vyara написа: Бе пепел ти на езика, бе.
Точно аз, моногамната ли да се наричам тъй, амаха!![]()
Ето - аз за кво говоря, - ТЯ за кво си мисли????
МОНОГАМНАта?!
УточВнявам за непростосмрЪтнитечитатЭуина3о4о - имах предвид "един постинг не ми стига"?
НедоТичащата рицари ли каза?сър Айвънхоу написа: Ти май най-много ти подхожда името: НедочитащатаРицари...![]()
Знам ли и аз какво съм казал/писал вече, ЗакачливкаБъзиклийковаvyara написа:НедоТичащата рицари ли каза?сър Айвънхоу написа: Ти май най-много ти подхожда името: НедочитащатаРицари...![]()
:blum:
Чукчаписатэлсър Айвънхоу написа:Ти май най-много ти подхожда името: НедочитащатаРицари...![]()
Житената Питка написа:Чукчаписатэлсър Айвънхоу написа:Ти май най-много ти подхожда името: НедочитащатаРицари...![]()
сър Айвънхоу написа:Знам ли и аз какво съм казал/писал вече
А ти искаш ли ново име? Много ме бива в индианските май...сър Айвънхоу написа:...
Звеневия написа:сър Айвънхоу написа:Знам ли и аз какво съм казал/писал вече
![]()
Ела довечера, за да направим разчет! (знаеш ВЕЧЕ къде, ако не вали!)
подпис:
ШЗЕМАКИЛОВОДКАСПЛАСТМАСОВИЧАШКИ !
Давай! С интерес ще чакам да си разбера новото именце...Житената Питка написа:А ти искаш ли ново име? Много ме бива в индианските май...сър Айвънхоу написа:...
Навиращсемеждушамарите.сър Айвънхоу написа:Давай! С интерес ще чакам да си разбера новото именце...Житената Питка написа:А ти искаш ли ново име? Много ме бива в индианските май...сър Айвънхоу написа:...
ПлашещаКучесъсСаламиЗаексМорковvyara написа:Навиращсемеждушамарите.сър Айвънхоу написа:Давай! С интерес ще чакам да си разбера новото именце...Житената Питка написа:А ти искаш ли ново име? Много ме бива в индианските май...сър Айвънхоу написа:...
Това звучи твърде потентно - не ти отива, нали си в отборасър Айвънхоу написа:ПлашещаКучесъсСаламиЗаексМорков
Уфффф и ти не четеш май като хората...Житената Питка написа:Това звучи твърде потентно - не ти отива, нали си в отборасър Айвънхоу написа:ПлашещаКучесъсСаламиЗаексМорков
Мисля нещо като Пишкащ Клекнал да е по-яко, съвременно а и някакси звучи транс сексуално - по рицарски (нали знаеш какви анално разглезени са били Тамплиерите, а?)
Затрудняваш ме, хем да не е транс сексуален, хем да е свързан с рицари, че ако може и номера да има...сър Айвънхоу написа:...
В момента - Истерясаламайканатийнейджърvyara написа:Какво би било вашето?![]()
На моето либе-СЕДЯЩИЯ БИКvyara написа:Какво би било вашето?
(краднах идеята. Моето още не съм го измислила. Като го измисля, ще ви кажа
)
ПП Ако първо ви хрумне име за другарчето ви, може него да споделите - не другарчето, името(това си е чисто моя идея. То нали иронията по-лесно се насочва навън.
)