Помощ.......Проблеми с БТК!!!!

Все същите
Аватар
bibilyana

Помощ.......Проблеми с БТК!!!!

Мнение от bibilyana »

Мили другарчета....

няма да обяснявам надълго и нашироко какво се случва напоследък с нашия интернет - исках просто да споделя и да видим дали няма някоя сродна душа, дето да е минала през тез перипетии - оправия с проблеми в БТК.

ще ви цитирам писмото, което таз сутрин в крайна сметка реших да им напиша на хубусниците, ако някой се сеща за разумно обяснение или реакция, моляя за помощ:
Здравейте,

Ние сме ваши клиенти от много време и бяхме много доволни от услугите Ви. Довели сме Ви много нови клиенти - и частни и бизнес такива. Пиша Ви по повод проблем с домашния ни ADSL.

домашния телефон е 052 ............, но те доколкото знам са на отделни сметки на името на съпруга ми ...............

Не бяхме плащали редовно сметките за интернета си за януари и февруари месец - в началото на април получихме писмо,че ако до 20ти април не си платим задължението си от 113 лв ще ни закрият. Опитвахме се да платим на няколко от местата, където могат да се плащат сметки за ADSL - но ни отказваха, поради грешка в системата и ни пращаха към БТК Центъра, който обаче с подобно на нашето работно време и е трудно да се отиде. На 18ти април съпруга ми отиде все пак в БТК Центъра за да изчисти сметките - Вашия служител там обаче не видя такава сметка - обясни ни,че дължим 68лв сметка и нито стотинка повече, което беше голямото очудване. Както и да е платихме въпросните 68лв. На 29ти април ни спряха интернета - отидохме отново в БТК Центъра за да видим какво, как и защо - и се оказа, че въпросните 113 лв си стоят като задължение - попитахме как ще ни пуснат интернета. Много любезно ни беше обяснено,че трябва в първия работен ден-т.е. сряда (02.05) да платим сметката и 48 часа след това интернета ще бъде възстановен.

Вчера на 02.05 отидохме - платихме въпросната сметка и същите хора ни обясниха,че не са сигурни дали правилата на Компанията не са се променили - и от това забавено плащане следва да подпишем нов договор, като по стария дължим неустойки в размер на месечните такси до края на настоящия договор (той е двугодишен и е сключен скоро), като ако искаме да продължим да ползваме услугата, то ще бъде по условията на новия договор, по който също ще си плащаме такса.

Аз съм склонна да приема,че дължа лихви върху плащанията, които сме забавили, но описаната по-горе политика звучи изцяло нелогично и неприемливо.

Ходихме и в двата БТК центъра във Варна, говорихме с няколко от операторките на горещата линия (последната с която говорих беше Анастасия) и никой в крайна сметка не ми дава разумно обяснение на ситуацията. Отговора на повечето от служителите Ви за съжаление е или вдигане на рамене или затваряне на телефона след като ни обяснят да се обърнем към колегите в Центъра.

Моля за съдействие, какво следва да направим при така създалата се ситуация следвайки правилата и политиката на БТК.

Благодаря Предварително за бързия отговор!
Последно промяна от bibilyana на 03.05.07, 09:30, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

с тия нямам никви контакти и не искам да имам.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Не е лошо да махнеш имената и телефоните от писмото... Твърде лична информация е, а не се знае кой чете тук:(
Не е параноя, ама все пак...

А иначе с тия мошеници (и с топлото, и светлото ... и на тях да им... :guns: ) гледам да имам минимум контакти
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

разбирам, че си ядосана, всички пищят от БТК, аз лично не мога да си представя как една голяма компания може да е толкова малоумна, т.е. да е пълно с малоумни служители; но това е защото само се бият в гърдите, а всъчщност тормозят служителите с удължено работно време и несъответстваща на това заплата; мислят си, че като дават 1000лв заплата и са велики, но всъщност за тези хиляди лева работиш като Изаура, вкл. и уикендите.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

4avdar4e написа:Не е лошо да махнеш имената и телефоните от писмото... Твърде лична информация е, а не се знае кой чете тук:(
Не е параноя, ама все пак...

