Уф, аман вече!
Уф, аман вече!
Все някакви решения трябва да взима човек и все да се чуди, кое аджеба е правилното.
Сега се чудя, като взема да умиргам да настоявам ли за спешна и бърза реанимация или да искам бавно и внимателно съживяване.
А сега де?!
Джаста праста....електрошок...кислород.....ама не може така грубо!
Ще ме уморят, грубияните!
http://www.dnes.bg/article.php?cat=5&id=35812
Сега се чудя, като взема да умиргам да настоявам ли за спешна и бърза реанимация или да искам бавно и внимателно съживяване.
А сега де?!
Re: Уф, аман вече!
И какво - правиш едно картонче с указания за бързи действия в случай на:esti написа:Все някакви решения трябва да взима човек и все да се чуди, кое аджеба е правилното.
А сега де?!
1. ...
2. ...
3. ...
и си го татуираш на подходящи за това места
Ще формираме комисия за оглеждане на всички места!!! И ще излезем със становище по въпроса. Примерно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Първо кажи кои ще са членовете на комисията и тогава ще помисля за татуиране.ELBI написа:
Ще формираме комисия за оглеждане на всички места!!! И ще излезем със становище по въпроса. Примерно.
Така де, все пак....ъъъ....становището има значение.
ХААААААААААААААААА
както се смееше Алф...
Хаааааааа....
и това в "Новините"
ХАААААААААААААААААААААААААААААА
надникнах...и сега вече ще чета редовно...
почти като вестник "Стърщел"....
както се смееше Алф...
Хаааааааа....
и това в "Новините"
Не видях някой да е тръгнал да предлага избор.esti написа:Все някакви решения трябва да взима човек и все да се чуди, кое аджеба е правилното.
А сега де?!
Обзе ме някакъв ужас от тази статия. Какво ли чувстват умиращите, докато мозъкът им явно работи. Сънуват ли, чуват ли? Имат време да осъзнаят, че нещо лошо става с тях. Ужас.
Кое е смешно?doktorka написа:ХААААААААААААААААА
както се смееше Алф...
Хаааааааа....
и това в "Новините"
Имаме си утвърдена с години комисия тук. Доказала се във времето!esti написа:Първо кажи кои ще са членовете на комисията и тогава ще помисля за татуиране.ELBI написа:
Така де, все пак....ъъъ....становището има значение.
Нали не копнееш (толкова много за) Брат Пит, Кевин Костнър, Мел Гибсън и т.н., ако пък копнееш - пращаш 7 снимки, които ние препращаме на уважаемите господа и чакаме и тяхното мнение. До тогава - никакви здравни проблеми. След това - също.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
туй първото ХАААААА
е линк
то е смешно
другото е преписано ..чели сме го вече
никой не споменава за мозъчните клетки...
за тях искам да знам аз..иначе ставаш зеленчук...
догато не направят широкомащабни изследвания..ние си траем...
е линк
то е смешно
както обикновено практиченELBI написа:И какво - правиш едно картонче с указания за бързи действия в случай на:esti написа:Все някакви решения трябва да взима човек и все да се чуди, кое аджеба е правилното.
А сега де?!
1. ...
2. ...
3. ...
и си го татуираш на подходящи за това места
стрелкички и на последната "Ако замразите тук като се събудя ще пробвате екстри...."
не знам защо са ми смешни толкова сериозни неща
Да, видях че е линк за операция на жлъчка и не разбрах защо е смешно? Затова попитах.doktorka написа:туй първото ХАААААА
е линк
то е смешно
Аз квото прочета във вестника, го приемам за чиста монета, знаеш.
Да, видях че е линк за операция на жлъчка и не разбрах защо е смешно? Затова попитах.
[/quote]
ми ...ъъъъ..аз като бях студентка такива операции се правеха във II хирургия в София...
а в света са се правили от поне 20 години...
някой нещо не е преписал както трябва,......:)))))))))))))))))))
ми ...ъъъъ..аз като бях студентка такива операции се правеха във II хирургия в София...
Ясно.doktorka написа: ми ...ъъъъ..аз като бях студентка такива операции се правеха във II хирургия в София...
- snowprincess
добре де, ква е толкова голяма разликата, че е през естествено отверстие или през три дупчициdoktorka написа:ХААААААААААААААААА
както се смееше Алф...
