-)

Надявам се повече клубари да постъпят така,...а после всеки да се отчете подобаващо с фоторазказче тук.frisky lioness написа:
По празниците се зареждаме с фотоапарати и търпение и започваме голямото щракане
Мхм..и статив има, но съм отвикналБоЕВ написа:Направо завидях. Ти да не преоткриваш лентата...щото аз лентово само със "Смяна" съм снимал.Кент написа:... и една 200 мм. тулумба си намерих е.... с тяло на "Зенит" ....
Абе и аз си взех стативче, ама за фотолов не става...само пречи. Те, птиците още не са се разшавали...много ми се иска като се дооборудвам(търся маскировка) да се докопам до Беленския остров-Персина или Вардимския, и двата са резервати. Сребърната ми иде далечко, а тук да едно селоко езерце попаднах на изобилие от водоплаващи птици, пообиколих-щракнах...имаше и малко стрелба...и разговори с рибари бабаити...ама незнам що, но като дойдоха до мене и изведнъж станаха любезни...тва дали щото стърчах с по една глава над тях-незнамКент написа:Мхм..и статив има, но съм отвикналБоЕВ написа:Направо завидях. Ти да не преоткриваш лентата...щото аз лентово само със "Смяна" съм снимал.Кент написа:... и една 200 мм. тулумба си намерих е.... с тяло на "Зенит" ....
мамка му:shy:
ае на двубой на сребърна
като съмне...т.е. като се стопли
щото ходихме отдеве,
но птици почти йок:shy:

и ти си прав, но все пак, знаеш ли какви красиви неща съм виждала и съм се опитвала да ги снимам и после излиза една мацаница-то може и да е от задапаратното устройство де - знам ли...БоЕВ написа: Фотото никога не е достатъчно хубаво.
Ръчни настройки трябват за по прецизна работа и пак ефекта не е гарантиран.bibilyana написа:и ти си прав, но все пак, знаеш ли какви красиви неща съм виждала и съм се опитвала да ги снимам и после излиза една мацаница-то може и да е от задапаратното устройство де - знам ли...БоЕВ написа: Фотото никога не е достатъчно хубаво.![]()
например на Боровец сега като бяхме в една гора- гледам на върховете на борчетата замръзначи кристални капки вода - ееееее чудоо беше - излезе мацало.
Ти поне ще пътуваш...Аз какъв разказ да снимам тук из Пловдив:blink::(БоЕВ написа:
Наканил съм се и аз да снимам, само се моля за хубаво време и да не затъвам в битовизми...щото като се има предвид, че ще гостувам на мойта жена на свекърва й...направо не ми се мисли.

Мъж ми на времето преди цифрака правеше страхотни снимки с някакво руско фото..."Смяна" ли беше, кво, не помня...Ръчни настройки. Има увед за мерене на осветеност и преди всяка снимка замервания, но пък ставаха страхотни:-)БоЕВ написа:Направо завидях. Ти да не преоткриваш лентата...щото аз лентово само със "Смяна" съм снимал.Кент написа:... и една 200 мм. тулумба си намерих е.... с тяло на "Зенит" ....