А иначе с тия мошеници (и с топлото, и светлото ... и на тях да им... :guns: ) гледам да имам минимум контакти
Махнах....
права си, амаа нали знаеш мърцела ее велика подемна сила..... само копи и пастет бях направила.:winkw:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

latrevw написа: работиш като Изаура, вкл. и уикендите.
в смисъл, че робовладелецът те гняви ли?:roll:
just perfect
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

bead_ написа:
latrevw написа: работиш като Изаура, вкл. и уикендите.
в смисъл, че робовладелецът те гняви ли?:roll:
ще ме скъсаш от смях тази сутрин :lol: :kiss:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Мнение от annonymus »

Я им тегли една.... на БТК и си вържи ЛАН.
Всичките ми опити да получа обяснение защо сметката ми за телефон е в рамките на 70-80-лв. и в разпечатките фигурират неизвестни мен номера свършват неуспешно. След което за 3-4 месеца сметакта отново влиза в нормалните разки от 25-30кинта и така. Замислям се все по-сериозно са Skype, въпреки, че за момента все още не мога да се откажа от стационарния телефон и да мина само ан мобилна връзка. Но пък вече има конкуренти на стационарната телефония, така че БТК ще ги търпя докато не им намеря заместител.:mad:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

нямаш шанс
не знам някой да се е справил въобще срещу тия
отказвай се навреме с мин загуби и толкова
:crying:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:Я им тегли една.... на БТК и си вържи ЛАН....
Повечето ЛАН-ове са също една манджа с грозде... Дали пък няма да пуснат скоро мрежи по тоците... както е в белите страни вече :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

ELBI написа:
pocti_bezobidna написа:Я им тегли една.... на БТК и си вържи ЛАН....
Повечето ЛАН-ове са също една манджа с грозде... Дали пък няма да пуснат скоро мрежи по тоците... както е в белите страни вече :blum:
За съжаление след години главоболия и разправии относно качеството с най-претенциозната местна ЛАН-ка с чичо Ви ИНЖ решихме проблема вързвайки се към БТК, явно е било само временно решението, въпреки, че що се отнася до качество на услугата - сравнение между едното и другото просто няма как да има - от небето до земята е.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бибиляна, прочети си договора! Ако сте сключили този, който ви предоставя по- ниски такси (или дект телефони или разни подаръци) срещу задължението да не го прекъсвате за две години, да знаеш, че е написан направо зловещо. Като нищо може да се окаже, че дължите тези пари.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Ало, Топлофикация ли е?

Мнение от Remmivs »

Не, господине, БТК.
И на вас да ви е.а майката!:evil:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Green Light написа:Бибиляна, прочети си договора! Ако сте сключили този, който ви предоставя по- ниски такси (или дект телефони или разни подаръци) срещу задължението да не го прекъсвате за две години, да знаеш, че е написан направо зловещо. Като нищо може да се окаже, че дължите тези пари.
От три години приподписваме един и същ договор вече няколко пъти(не зная къде е вече - затрит вероятно щото съм голяма бяла фтица) - никакви дект телефони или друго не са ни давали, всеки път преподписваме за по-дълъг период и аз не знам вече защо...

Май миришат на оправяне работите - една от служителките в тоз Център днеска взе присърце проблема и май се оказала оправна жената - обади се да каже, че може да се оправи като платим 36лв за възстановяване...ии сега ще видим да не е поредния блъф това.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bibilyana написа:Май миришат на оправяне работите - една от служителките в тоз Център днеска взе присърце проблема и май се оказала оправна жената - обади се да каже, че може да се оправи като платим 36лв за възстановяване...ии сега ще видим да не е поредния блъф това.
Плащайте и пейте. С малко се разминавате.
jazz

Мнение от jazz »

прорменят се нещата

едно време първо пеехме, пък я платим, я не
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Zmeu написа:прорменят се нещата

едно време първо пеехме, пък я платим, я не
трябва повече да се плаща и по-малко да се пее. иначе как ще продадат 65% за близо 2 млдр. еУра
just perfect
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

за съжаление това отново е било кьорфишек - отново са на друго мнение - великата Компания и сега пак сме в изходна позиция.....да им........
endrofini

Re: Ало, Топлофикация ли е?

Мнение от endrofini »

Remmivs написа:Не, господине, БТК.
И на вас да ви е.а майката!:evil:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
endrofini

Мнение от endrofini »

bibilyana написа: вероятно щото съм голяма бяла фтица...

