Навръх Велики четвъртък

Все същите
Аватар
Мнемозина

Навръх Велики четвъртък

Мнение от Мнемозина »

седнах да пия кафе в едно... кафене (да не повярваш) и към кафето имаше късметче.
Ето какво гласеше то:

Порокът на младите
е неумението
да ръководят
страстите си.

Сенека.

Това пък сега що за късмет е, и биваше ли баш насред Страстната седмица да ми се падне?!
На всичкото отгоре девойката, може би в отговор на физиономията ми - ей такава :shocked: - каза: Ако не ви харесва, да го сменя? :lol:
Последно промяна от Мнемозина на 05.04.07, 20:39, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: Навръх Велики четвъртък

Мнение от Kent »

На всичкото отгоре девойката, може би в отговор на физиономията ми - ей такава :shocked: - каза: Ако не ви харесва, да го сменя?

Как ще го сменя бре?
да те състари ли иска,а....
това само здравната каса:twisted:
го може:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Кент написа: Как ще го сменя бре?
да те състари ли иска,а....
това само здравната каса:twisted:
го може:grin:
А, не е само здравната каса! Имаше един класически виц за топлофикация и Софийска вода и/или Електроразпределение.
Но няма да правя списъци сега де. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

А, не е само здравната каса! Имаше един класически виц за топлофикация и Софийска вода и/или Електроразпределение.
Но няма да правя списъци сега де. :grin:[/quote]

ъхъ...мокро
топло и на финала
електрически стол:twisted:
тук във Вн
страстите
не се още
толкова нажежени
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:седнах да пия кафе в едно... кафене (да не повярваш) и към кафето имаше късметче.
Ето какво гласеше то:

Порокът на младите
е неумението
да ръководят
страстите си.

Сенека.

Това пък сега що за късмет е, и биваше ли баш насред Страстната седмица да ми се падне?!
На всичкото отгоре девойката, може би в отговор на физиономията ми - ей такава :shocked: - каза: Ако не ви харесва, да го сменя? :lol:
Аз пък снощи стнувАх сън. малко такъв...:shy: свързан с... :shy:, абе дето е на пари. И днес по скайпа си пишем с мъжа ми и той ми вика: "Да знаеш в Унгария кви къщи видях, да се разплачеш от завист просто." Пък аз му викам: "ще пусна тото, и без тва имах показателен сън." И ходих след обяд по работа и като се връщам, гледам в пощенската кутия един попълнен фиш. :shocked: Зад блока ни има тото пункт и сигурно оттам са ги напускали по кутиите, но досега никога не го бяха правили, живея тук от пет години. И си викам на акъла, мамка му, ей ся спечелих от тотото. И отивам аз на пункта, обаче те в четвъртък следобяд не работели.:mad:
И питам се аз сега - на късмет ли е, че точно сега са ми пуснали фиша (щото аз тото по принцип не играя) или е на липса на късмет, че пунктът беше затворен?
Ама ще го пусна, де. Тъкмо за Великден. Пък ако не спечеля, ще го отдам на това, че съм го споделила предварително с вас.:grin: Щото аз може и да не съм суеверна, ама все пак...:shy:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
И питам се аз сега - на късмет ли е, че точно сега са ми пуснали фиша (щото аз тото по принцип не играя) или е на липса на късмет, че пунктът беше затворен?
Ама ще го пусна, де. Тъкмо за Великден. Пък ако не спечеля, ще го отдам на това, че съм го споделила предварително с вас.:grin: Щото аз може и да не съм суеверна, ама все пак...:shy:
Виж сега, ти го пусни и по резултата ще разбереш дали е било на късмет или не е било на късмет.
Освен това аз лично не разбрах какво си написала, така че не се брои за споделено. :blum:
Пък и сънища не се разказвали само до обяд. Затова обичах едно време да спя до 12.00. Всъщност и сега обичам, но не може... :(
Panta rhei...
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

