Уф, аман вече!

Все същите
esti

Уф, аман вече!

Мнение от esti »

Все някакви решения трябва да взима човек и все да се чуди, кое аджеба е правилното.
Сега се чудя, като взема да умиргам да настоявам ли за спешна и бърза реанимация или да искам бавно и внимателно съживяване.
А сега де?!
Джаста праста....електрошок...кислород.....ама не може така грубо!
Ще ме уморят, грубияните!
http://www.dnes.bg/article.php?cat=5&id=35812
Аватар
ELBI

Re: Уф, аман вече!

Мнение от ELBI »

esti написа:Все някакви решения трябва да взима човек и все да се чуди, кое аджеба е правилното.
Сега се чудя, като взема да умиргам да настоявам ли за спешна и бърза реанимация или да искам бавно и внимателно съживяване.
А сега де?!
И какво - правиш едно картонче с указания за бързи действия в случай на:

1. ...
2. ...
3. ...

и си го татуираш на подходящи за това места :blum:

Ще формираме комисия за оглеждане на всички места!!! И ще излезем със становище по въпроса. Примерно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
Ще формираме комисия за оглеждане на всички места!!! И ще излезем със становище по въпроса. Примерно.
Първо кажи кои ще са членовете на комисията и тогава ще помисля за татуиране.
Така де, все пак....ъъъ....становището има значение.:blum:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

ХААААААААААААААААА

както се смееше Алф...
Хаааааааа....

и това в "Новините"

ХАААААААААААААААААААААААААААААА

надникнах...и сега вече ще чета редовно...
почти като вестник "Стърщел"....
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа:Все някакви решения трябва да взима човек и все да се чуди, кое аджеба е правилното.
А сега де?!
Не видях някой да е тръгнал да предлага избор.
Обзе ме някакъв ужас от тази статия. Какво ли чувстват умиращите, докато мозъкът им явно работи. Сънуват ли, чуват ли? Имат време да осъзнаят, че нещо лошо става с тях. Ужас.
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

doktorka написа:ХААААААААААААААААА

както се смееше Алф...
Хаааааааа....

и това в "Новините"

Кое е смешно?
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:
Първо кажи кои ще са членовете на комисията и тогава ще помисля за татуиране.
Така де, все пак....ъъъ....становището има значение.:blum:
Имаме си утвърдена с години комисия тук. Доказала се във времето!

Нали не копнееш (толкова много за) Брат Пит, Кевин Костнър, Мел Гибсън и т.н., ако пък копнееш - пращаш 7 снимки, които ние препращаме на уважаемите господа и чакаме и тяхното мнение. До тогава - никакви здравни проблеми. След това - също.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

туй първото ХАААААА
е линк
то е смешно
другото е преписано ..чели сме го вече
никой не споменава за мозъчните клетки...
за тях искам да знам аз..иначе ставаш зеленчук...
догато не направят широкомащабни изследвания..ние си траем...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

ELBI написа:
А сега де?!
И какво - правиш едно картонче с указания за бързи действия в случай на:

1. ...
2. ...
3. ...

и си го татуираш на подходящи за това места :blum:

както обикновено практичен
стрелкички и на последната "Ако замразите тук като се събудя ще пробвате екстри...."
:grin:
не знам защо са ми смешни толкова сериозни неща
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

doktorka написа:туй първото ХАААААА
е линк
то е смешно
другото е преписано ..чели сме го вече
никой не споменава за мозъчните клетки...
за тях искам да знам аз..иначе ставаш зеленчук...
догато не направят широкомащабни изследвания..ние си траем...
Да, видях че е линк за операция на жлъчка и не разбрах защо е смешно? Затова попитах.
Аз квото прочета във вестника, го приемам за чиста монета, знаеш. :winkw:
Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Да, видях че е линк за операция на жлъчка и не разбрах защо е смешно? Затова попитах.
Аз квото прочета във вестника, го приемам за чиста монета, знаеш. :winkw:[/quote]

ми ...ъъъъ..аз като бях студентка такива операции се правеха във II хирургия в София...
а в света са се правили от поне 20 години...
някой нещо не е преписал както трябва,......:)))))))))))))))))))
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

doktorka написа: ми ...ъъъъ..аз като бях студентка такива операции се правеха във II хирургия в София...
а в света са се правили от поне 20 години...
някой нещо не е преписал както трябва,......:)))))))))))))))))))
Ясно. :-)
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

doktorka написа:ХААААААААААААААААА

както се смееше Алф...
Хаааааааа....

