Открих

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Открих

Мнение от frisky lioness »

...с какво се занимава мойто дЯти, додет аз си мисля, че учи за контролна по български във вторник и решева тестове по английски:blink::shocked:
Взех си фотото днес за да преточвам снимки и.............

Яяяяя, какво правело детето, за да убива скуката:grin:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Топли, топли още...направо от фотката:grin: Насам, народе, насам! Не се блъскайте! Има за всички:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Брее че талантливо детии си имала...бравас
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

bibilyana написа:Брее че талантливо детии си имала...бравас
Благодаря. Да ви се връща:-)

Фотото е хубаво. Дятето дали е талантливо не знам, не съм спец, пък съм и пристрастна
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мии, на мамка си мяза, кво искаш??:grin:
Можеш само да се радваш!!!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:Мии, на мамка си мяза, кво искаш??:grin:
Можеш само да се радваш!!!
Аз се радвам, ама татко му ми вика "и закво требеше баш на тебе да се метне:blink::shocked:":grin: Кво да съ праии явно ми е по-силен гена (тва за да не кажа гения:grin:) И аз исках по някои неща да прилича на него, ама НА, божа работа, дет се вика...Например по математиката.....Много му е мъчно на мойто мъж с неговото инДжинерно образОвание, дет дЯтето му не смята лесно, лесно кат баща си, ами е кат мама.....:(:shy::shy:

П.П. Вече не снимам толкова:(
Изображение

Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Пък аз нищо не мога да видя и не знам що е така?! :crying::crying:
Аватар
inj

Мнение от inj »

А детето нощем спи ли или не? Дали няма съхранени някоя и друга нощна снимка от съседите, спалнята на мама и така нататък....
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

inj написа:А детето нощем спи ли или не? Дали няма съхранени някоя и друга нощна снимка от съседите, спалнята на мама и така нататък....
:rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

inj написа:А детето нощем спи ли или не? Дали няма съхранени някоя и друга нощна снимка от съседите, спалнята на мама и така нататък....
Спи (предполагам:grin:). Не знам как стоят нещата с програмите в по-късните часове:lol::lol:

Няма снимки, щото фотото е при нас:blum::blum::winkw:
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Аз се радвам, ама татко му ми вика "и закво требеше баш на тебе да се метне:blink::shocked:":grin: Кво да съ праии явно ми е по-силен гена (тва за да не кажа гения:grin:) И аз исках по някои неща да прилича на него, ама НА, божа работа, дет се вика...Например по математиката.....Много му е мъчно на мойто мъж с неговото инДжинерно образОвание, дет дЯтето му не смята лесно, лесно кат баща си, ами е кат мама.....:(:shy::shy:

П.П. Вече не снимам толкова:(
Виж ся, не може така. Разделение на труда требе да има!! Всичко хубаво - от мама, всичко лошо - от тате:rotfl24:
По изключение може и обратното. Щото Зв. твърди, че наште юнаци всичко лошо от мама са взели :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Виж ся, не може така. Разделение на труда требе да има!! Всичко хубаво - от мама, всичко лошо - от тате:rotfl24:
По изключение може и обратното. Щото Зв. твърди, че наште юнаци всичко лошо от мама са взели :blum:
И аз така мисля, ама ку питаш мъж ми....Имам опасения че споделя мнението на звеневия. Т. е. не че твоите деца са взели всико лошо от теб, а че моето е взело всичко лошо от мен:grin:т.е., не че звеневия го твърди това, че моето е взело всико лошо от мен де....ох, обърках се, ама знам, че ти ме разбра:grin:

Въпрос на гледна точка:winkw:
Изображение

Аватар
сър Айвънхоу

Re: Открих

Мнение от сър Айвънхоу »

На мама си се е метнала явно ;)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Хубави неща си открила! Сега е момента да му помогнеш, да го насърчиш.
Успех!:-)
endrofini

Мнение от endrofini »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
И аз така мисля, ама ку питаш мъж ми....Имам опасения че споделя мнението на звеневия. Т. е. не че твоите деца са взели всико лошо от теб, а че моето е взело всичко лошо от мен:grin:т.е., не че звеневия го твърди това, че моето е взело всико лошо от мен де....ох, обърках се, ама знам, че ти ме разбра:grin:

Въпрос на гледна точка:winkw:

Оф, съвсем ме обърка и нищо не разбрах. Освен, че твоето е взело всичко лошо от Чавдарчето.:lol:

Но талант има. Браво! Таланта ще да е от тебе
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа:Хубави неща си открила! Сега е момента да му помогнеш, да го насърчиш.
Успех!:-)
Оказа се, че всъщност в у-щвто имат организиран някакъв фото кОнкурс, та затова....:grin:

По празниците се зареждаме с фотоапарати и търпение и започваме голямото щракане:grin:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

endrofini написа:
Но талант има. Браво! Таланта ще да е от тебе
Благодаря. Ласкаеш ме:shy: Мисля, че му е скучно от време н авреме и това е начин да си запълва тегавите минути:-):winkw:
Изображение

Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:
По празниците се зареждаме с фотоапарати и търпение и започваме голямото щракане:grin:
Надявам се повече клубари да постъпят така,...а после всеки да се отчете подобаващо с фоторазказче тук.:-)

Наканил съм се и аз да снимам, само се моля за хубаво време и да не затъвам в битовизми...щото като се има предвид, че ще гостувам на мойта жена на свекърва й...направо не ми се мисли.:?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Наканил съм се и аз да снимам, само се моля за хубаво време и да не затъвам в битовизми...щото като се има предвид, че ще гостувам на мойта жена на свекърва й...направо не ми се мисли.:?[/quote]
...и аз съм се наканил. И да ойдем до едно готино място из виляета на Ржевски и една 200 мм. тулумба си намерих е.... с тяло на "Зенит" и дано късмета да е с нас и времето да грее....
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа:... и една 200 мм. тулумба си намерих е.... с тяло на "Зенит" ....
Направо завидях. Ти да не преоткриваш лентата...щото аз лентово само със "Смяна" съм снимал.:shy:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Направо завидях. Ти да не преоткриваш лентата...щото аз лентово само със "Смяна" съм снимал.:shy:
Мхм..и статив има, но съм отвикнал
мамка му:shy:
ае на двубой на сребърна
като съмне...т.е. като се стопли
щото ходихме отдеве,
но птици почти йок:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа:
БоЕВ написа:
Мхм..и статив има, но съм отвикнал
мамка му:shy:
ае на двубой на сребърна
като съмне...т.е. като се стопли
щото ходихме отдеве,
но птици почти йок:shy:
Абе и аз си взех стативче, ама за фотолов не става...само пречи. Те, птиците още не са се разшавали...много ми се иска като се дооборудвам(търся маскировка) да се докопам до Беленския остров-Персина или Вардимския, и двата са резервати. Сребърната ми иде далечко, а тук да едно селоко езерце попаднах на изобилие от водоплаващи птици, пообиколих-щракнах...имаше и малко стрелба...и разговори с рибари бабаити...ама незнам що, но като дойдоха до мене и изведнъж станаха любезни...тва дали щото стърчах с по една глава над тях-незнам:grin:

Ей такива нещица има там:

Изображение

Изображение

Айде и за момичетата идна пипируда:

Изображение

А тоя щиглец...за който си го познае:

Изображение
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Пу за мене щиглеца

Евалаааа БоЕВ, казах го вече, ама ти наистина ме остави безмълвна :shocked:

с риск да изглежда смешно на фона на горните реших да добавя малко морска красота - единствената снимка, която съм правила и ми харесва:

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Уууу, че готени патки. Това диви гъски ли са, Боев?
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

bibilyana написа: малко морска красота - единствената снимка, която съм правила и ми харесва:
Страхотно!:cool:
Човек трябва да е самокритичен, но чак пък толкова... :roll:
Смиката е чудесна(и на яйцата също), пускай-пускай повече снимки, а пък ние ще те надъхваме допълнително.:winkw:
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:Уууу, че готени патки. Това диви гъски ли са, Боев?
Баш са си патки - патици.:lol:
Много са шарени и красиви, надявам се някой хубав ден да ги доближа и да ги наснимам когато са на вода.:-)
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