vyara написа: И ходих след обяд по работа и като се връщам, гледам в пощенската кутия един попълнен фиш. :shocked: Зад блока ни има тото пункт и сигурно оттам са ги напускали по кутиите, но досега никога не го бяха правили, живея тук от пет години. И си викам на акъла, мамка му, ей ся спечелих от тотото. И отивам аз на пункта, обаче те в четвъртък следобяд не работели.:mad:
И аз днес имах подобни мераци - след като пазарувах в супермаркета със касовата бележка и рестото ми бутнаха един попълнен фиш в ръката - странно, казах си аз, ама викам - може пък.....и отидох на информация да пускам...амаа:(голяма беше опашката и се отказах....може пък да го пусна утре....:P
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:
Порокът на младите
е неумението
да ръководят
страстите си.

Сенека.
Няма възраст - всичко от страстите иде.:cool:
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа: На всичкото отгоре девойката, може би в отговор на физиономията ми - ей такава :shocked: - каза: Ако не ви харесва, да го сменя? :lol:
Това направо ме размечта...
Колко хубаво би било ако имаше кой да сменя късмета по желание.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа: На всичкото отгоре девойката, може би в отговор на физиономията ми - ей такава :shocked: - каза: Ако не ви харесва, да го сменя? :lol:
Това направо ме размечта...
Колко хубаво би било ако имаше кой да сменя късмета по желание.:lol:
Да бе.
Обаче аз гордо отказах.
Пък и кой знае какво щеше да пише в другия. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Порокът на младите
е неумението
да ръководят
страстите си.

Сенека.
Няма възраст - всичко от страстите иде.:cool:
Звучиш като един вечно млад човек. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:
Звучиш като един вечно млад човек. :lol:
Не е важно на колко си, а на колко се чувстваш. В тая връзка само ще кажа - сигурно съм забравил да порасна.:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемо, Мнемо... късметът ти е бил, че ти е останало време да седнеш в кафене :shy:

Хъм, сега се чудя дали ми се иска да съм по-страстна или по-неумела?? :winkw:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Ама ще го пусна, де. Тъкмо за Великден. Пък ако не спечеля, ще го отдам на това, че съм го споделила предварително с вас.:grin: Щото аз може и да не съм суеверна, ама все пак...:shy:
На късмет е. Пущай! Нещата във вселената са свързани. Няма случайности:grin: и друг път съм го казвала.

Т'ва щот многу знам:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа:седнах да пия кафе в едно... кафене (да не повярваш) и към кафето имаше късметче.
Ето какво гласеше то:

Порокът на младите
е неумението
да ръководят
страстите си.

Сенека.

Сега поне вече знаеш, пък и ние, които никога не сме се съмнявали в това, че си МЛАДА:grin: Ш'тере да почерпиш:lol::winkw:

Off: Някой ми е взел идеята:(:crying: ама в по-йефтин вариант

По този повод ще ти подаря един от моите като се видим, когато се видим:(:crying:

Сега затварям очи и изтеглям един случаем от тези, които още не съм набутала в бутилките:grin:

Падна ти се:" Най-важното е не всеобхватното знание, а всеобхватната способност за разбиране."
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Сега затварям очи и изтеглям един случаем от тези, които още не съм набутала в бутилките:grin:

Падна ти се:" Най-важното е не всеобхватното знание, а всеобхватната способност за разбиране."
Искам и аааааааааз :crying:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Сега затварям очи и изтеглям един случаем от тези, които още не съм набутала в бутилките:grin:

Искам и аааааааааз :crying:
Добре...Чакай:-)

При теб се случи така

Тъкмо да разтворя купчинката на случайно място и....едно късметче само се отдели и падна на бюрото

"Откровеният изказ е присъщ на свободния дух, опасно е само да се избере неподходящото време"

П.П. Ако не Ви харесва мога да го сменя.:-):winkw:
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: "Откровеният изказ е присъщ на свободния дух, опасно е само да се избере неподходящото време"