и това в "Новините"

добре де, ква е толкова голяма разликата, че е през естествено отверстие или през три дупчици
и аз трябва да се подложа на подобна, но очите на страха са големи, въпреки че имам позната, на която направиха лапароскопска операция на жлъчката
Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

добре де, ква е толкова голяма разликата, че е през естествено отверстие или през три дупчици
и аз трябва да се подложа на подобна, но очите на страха са големи, въпреки че имам позната, на която направиха лапароскопска операция на жлъчката[/quote]

погледнете си коремчетата...
къде по дяволите има естествено отверстие на вашето коремче?
на моето НЯМА
правятсе три дупчици,защото ти трябва камера и две "ръце" ( грубо казано)
става въпрос за нещо съвсем друго...
ама който е преписвал не го е разбрал..затова излиза абсурдно звучащо
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:

Нали не копнееш (толкова много за) Брат Пит, Кевин Костнър, Мел Гибсън и т.н., ако пък копнееш - пращаш 7 снимки, които ние препращаме на уважаемите господа и чакаме и тяхното мнение. До тогава - никакви здравни проблеми. След това - също.
Чудесно е, че комисията ви се е доказала във времето.
Сега ще чакаме да се докаже и пред нас - 3о4овките.:blum:
Айде, внесете в касата на Калиостро 200 евро и да започваме да ви утвърждаваме.:lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:

Чудесно е, че комисията ви се е доказала във времето.
Сега ще чакаме да се докаже и пред нас - 3о4овките.:blum:
Айде, внесете в касата на Калиостро 200 евро и да започваме да ви утвърждаваме.:lol:
Това намирисва на корупционна сделка. Направо се усеща от километри... За 200 евро да подкупваш комисия ... (само)
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
Това намирисва на корупционна сделка. Направо се усеща от километри... За 200 евро да подкупваш комисия ... (само)
Нещо се обърках.....
Имах предвид комисията да подкупва мен, а не аз нея, но пък защо казах да внасяте парите в касата на Калиостро....
Май вече ми е трудно, дори да си помисля, че 200 евро биха отишли в друга каса.:lol:
Абе я да си я караме както си знаем - вие ще си бъдете комисия, а аз все така ще изпитвам към вас чисти, искрени и нежни майчински чуфства.:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа: Май вече ми е трудно, дори да си помисля, че 200 евро биха отишли в друга каса.:lol:
Тоз и той ни е промил мозъците :mad:
Изображение
esti

Мнение от esti »

vyara написа: Тоз и той ни е промил мозъците :mad:
Ти да не правиш списък с промиващи мозъците?:blum:
До тук са Рем и Калиостро - кои следват?:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа:
vyara написа: Тоз и той ни е промил мозъците :mad:
Ти да не правиш списък с промиващи мозъците?:blum:
До тук са Рем и Калиостро - кои следват?:lol:
Правя зер. Цял ден само това ми е в главата :blum::lol:
Други толкова последователни няма май. А, и Гаспода с неговите липсващи дами. :lol: Не можа ли и той да разбере, че като не можеш да имаш това, което нямаш, трябва да можеш да имаш, това което имаш (така ли беше :lol:)
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Аз пък вчера четох, че

Мнение от Remmivs »

кислородът убивал при опит да съживят пациента. Всъщност кислородът ни убива май, за това четох по-отдавна. Та така.
Аватар
doktorka

Re: Аз пък вчера четох, че

Мнение от doktorka »