БоЕВ написа: Страхотно!:cool:
Човек трябва да е самокритичен, но чак пък толкова... :roll:
Смиката е чудесна(и на яйцата също), пускай-пускай повече снимки, а пък ние ще те надъхваме допълнително.:winkw:
Снимки имам - мога да ви удавяя.....амаа не ми е хубаавоо явно фотото достатъчно, че за туй :shy::shy:
Аватар
Глас в пустиня

bibilyana написа:
Снимки имам - мога да ви удавяя.....амаа не ми е хубаавоо явно фотото достатъчно, че за туй :shy::shy:
Фотото никога не е достатъчно хубаво.:-)
Аватар
inj

Мнение от inj »

Еййй, човек да ви изпусне за няколко часа и сте изписали Война и Мир в тоя форум. Кога ще го чета всичко това.

А имам още малко да довършвам тъпите чертежи дето за вчера трубваше да са предадени. :crying::crying: :stop:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

БоЕВ написа: Фотото никога не е достатъчно хубаво.:-)
и ти си прав, но все пак, знаеш ли какви красиви неща съм виждала и съм се опитвала да ги снимам и после излиза една мацаница-то може и да е от задапаратното устройство де - знам ли...:blink:
например на Боровец сега като бяхме в една гора- гледам на върховете на борчетата замръзначи кристални капки вода - ееееее чудоо беше - излезе мацало.:(
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

inj написа:Еййй, човек да ви изпусне за няколко часа и сте изписали Война и Мир в тоя форум. Кога ще го чета всичко това.

А имам още малко да довършвам тъпите чертежи дето за вчера трубваше да са предадени. :crying::crying: :stop:
Ти нали чертаеше отатък :grin:??
Аватар
Глас в пустиня

inj написа:Еййй, човек да ви изпусне за няколко часа и сте изписали Война и Мир в тоя форум...
А! В момента е затишие и си ламбалосваме двама-трима, купона става когато е навалица.:grin:
Аватар
inj

Мнение от inj »

А аз чертая ли чертая ................:crying:
Аватар
Глас в пустиня

inj написа:А аз чертая ли чертая ................:crying:
Когато форума пречи на работата...спира се работата.:grin:
jazz

Мнение от jazz »

inj написа:А аз чертая ли чертая ................:crying:
почини си малко

виж какви са ти станали очите
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

БоЕВ написа: Когато форума пречи на работата...спира се работата.:grin:
Той от снощи не е спирал да чертае - тъй че......... има нуждаа:lol:
Аватар
Глас в пустиня

bibilyana написа:
БоЕВ написа: Фотото никога не е достатъчно хубаво.:-)
и ти си прав, но все пак, знаеш ли какви красиви неща съм виждала и съм се опитвала да ги снимам и после излиза една мацаница-то може и да е от задапаратното устройство де - знам ли...:blink:
например на Боровец сега като бяхме в една гора- гледам на върховете на борчетата замръзначи кристални капки вода - ееееее чудоо беше - излезе мацало.:(
Ръчни настройки трябват за по прецизна работа и пак ефекта не е гарантиран.:(
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

БоЕВ написа: Ръчни настройки трябват за по прецизна работа и пак ефекта не е гарантиран.:(
ази съм твърде проззтуу човече за да разбирам от такивааа сложни работии, както казва прасчо - такова мъничкоо животно може ли....:blink:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа:
Наканил съм се и аз да снимам, само се моля за хубаво време и да не затъвам в битовизми...щото като се има предвид, че ще гостувам на мойта жена на свекърва й...направо не ми се мисли.:?
Ти поне ще пътуваш...Аз какъв разказ да снимам тук из Пловдив:blink::(
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа:
Мъж ми на времето преди цифрака правеше страхотни снимки с някакво руско фото..."Смяна" ли беше, кво, не помня...Ръчни настройки. Има увед за мерене на осветеност и преди всяка снимка замервания, но пък ставаха страхотни:-)
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа:
Абе и аз си взех стативче, ама за фотолов не става...само пречи.
Поредното доказателство, че инвестицията си е заслужавала:-) :good:
Изображение

Публикувай отговор