Я! Още един лебед, като мен!:lol::lol::lol:
Дядо Капинчо

Re: Помощ.......Проблеми с БТК!!!!

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:29, променено общо 1 път.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

офф, ко да ти кажа Капинчо, хичч ама хич не се очудвам даже на таз история твойта.....
такваз им е системата....вчера в крайна сметка няква молба подадохме, нещо си направихме, ама дали ще стане, дали ще го одобрят - сега тръпнем в очакване, пък за интернет да ни пуснат - не смеем и да питаме.:?
Аватар
inj

Мнение от inj »

Капинчо. Това е било положението до 1 април. Сега вече имат нова система за следене на тези неща и директно си начисляват неустойките до края на договора в момента на прекъсването. И няма вече да се покриват хората и да не плащат. Така че ти и ние сме минали малко по старата система, но това вече е минало.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:30, променено общо 1 път.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

ООО хвалааа
май са ни пуснали ADSLa - жалко че не сме вкъщи да разберем - ама тъй казаха каките от хелп-центъра....
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

bibilyana написа:ООО хвалааа
май са ни пуснали ADSLa - жалко че не сме вкъщи да разберем - ама тъй казаха каките от хелп-центъра....
Честито!

Скоро пак ще спре :grin:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
annonymus

Мнение от annonymus »

Wishes написа: Честито!

Веселяк
:grin::rotfl24:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Wishes написа:
bibilyana написа:ООО хвалааа
Честито!

аууу както казват бабиитее "Тихоо дан`та чуе дяволаа беее"
Аватар
assen

Мнение от assen »

latrevw написа:разбирам, че си ядосана, всички пищят от БТК, аз лично не мога да си представя как една голяма компания може да е толкова малоумна, т.е. да е пълно с малоумни служители; но това е защото само се бият в гърдите, а всъчщност тормозят служителите с удължено работно време и несъответстваща на това заплата; мислят си, че като дават 1000лв заплата и са велики, но всъщност за тези хиляди лева работиш като Изаура, вкл. и уикендите.
Колкото е по-голяма компанията, толкоз шанса да работят в нея малоумници е по-голям. Или гледат да те прекарат и ако си мълчиш, добре дошло за тях.
Защо да е лесно, като може да е трудно?
Аватар
графинята

Re: Помощ.......Проблеми с БТК!!!!

Мнение от графинята »

bibilyana написа:Мили другарчета....

Върна ме към едно "старо" време за мен макар ,4е не е толкова отдавна във времето.
Разбрах 4е си от ВАРНА и аз също.Приятно ми е да се запознаем.Има много малко останали свестни колеги в телекома за съжаление , и те не работят с клиенти . По4ти вси4ки които имахме някаква по добра алтернатива напуснахме , така 4е освен да ти пожелая много търпене и здрави нерви друго ни6о не ми остава. Ако бях в града 6ях да ти помогна и да ги оправим не6ата , но за съжаление съм дале4е и няма как да стане . Свържи се с отдел жалби . Приятелката ми хаби нерви там. 6ом си пратила писмо ве4е , няма на4ин да не обърнат внимание , но доколкото разбрах ситуацията понеже съм бив6 служител 6е те карат да пла6а6 неустоики по предварително скл. договор по които не си била изряден платец. Все пак успех и късмет
Нищо лично, само изказах мнение!
Аватар
inj

Мнение от inj »

Нещата се оправиха. Просто положението е следното. Сменят си в момента системата. Досега не са търсили неустойки за спрени договори. Но от този месец, вече когото спрат, веднага им начисляват неустойките. Старите са заварено положение и ги забравят. А за връзки - стигнах чак до админите им. Както и да е. Сега чакам включване на тръбата и пускане на водонета :)
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

inj написа:Нещата се оправиха. Просто положението е следното. Сменят си в момента системата. Досега не са търсили неустойки за спрени договори. Но от този месец, вече когото спрат, веднага им начисляват неустойките. Старите са заварено положение и ги забравят. А за връзки - стигнах чак до админите им. Както и да е. Сега чакам включване на тръбата и пускане на водонета :)
емиии тъй то ....амаа ее наа виж ще почакаш....:blum:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

ДОДИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!
:bdance: :bdance: :bdance: :bdance: :bdance: :bdance: :lovekiss: :flowers: :girlcrazy: :girlcrazy: :girlcrazy:
Публикувай отговор