Remmivs написа:кислородът убивал при опит да съживят пациента. Всъщност кислородът ни убива май, за това четох по-отдавна. Та така.
кислородът ( дълго време и във високи концентрации ) е токсичен за преждевременно новородени...
това е доакзано отдавна,,,
ама ако някой е СИН и виолетов и го интубираш и му пуснеш 100 % -става розов...
тъй че на клетънчо ниво могат д ами пишат квото си искат...
аз да го видя приложени-тогава ще повярвам
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа: Правя зер. Цял ден само това ми е в главата :blum::lol:
Други толкова последователни няма май. А, и Гаспода с неговите липсващи дами. :lol: Не можа ли и той да разбере, че като не можеш да имаш това, което нямаш, трябва да можеш да имаш, това което имаш (така ли беше :lol:)
Сичку разбирам язе
И за имането, и за нямането
Само казвам, че като няма дами, по евсевствен път ще изчезнат и каравелите... и после ще има да пищят неДамите поради липсата на предпоследните (каравелите демек) щото по мои скромни наблюдения повечето, дето искат да минат за неДами всъщност доста се кефят когато към тях се държат каравелски, което както вече казах ще започне да се случва все по-рядко по вина точно на същите последни (неДамите демек), което те, последните (неДамите демек) никога няма да си признаят, разбира се, и ще се стига до куртови реплики от рода на "То мъже има, ама места няма", за което последните ще продължават да си обвиняват предпоследните пък то по принцип те, последните, ще са си виновни, ама га им уври акъля ще е късно и за последните, и за предпоследните, че и за сите останали по веригата, щото тя веригата ще се е скинала нейде, та така... От ясно по-ясно :grin::blum::grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:
Нещо се обърках.....
Имах предвид комисията да подкупва мен, а не аз нея, но пък защо казах да внасяте парите в касата на Калиостро....
Май вече ми е трудно, дори да си помисля, че 200 евро биха отишли в друга каса.:lol:
Абе я да си я караме както си знаем - вие ще си бъдете комисия, а аз все така ще изпитвам към вас чисти, искрени и нежни майчински чуфства.:lol:
Ние да огледаме околната около прашките среда, пък ти си изпитвай чисти, искрени и нежни майчински чуфства... ние се грижим за здравето и оцеляването ти, та ... калиостро не бе до скоро в комисията, но ако държиш да участва - както кажеш. Ще разгледаме отделно и този въпрос.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа: :grin:
в края на краищата - чукам на дърво кивилерите да не се сближат с други кавилери поради липса на дами. другото си е обичайното,добро, старо, познато, любимо разминаване между половете.
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

doktorka написа:ама ако някой е СИН и виолетов и го интубираш и му пуснеш 100 % -става розов...
Освен на клетъчно, това е абсолютно валидно и на политическо ниво в България :blum:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

["То мъже има, ама места няма", за което последните ще продължават да си обвиняват предпоследните пък то по принцип те, последните, ще са си виновни, ама га им уври акъля ще е късно и за последните, и за предпоследните, че и за сите останали по веригата, щото тя веригата ще се е скинала нейде, та така... От ясно по-ясно :grin::blum::grin:[/quote]

аз може ли да не съм на опашката,ами от сега да си получавам кавалерстването?
мож ли? може ли ? може ли?
плиииииииз:shy:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

ELBI написа:
doktorka написа:ама ако някой е СИН и виолетов и го интубираш и му пуснеш 100 % -става розов...
Освен на клетъчно, това е абсолютно валидно и на политическо ниво в България :blum:
елби!:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа: та така... От ясно по-ясно :grin::blum::grin:
Изображение
:lol:
Изображение
esti

Мнение от esti »

ELBI написа: Ние да огледаме околната около прашките среда, пък ти си изпитвай чисти, искрени и нежни майчински чуфства... ние се грижим за здравето и оцеляването ти, та ... калиостро не бе до скоро в комисията, но ако държиш да участва - както кажеш. Ще разгледаме отделно и този въпрос.
Ми да, то с моя късмет, на еколози ще попадна - ще ми оглеждате околната среда с цел оцеляване. Пак ми се размина...:grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа: Ние да огледаме околната около прашките среда, пък ти си изпитвай чисти, искрени и нежни майчински чуфства... ние се грижим за здравето и оцеляването ти, та ... калиостро не бе до скоро в комисията, но ако държиш да участва - както кажеш. Ще разгледаме отделно и този въпрос.
Ми да, то с моя късмет, на еколози ще попадна - ще ми оглеждате околната среда с цел оцеляване. Пак ми се размина...:grin:
То онези неща (дето са ти се разминали) са също с цел оцеляване...:blum:
Публикувай отговор