Пропусна, та да те допълня:Мнемозина написа:Админ си все пак!
Оh, Lord
Пропусна, та да те допълня:Мнемозина написа:Админ си все пак!
Блазе ви!Звеневия написа:Направо не виждам смесъл да се борим да пускаме отново 3 и 4 реактори!Мнемозина написа:Мен цитатите не ме уморяват. Нито линковете. Нито снимките.
ТИШНИ даваш енергия!
4avdar4e написа:Пропусна, та да те допълня:Мнемозина написа:Админ си все пак!
Оh, Lord![]()
![]()
![]()
Точно за това си говорехме днес със син ми. Питам го дали за утре нямат предвидени някакви мероприятия, тържества. Той ми казва, че не. Дори не знаеше, че е 24-ти май:blink::shocked: Само урокът им по литература за Кирил и Методий подсказва, че все пак утрешния ден не е съвсем като всички останалиesti написа:За съжаление сегашните деца са лишени от тази емоция.
Не разбирам, какво толкова пречеха манифестациите на тази пуста демокрация, че ги премахнаха.
Е.....сега има някакви бледи подобия, ама не е, като преди.
Помня, че малките от 1-3 клас пееха "С росни китки и цветя...", а от 4-ти нагоре пееха "Върви народе..."
Боже с какво нетърпение чаках да дойде времето, когато и аз ще мина по главната с "Върви народе възродени" - да бъда голяма.
И цветя, цветя...

И с конкретния пример не е прав.Мнемозина написа:Напротив.esti написа:Но Питката има право само принципно - не и с конкретния пример. А още по-малко с конкретния човек.ELBI написа:
Имат право и двете ви мнения.
Питката може би има право с конкретния пример.
Но не и принципно.
Това, ако е сериозно питане... силно подозирам, че е свързано с конкретен проблем...esti написа:Исках да завърша с въпроса, трябва ли да се прави пункция в коляното, когато се налее с вода, ...
Охо! Охо! Стоооооооооооой!esti написа:А аз просто си спомних едно друго негово, лично мнение, без цитат в което той говореше за някакви хора тук, дето......абе пак за цитати и липса на лично мнение беше.
Тогава принципно той имаше право. Такива хора наистина има.
Но пак нямаше право, защото тук точно такива - няма.
Вече, не.

Да не ти пропускат обувките:lol::lol::lol:esti написа: Исках да завърша с въпроса, трябва ли да се прави пункция в коляното, когато се налее с вода, но мисля, че малко ще се отплесна от темата, затова няма сега да питам.

Аз отдавна съм го яла това.Звеневия написа:Това, ако е сериозно питане... силно подозирам, че е свързано с конкретен проблем...esti написа:Исках да завърша с въпроса, трябва ли да се прави пункция в коляното, когато се налее с вода, ...
Веднагически на преглед! Не е винаги пункцията е решение - има медикаменти преди това...
Сигурна бях, мамка му!Житената Питка написа:
Тоя паралел няма нищо общо с молбата от първия ми пост в темата
Кво ти става ма Фриски?frisky lioness написа:Да не ти пропускат обувките:lol::lol::lol:esti написа: Исках да завърша с въпроса, трябва ли да се прави пункция в коляното, когато се налее с вода, но мисля, че малко ще се отплесна от темата, затова няма сега да питам.
Извинявай, ако шегата ми е груба:shy:
Абе непрекъснато има всичко навсякъде. Да не цитирам пак Йежи Лец, че ще ям бой.esti написа: И с конкретния пример не е прав.
Тази тема не е цитат без лично мнение и отношение.
Мнението ти от лично по-лично, направо се излива на талази тук.
А аз просто си спомних едно друго негово, лично мнение, без цитат в което той говореше за някакви хора тук, дето......абе пак за цитати и липса на лично мнение беше.
Вече, не.![]()
Голям си шемет! Да ти имам асоциативността...esti написа:И да обобщим:
Питката е прав и неправ...седнал. Става, сяда, става, сяда.....нормално е.
Ако е само прав ще хване разширени вени, или ще му се прецакат колената, щото през такова малко сечение (коленете), когато човек стои прав дълго време, минава голяма тежест (на тялото), а това не е хубаво.
По-полезно е да се върви.
Особено ако е напред.
Мдаааа....
Исках да завърша с въпроса, трябва ли да се прави пункция в коляното, когато се налее с вода, но мисля, че малко ще се отплесна от темата, затова няма сега да питам.
Оф [отдъхвам облекчено]. Олекна ми:-)esti написа:Кво ти става ма Фриски?frisky lioness написа:Да не ти пропускат обувките:lol::lol::lol:esti написа: Исках да завърша с въпроса, трябва ли да се прави пункция в коляното, когато се налее с вода, но мисля, че малко ще се отплесна от темата, затова няма сега да питам.
Извинявай, ако шегата ми е груба:shy:
Точно ти груба?
И точно пък с мен да се притесняваш да се избъзикаш....
А обикновено обувките ми не пропускат, само ме стягат понякога.

Самото присъствие на Зеневия и Ести го предполагат..Мнемозина написа: П.П. Тая тема напук на всичко упорито върви към физиологията.
esti написа:
И с конкретния пример не е прав.
Тази тема не е цитат без лично мнение и отношение.
Мнението ти от лично по-лично, направо се излива на талази тук.
А аз просто си спомних едно друго негово, лично мнение, без цитат в което той говореше за някакви хора тук, дето......абе пак за цитати и липса на лично мнение беше.
Вече, не.
И да обобщим:
Питката е прав и неправ...седнал. Става, сяда, става, сяда.....нормално е.
Ако е само прав ще хване разширени вени, или ще му се прецакат колената, щото през такова малко сечение (коленете), когато човек стои прав дълго време, минава голяма тежест (на тялото), а това не е хубаво.
По-полезно е да се върви.
Особено ако е напред.
Мдаааа....
Исках да завърша с въпроса, трябва ли да се прави пункция в коляното, когато се налее с вода, но мисля, че малко ще се отплесна от темата, затова няма сега да питам.
Пък аз си спомням един (ама по студентско време вече), когато бях с ботуши (работех като екскурзовод в "Света Петка") и беше див клинчdoktorka написа: един дъждовен 24 ти май не си спомням
Уф, то па голяма забава!4avdar4e написа:Самото присъствие на Зеневия и Ести го предполагат..Мнемозина написа: П.П. Тая тема напук на всичко упорито върви към физиологията.
Да, наистина винаги беше слънчево!doktorka написа: и при нас ги имаше лентите (щот аз съм от Бургас,нали така)
а как не успяхме да "образуваме" революция и да позволим на момичета да са знаменоски...
много мъ 'й беше яд...
бях само 'проста" асистентка на знамето...
Тюх!
мерси Мнено за реминисценцията....
времето винаги беше слънчево....
помните ли>
един дъждовен 24 ти май не си спомням
Бъзикам се, защото съм преводач с руски и чешки (основно, има и други езици, ама..Bertold написа:кат оназ песничка "....центъра на просветата..."
и други сме там и оттам
Не си прав! Седнал си!Green Light написа:Все вали на 24ти май... Ще вали, няма начин, ние това, много добре го знаеме
абе, едно време като че ли все валеше. имам няколко снимки от онявгашните манифестации и на всичките съм ухилена, с грозна пола и мокра кат кокошка.maggot написа:Не си прав! Седнал си!Green Light написа:Все вали на 24ти май... Ще вали, няма начин, ние това, много добре го знаемеМиналия 24-ти се спукА от слънце, дори с диването бягахме подир парада