Хаааааааа....
и това в "Новините"
и аз трябва да се подложа на подобна, но очите на страха са големи, въпреки че имам позната, на която направиха лапароскопска операция на жлъчката

добре де, ква е толкова голяма разликата, че е през естествено отверстие или през три дупчици
и аз трябва да се подложа на подобна, но очите на страха са големи, въпреки че имам позната, на която направиха лапароскопска операция на жлъчката[/quote]
погледнете си коремчетата...
къде по дяволите има естествено отверстие на вашето коремче?
на моето НЯМА
правятсе три дупчици,защото ти трябва камера и две "ръце" ( грубо казано)
става въпрос за нещо съвсем друго...
ама който е преписвал не го е разбрал..затова излиза абсурдно звучащо
и аз трябва да се подложа на подобна, но очите на страха са големи, въпреки че имам позната, на която направиха лапароскопска операция на жлъчката[/quote]
погледнете си коремчетата...
къде по дяволите има естествено отверстие на вашето коремче?
на моето НЯМА
правятсе три дупчици,защото ти трябва камера и две "ръце" ( грубо казано)
става въпрос за нещо съвсем друго...
ама който е преписвал не го е разбрал..затова излиза абсурдно звучащо
Чудесно е, че комисията ви се е доказала във времето.ELBI написа:
Имаме си утвърдена с години комисия тук. Доказала се във времето!
Нали не копнееш (толкова много за) Брат Пит, Кевин Костнър, Мел Гибсън и т.н., ако пък копнееш - пращаш 7 снимки, които ние препращаме на уважаемите господа и чакаме и тяхното мнение. До тогава - никакви здравни проблеми. След това - също.
Сега ще чакаме да се докаже и пред нас - 3о4овките.
Айде, внесете в касата на Калиостро 200 евро и да започваме да ви утвърждаваме.
Това намирисва на корупционна сделка. Направо се усеща от километри... За 200 евро да подкупваш комисия ... (само)esti написа:Чудесно е, че комисията ви се е доказала във времето.ELBI написа:
Имаме си утвърдена с години комисия тук. Доказала се във времето!
Сега ще чакаме да се докаже и пред нас - 3о4овките.
Айде, внесете в касата на Калиостро 200 евро и да започваме да ви утвърждаваме.
Нещо се обърках.....ELBI написа:
Това намирисва на корупционна сделка. Направо се усеща от километри... За 200 евро да подкупваш комисия ... (само)
Имах предвид комисията да подкупва мен, а не аз нея, но пък защо казах да внасяте парите в касата на Калиостро....
Май вече ми е трудно, дори да си помисля, че 200 евро биха отишли в друга каса.
Абе я да си я караме както си знаем - вие ще си бъдете комисия, а аз все така ще изпитвам към вас чисти, искрени и нежни майчински чуфства.
Тоз и той ни е промил мозъцитеesti написа: Май вече ми е трудно, дори да си помисля, че 200 евро биха отишли в друга каса.![]()
Ти да не правиш списък с промиващи мозъците?:blum:vyara написа: Тоз и той ни е промил мозъците
До тук са Рем и Калиостро - кои следват?:lol:
Правя зер. Цял ден само това ми е в главатаesti написа:Ти да не правиш списък с промиващи мозъците?:blum:vyara написа: Тоз и той ни е промил мозъците
До тук са Рем и Калиостро - кои следват?:lol:
Други толкова последователни няма май. А, и Гаспода с неговите липсващи дами.
Аз пък вчера четох, че
кислородът убивал при опит да съживят пациента. Всъщност кислородът ни убива май, за това четох по-отдавна. Та така.
Re: Аз пък вчера четох, че
кислородът ( дълго време и във високи концентрации ) е токсичен за преждевременно новородени...Remmivs написа:кислородът убивал при опит да съживят пациента. Всъщност кислородът ни убива май, за това четох по-отдавна. Та така.
това е доакзано отдавна,,,
ама ако някой е СИН и виолетов и го интубираш и му пуснеш 100 % -става розов...
тъй че на клетънчо ниво могат д ами пишат квото си искат...
