Set написа:Dark написа:
аз те прочетох, и помня какво съм прочела
аз съм на гости тук, ти, Магът и Рем сте моите домакини . ако не ми отърват упреците Ви, вратата е горе вдясно.
с това не се извинявам. държа на мнението си. това е война в която съм въвлечена отдавна, а на война .... не и на теб да ти обяснявам
Война...
И за кво воювате?
Можеш ли да си спомниш?
Малко знаете за войната...
Ще си позволя да се самоцитирам. Едно кандидат-командосче ми обясняваше колко е хубаво на война...
Та лафа:
Във войната загива цвета на нацията.
Ох, няма подходяща иконка, която да показва, че ми иде да се прекръстя направо...
Искам едно последно нещо да кажа.
"Войната" е само във въображението (за да не използвам друга дума) на Дарк.
Въвлечена била отдавна......балблабла.....идея си нямам за какво говори.
Много държа да отбележа, че нито съм я виждала, нито я познавам, нито искам да я познавам. Това го казвам, защото от някои нейни драсканици човек може да остане в впечатление, че сме имали или имаме нещо общо, а това не е така.
От много време я знам, но само от дира и от тук, като забележете - тук за първи път имаме конфликт. Наистина не знам, какво става в главата и, но и проблема си е неин, да се оправя....
Всичко онова, което написа, че съм казала за жените (че не ги обичам

) и това, че за сина ми нямало да се намери достойна жена, дори не помня кога и по какъв повод съм го писала и ако все пак съм го казала някъде е било 100% майтап. Това на вас разбира се ви е ясно, но тя явно приема всичко 1:1 - още един неин проблем.
По повод онова за селското и градското - от една моя аналогия с нейно изказване ми изплува един хубав (за мен) детски спомен от вилата и плочите на Щраус, което тя пак без да мисли го прие, като отправено към нея (че била селянка) и оттам се почна с лавината от простотия. И без значение на нея как и се вижда това с валсовете, на мен си ми е приятен спомен и абсолютен факт, който не мога, а и не искам да променя.
Свидетели сте, че изобщо не и отговарях на комплексираните изяви, но в момента в който намеси и неща от личния ми живот (срещата с докторката и разговорите ни по телефона) , а също и сина ми, нямаше начин да остана безучастна.
Е....казах повече от едно неща, но го правя, заради хората тук, които уважавам и обичам.
Искам да са наясно със ситуацията, която дори ми е трудно на определя каква точно е.
А искам да са наясно, защото както вече казах по-рано, много държа на хората, които харесвам и тяхното мнение за мен е важно.
Повече няма да пиша.
Админите ако преценят, да заключат или изтрият темата......и моля да приемат извиненията ми.
Освен на админите искам да се извиня и на всички свидетели на тази гнусна история.