Някой, случайно, без ангажимент...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Re: Някой, случайно, без ангажимент...

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Интересно изглежда...Ама да беше на български :oops: По не ми се чете руски.....Поне на английски да беше...Тва фарш, кайма ли ще рече? :oops:
Ша обЯсня, ама след малко... :puter: Фарш е кайма, да
Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:... умения и нейните да дава съвети :D
Б@си, човек не може да се оплаче...
А за сърмите - заклевам се, никога повече няма да правя други, след като опитах този вариант! Бързо, лесно, сръчно... ВКУСНО!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Звеневия написа:
frisky lioness написа:... умения и нейните да дава съвети :D
Б@си, човек не може да се оплаче...
А за сърмите - заклевам се, никога повече няма да правя други, след като опитах този вариант! Бързо, лесно, сръчно... ВКУСНО!
Кви сърми?
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Кви сърми?
Това е рецепта за лесни сърми (голубцы). Само че не се завиват, а зелето се настъргва мноооого на дребно (при нас - с Вьорнер), всички продукти се омесват, правят се големи кюфтета (да ги наречем), въргалят се в галета и се пържат. После се прави заливката със сметана и кетчуп и се запичат. Невероятно е вкусно!!!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Кви сърми?
Това е рецепта за лесни сърми (голубцы). Само че не се завиват, а зелето се настъргва мноооого на дребно (при нас - с Вьорнер), всички продукти се омесват, правят се големи кюфтета (да ги наречем), въргалят се в галета и се пържат. После се прави заливката със сметана и кетчуп и се запичат. Невероятно е вкусно!!!
Зелето с каймата ли се смесва? Или една част само от него, защото виждам нещо на дъното на тавата...Кисело или прясно зеле? Другото като за нормални сърми ли?
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Зелето с каймата ли се смесва? Или една част само от него, защото виждам нещо на дъното на тавата...Кисело или прясно зеле? Другото като за нормални сърми ли?
Първо, оризът трябва да се свари. Ние - в микровълновата, в йената, с малко водичка, 10 минути на макс. Отцежда се водата. После, зелето - настъргано, пак в МВ, задушава се 5 мин. Смесва се всичко с каймата + подправки + настърган лук. Правят се кюфтаците, овалват се в галетата и се запържват. Тва на дъното е зеле, обаче ние не сложихме. Сметаната (течна, за готвене, 1/2 литър) се смесва с малко кетчуп, сол и водичка. Печенето си зависи от фурната, да стане коричка.

Виж как хубаво "готвя" :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Верно :D Абе, тези кюфтета не се ли раздробяват по време на пърженето, така оваляни само в галета :shock:
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Верно :D Абе, тези кюфтета не се ли раздробяват по време на пърженето, така оваляни само в галета :shock:
Ми не, като се омесят хубаво и се посплеснат с ръчички... Или пък туй от майсторството на Звеневия :huhthink: :lol: Не, не, хомогенни са.
Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Цъ, - станаха като павета здрави.

И почти толкУ вкусни! :lol: (майтап бЭ)
Ама аз щот съм тарикат, сместа я блЪснАх у фризера за 30 минути, и после самите павета пак за толку...

НЭма цепене - нЭма пукане, с тоя теракол кво има да му лЭпиш.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Ми не, като се омесят хубаво и се посплеснат с ръчички... Или пък туй от майсторството на Звеневия :huhthink: :lol: Не, не, хомогенни са.
От майстора ще да е :D При мен ще станат на трохи :wink:
Изображение

Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
НА бас, че НЭМА! В събота съм при Вас за куРс по сплескване!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Звеневия написа:
frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
НА бас, че НЭМА! В събота съм при Вас за куРс по сплескване!
:good: :D
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: Дарки, пътъците и аз искам да ги видя, а като ходиш по магазините дали минаваш покрай Гурко 43, много ми е любопитно какви са цените на Cop.copine. мноооого ме кефят техните неща
са влезнах в сайта им, алеле :shock:

Smoke on the water ме изкефи на макс. начи оставям служебния аванс и отивам с празни джобове да проверя цените за теб . иначе зема да се изкуша. и музиката е страхотна

Латрево, добре че си ти :D
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа:
latrevw написа: Дарки, пътъците и аз искам да ги видя, а като ходиш по магазините дали минаваш покрай Гурко 43, много ми е любопитно какви са цените на Cop.copine. мноооого ме кефят техните неща
са влезнах в сайта им, алеле :shock:

Smoke on the water ме изкефи на макс. начи оставям служебния аванс и отивам с празни джобове да проверя цените за теб . иначе зема да се изкуша. и музиката е страхотна

Латрево, добре че си ти :D
много мерси, ще чакам сводка и аз вчера си бях оставила отворен сайта им заради музиката :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Публикувай отговор