На мен това ми мяза на риба-чистачЖитената Питка написа:Някой знае ли какво е това?![]()
Може би най-добрата ми снимка.
- Житената Питка
- BOFH
Бре, големи акваристи сте били се оказва. Това от първата снимка е Птеригоплихт-а който имах преди време.
ооо, не знам за другите, но на мен това ми е слабост - още от мноого ранно детствоЖитената Питка написа:Бре, големи акваристи сте били се оказва. Това от първата снимка е Птеригоплихт-а който имах преди време.
- Житената Питка
- BOFH
(\__/) <<- This is ЗАЙО!You fuck with ЗАЙО ,you fuck with me!Звеневия написа:Ти кво си мислиш, бе! ???Житената Питка написа:Бре, големи акваристи сте били се оказва.
И ние можем да пушим "КЕНТ" и да ядем бомбони "Тик-Так"!
![]()
![]()
(='.'=) Зайо спи на нощна лампа, не защото го е страх от тъмнотo, а защото тъмното го е страх от Зайо.
('')_('')
Житената Питка написа:(\__/) <<- This is ЗАЙО!You fuck with ЗАЙО ,you fuck with me!Звеневия написа:Ти кво си мислиш, бе! ???Житената Питка написа:Бре, големи акваристи сте били се оказва.
И ние можем да пушим "КЕНТ" и да ядем бомбони "Тик-Так"!
![]()
![]()
(='.'=) Зайо спи на нощна лампа, не защото го е страх от тъмнотo, а защото тъмното го е страх от Зайо.
('')_('')
Да може - чат пат попадам на някоя жаба между панелните блокове...БоЕВ написа: Това е само върха на айсберга, всеки с очи и душа може да ги види тия неща...
И гарги си имаме. Преди няколко години дори таралеж намерих. Сега на полянката, където го открих има шоурум на некви возила.
Твърде рядко ми се случва да излизам от града вече, за съжаление...
- Житената Питка
- BOFH
abe
вие да не сте мАРодератори?maggot написа:Ууу, дйе! На "мъжкия мух" са му много сочни бутчетата нещоЖитената Питка написа:Арее, нещо се успахте много.
М?
а тези от наЗ,които се страхуваме от буболечки?
а пък сме любопитни....
- Nejimaki-dori
- Житената Питка
- BOFH
- Житената Питка
- BOFH
bead_ написа:сомче-чистач?Житената Питка написа:Някой знае ли какво е това?![]()
Житената Питка написа:Бре, големи акваристи сте били се оказва. Това от първата снимка е Птеригоплихт-а който имах преди време.