аз да го видя приложени-тогава ще повярвам
Сичку разбирам язеvyara написа: Правя зер. Цял ден само това ми е в главата:lol:
Други толкова последователни няма май. А, и Гаспода с неговите липсващи дами.Не можа ли и той да разбере, че като не можеш да имаш това, което нямаш, трябва да можеш да имаш, това което имаш (така ли беше
)
И за имането, и за нямането
Само казвам, че като няма дами, по евсевствен път ще изчезнат и каравелите... и после ще има да пищят неДамите поради липсата на предпоследните (каравелите демек) щото по мои скромни наблюдения повечето, дето искат да минат за неДами всъщност доста се кефят когато към тях се държат каравелски, което както вече казах ще започне да се случва все по-рядко по вина точно на същите последни (неДамите демек), което те, последните (неДамите демек) никога няма да си признаят, разбира се, и ще се стига до куртови реплики от рода на "То мъже има, ама места няма", за което последните ще продължават да си обвиняват предпоследните пък то по принцип те, последните, ще са си виновни, ама га им уври акъля ще е късно и за последните, и за предпоследните, че и за сите останали по веригата, щото тя веригата ще се е скинала нейде, та така... От ясно по-ясно
Ние да огледаме околната около прашките среда, пък ти си изпитвай чисти, искрени и нежни майчински чуфства... ние се грижим за здравето и оцеляването ти, та ... калиостро не бе до скоро в комисията, но ако държиш да участва - както кажеш. Ще разгледаме отделно и този въпрос.esti написа:Нещо се обърках.....ELBI написа:
Това намирисва на корупционна сделка. Направо се усеща от километри... За 200 евро да подкупваш комисия ... (само)
Имах предвид комисията да подкупва мен, а не аз нея, но пък защо казах да внасяте парите в касата на Калиостро....
Май вече ми е трудно, дори да си помисля, че 200 евро биха отишли в друга каса.
Абе я да си я караме както си знаем - вие ще си бъдете комисия, а аз все така ще изпитвам към вас чисти, искрени и нежни майчински чуфства.
в края на краищата - чукам на дърво кивилерите да не се сближат с други кавилери поради липса на дами. другото си е обичайното,добро, старо, познато, любимо разминаване между половете.Gaspode написа:
just perfect
Освен на клетъчно, това е абсолютно валидно и на политическо ниво в Българияdoktorka написа:ама ако някой е СИН и виолетов и го интубираш и му пуснеш 100 % -става розов...
["То мъже има, ама места няма", за което последните ще продължават да си обвиняват предпоследните пък то по принцип те, последните, ще са си виновни, ама га им уври акъля ще е късно и за последните, и за предпоследните, че и за сите останали по веригата, щото тя веригата ще се е скинала нейде, та така... От ясно по-ясно
:blum:
[/quote]
аз може ли да не съм на опашката,ами от сега да си получавам кавалерстването?
мож ли? може ли ? може ли?
плиииииииз:shy:
аз може ли да не съм на опашката,ами от сега да си получавам кавалерстването?
мож ли? може ли ? може ли?
плиииииииз:shy:
елби!:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:ELBI написа:Освен на клетъчно, това е абсолютно валидно и на политическо ниво в Българияdoktorka написа:ама ако някой е СИН и виолетов и го интубираш и му пуснеш 100 % -става розов...
Ми да, то с моя късмет, на еколози ще попадна - ще ми оглеждате околната среда с цел оцеляване. Пак ми се размина...ELBI написа: Ние да огледаме околната около прашките среда, пък ти си изпитвай чисти, искрени и нежни майчински чуфства... ние се грижим за здравето и оцеляването ти, та ... калиостро не бе до скоро в комисията, но ако държиш да участва - както кажеш. Ще разгледаме отделно и този въпрос.
То онези неща (дето са ти се разминали) са също с цел оцеляване...esti написа:Ми да, то с моя късмет, на еколози ще попадна - ще ми оглеждате околната среда с цел оцеляване. Пак ми се размина...ELBI написа: Ние да огледаме околната около прашките среда, пък ти си изпитвай чисти, искрени и нежни майчински чуфства... ние се грижим за здравето и оцеляването ти, та ... калиостро не бе до скоро в комисията, но ако държиш да участва - както кажеш. Ще разгледаме отделно и този въпрос.