П.П. Ако не Ви харесва мога да го сменя.:-):winkw:
Напротив, много ми харесва и мисля, че много ми пасва :grin:
Тенкю пипъл :flower:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Мнемо, Мнемо... късметът ти е бил, че ти е останало време да седнеш в кафене :shy:

Хъм, сега се чудя дали ми се иска да съм по-страстна или по-неумела?? :winkw:
Не, не беше късмет, защото беше "кафе с работа". Да не се губи време, нали разбираш. :grin:

Не съм се досъбудила още, обаче "страстна" и "неумела" ми изглежда да са от едната страна на барикадата, поне според Сенека. :huhthink:
Като се събудя, пак ще помисля. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа: Сега поне вече знаеш, пък и ние, които никога не сме се съмнявали в това, че си МЛАДА:grin: Ш'тере да почерпиш:lol::winkw:

Off: Някой ми е взел идеята:(:crying: ама в по-йефтин вариант

По този повод ще ти подаря един от моите като се видим, когато се видим:(:crying:

Сега затварям очи и изтеглям един случаем от тези, които още не съм набутала в бутилките:grin:

Ъми... благодаря за доверието, дето има една приказка. :blum:

Тук с някои конкретни марки кафета отдавна дават късметчета в заведенията.

Имам едно подозрение в случайността на твоя избор, обаче точно пък заради това още повече :lovekiss:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Не, не беше късмет, защото беше "кафе с работа". Да не се губи време, нали разбираш. :grin:

Не съм се досъбудила още, обаче "страстна" и "неумела" ми изглежда да са от едната страна на барикадата, поне според Сенека. :huhthink:
Щом не е било "кафе с райбер" не се брои :rotfl24:

Не са, бе, Мнемо, младият човек е по-страстен, но по неумел.
Да ти кажа, аз от вчера сутрин си спя, та не съм много сигурна :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Не, не беше късмет, защото беше "кафе с работа". Да не се губи време, нали разбираш. :grin:

Щом не е било "кафе с райбер" не се брои :rotfl24:

Не са, бе, Мнемо, младият човек е по-страстен, но по неумел.
Да ти кажа, аз от вчера сутрин си спя, та не съм много сигурна :blum:
Ти сега уважаваш ли ме мене, дай да се разберем. :grin:

Ми нали същото ти казвам:
Млад/страстен/неумел
и от другата страна
мммм не толкова млад/ мммм не толкова? страстен / обаче умел
И Сенека тъй глаголи.

Значи щом си страстна, трябва да си неумела... Не може "или". :blum:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа:
Имам едно подозрение в случайността на твоя избор, обаче точно пък заради това още повече :lovekiss:
Бог ми е свидетел, че беше напълно случайно, както и това, което се отдели за чаве:-)

Те са на една купчинка като тесте карти. Мънички листчета, които не съм поставила в шишенцата:-). Взех купчинката и я раделих на две половини, напълно случайно. Това, което беше най-отгоре на половината в дясната ми ръка беше твоето късметче:-)
Изображение

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Ето какво гласеше то:

Порокът на младите
е неумението
да ръководят
страстите си.

Сенека.

на което ти отговори - 'Ами не - ще мине още време, ще порасна, ще се науча...'
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:
Мнемозина написа:
Бог ми е свидетел, че беше напълно случайно, както и това, което се отдели за чаве:-)

Те са на една купчинка като тесте карти. Мънички листчета, които не съм поставила в шишенцата:-). Взех купчинката и я раделих на две половини, напълно случайно. Това, което беше най-отгоре на половината в дясната ми ръка беше твоето късметче:-)
:shocked: Брех, да му се не видеше и херменевтичния ми късмет! :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
:rotfl24:

Ако бях усетила, че някой ме пита нещо, със сигурност точно така щях да отговоря. :lol:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
ELBI написа:
:rotfl24:

Ако бях усетила, че някой ме пита нещо, със сигурност точно така щях да отговоря. :lol:
Млада си - тепърва ще усещаш подобни неща.. :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Млада си - тепърва ще усещаш подобни неща.. :blum:
Галантен - както винаги. :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор