Ползата от оружията...

Все същите
Аватар
ELBI

Ползата от оружията...

Мнение от ELBI »

Криминална репортерка от всекидневник застреля мъжа си
05 юни 2007 / News.dir.bg
Журналистът от в. “Нощен труд” Ваня Панкова е застреляла с пушка съпруга си.
Инцидентът станал около 16.30 часа в понеделник по време на скандал между двамата, съобщи "Фокус". 50-годишната криминална репортерка е простреляла 46-годишния Николай Т. в дома им в ж.к. “Дружба” в столицата. Екип на “Бърза помощ” откарал пострадалия в “Пирогов”, където бил настанен в шокова зала с опасност за живота. Малко след полунощ мъжът е починал. Полицията е направила оглед на местопрестъплението. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента. Панкова е задържана за 24 часа.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Чудесно! Отишъл си е бързо и безболезнено - хуманно, а я си представи, че трябваше да го дупчи с нож(или и ножовете да забраним - щото именно с тях стават повечето сакатлъци), да го транжира в бянята със сатърче, да му забърка коктейл от отрова...Не оръжията, а хората убиват.
Аватар
Green Light

Re: Ползата от сешоарите...

Мнение от Green Light »

Ести използва сешоар и вана
Звенения

Мнение от Звенения »

Green Light написа:Ести използва сешоар и вана
А аз простор и гащи!!! :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:Чудесно! Отишъл си е бързо и безболезнено - хуманно, а я си представи, че трябваше да го дупчи с нож(или и ножовете да забраним - щото именно с тях стават повечето сакатлъци), да го транжира в бянята със сатърче, да му забърка коктейл от отрова...Не оръжията, а хората убиват.
И ти си прав. Трябва да се раздават и противотанкови гранати. Пръскат човека ужасно бързо и ефективно. Хуманизъм трябва да има, хуманизъм... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Поне етапът на прелъстяване ... "Ела скъпи във ваната - аз пристигам след секундичка" е доста по приятен от гледката как се зарежда пушкалото...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Днес ще говоря в картинки :grin:

Изображение

Изображение
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа:Днес ще говоря в картинки :grin:

Изображение

Изображение
При мен картини няма.
Пак ще си останеш недоразбран. :grin:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа: Пак ще си останеш недоразбран. :grin:
Сефте :grin:
Точно па ти да ме разбереш не съм и очаквал :blum:

Ето и в картинки:

Изображение

Изображение

Изображение

И една оф-топик :)

Изображение
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа: Ето и в картинки:

И една оф-топик :)

Изображение
Благодаря. Обаче оф-топика не го виждам :lol::shy:
Изображение
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
Поне етапът на прелъстяване ... "Ела скъпи във ваната - аз пристигам след секундичка" е доста по приятен от гледката как се зарежда пушкалото...
Артистичност и изобретателност трябва да има.
Така е, когато човек прави нещо с мерак.:blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:
Артистичност и изобретателност трябва да има.
Така е, когато човек прави нещо с мерак.:blum:
Мда... и простреляната/електрифицираната страна ще е с усмивка...
Аватар
Semiramis

Re: Ползата от оружията...

Мнение от Semiramis »

ELBI написа:Криминална репортерка от всекидневник застреля мъжа си
05 юни 2007 / News.dir.bg
Журналистът от в. “Нощен труд” Ваня Панкова е застреляла с пушка съпруга си.
Инцидентът станал около 16.30 часа в понеделник по време на скандал между двамата, съобщи "Фокус". 50-годишната криминална репортерка е простреляла 46-годишния Николай Т. в дома им в ж.к. “Дружба” в столицата. Екип на “Бърза помощ” откарал пострадалия в “Пирогов”, където бил настанен в шокова зала с опасност за живота. Малко след полунощ мъжът е починал. Полицията е направила оглед на местопрестъплението. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента. Панкова е задържана за 24 часа.
хм...
а защо е спестено последното изречение
"Според полицията многократно са подавани жалби от съседи за скандали в семейството, пише вестникът. "

иначе ми хареса заглавието
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

И на мен заглавието ми хареса - звучи сякаш се е побъркала от криминални репортажи, или пък е искала да влезе в хрониката - нещо такова.

Но пък от друга страна внася излишен хумор.:(
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

ELBI написа:
И ти си прав. Трябва да се раздават и противотанкови гранати. Пръскат човека ужасно бързо и ефективно. Хуманизъм трябва да има, хуманизъм... :blum:
Ако ще и ракети земя-земя да раздават, все си е тая.:winkw:

В страни от шегата ще кажа, народа избръмча, оръжието не е виновно, когато на някого му падне пердето и реши да убива, методите и средствата не са важни. За конкретният случай, сигурно става въпрос за ловната пушка на съпруга, но това е без значение, по-скоро съм любопитен какво са правили хората за които работи, те знаели ли са, че репортерката има проблеми, че се е сдухала от кървави репортажи, къде са хората които е трябвало да видят, че в това сем. има проблем...рано или късно е щяло да се стигне до трагедията със или без помощта на огнестрелно оръжие.

Ако не ми вярваш, попитай Кен-та за спешната помощ и "нараняванията" след сем. скандали най-вече от какво "оръжие" са.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:...оръжието не е виновно, когато на някого му падне пердето и реши да убива, методите и средствата не са важни. За конкретният случай, сигурно става въпрос за ловната пушка на съпруга, но това е без значение, по-скоро съм любопитен какво са правили хората за които работи, те знаели ли са, че репортерката има проблеми, че се е сдухала от кървави репортажи, къде са хората които е трябвало да видят, че в това сем. има проблем...рано или късно е щяло да се стигне до трагедията със или без помощта на огнестрелно оръжие.

Ако не ми вярваш, попитай Кен-та за спешната помощ и "нараняванията" след сем. скандали най-вече от какво "оръжие" са.
Не си прав, пич! Истина е, че пищака е ужасно ефективно средство за причиняване на смърт. Питай и ти Кент, ако случаите, които е имал, вместо нож (или друг твърд предмет) е имало пистолет, какъв щеше да е процентът на смъртност...

Самият ти опитай някой ден да преодолееш ребрата на някакво месо - от магазина де... тези кадри, дето ги дават - някой мушка с нож и другия умира (освен ако не е в гърло или черния дроб) - хич не са точно така... Знам, че има и такива случаи, че когато падне пердето (но "иска да убива" е само в емоционален смисъл - както на мен или на теб са ти минавали през главата "бе този да го няма"...), но точно поради леснотата на отнемане на човешки живот съм противник на масовото притежание на оръжие. Когато има силен контрол и се дава при спазване на 100 условия - всичко е ОК.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

извода от това е следният според мен

трябва да си ходиме нон стоп с бронежилетки :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

...освен бронежилетките - и каски, наколенки, наглезенки и полички от метални плочки като на римляните... Ама да са от алпака да не ръждясват....
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
БоЕВ написа:...оръжието не е виновно, когато на някого му падне пердето и реши да убива, методите и средствата не са важни. За конкретният случай, сигурно става въпрос за ловната пушка на съпруга, но това е без значение, по-скоро съм любопитен какво са правили хората за които работи, те знаели ли са, че репортерката има проблеми, че се е сдухала от кървави репортажи, къде са хората които е трябвало да видят, че в това сем. има проблем...рано или късно е щяло да се стигне до трагедията със или без помощта на огнестрелно оръжие.

Не си прав, пич! Истина е, че пищака е ужасно ефективно средство за причиняване на смърт. Питай и ти Кент, ако случаите, които е имал, вместо нож (или друг твърд предмет) е имало пистолет, какъв щеше да е процентът на смъртност...

Самият ти опитай някой ден да преодолееш ребрата на някакво месо - от магазина де... тези кадри, дето ги дават - някой мушка с нож и другия умира (освен ако не е в гърло или черния дроб) - хич не са точно така... Знам, че има и такива случаи, че когато падне пердето (но "иска да убива" е само в емоционален смисъл - както на мен или на теб са ти минавали през главата "бе този да го няма"...), но точно поради леснотата на отнемане на човешки живот съм противник на масовото притежание на оръжие. Когато има силен контрол и се дава при спазване на 100 условия - всичко е ОК.
В тубето имаше един филм за нож с/у пистолет. Там те оборват със снимки, които не искам да си спомням дори (за рани от нож). Ножа е страшно оръжите. Всичко е страшно оръжие в ръцете на хъм мотивиран човек
Освен това има статистика за ранени vs загинали от пистолет, предполагам че е леснодостъпна. 85% оцеляват, 15 ги копат. Но това го споменавам заради твърдата ти увереност и обичта към статистиките, аз не си падам по такива аргументи. Целта и желанията на притежателите и производители на пистолети е в посока да превърнем 15те в 100, така че мен ако питаш идеално за самоотбрана е пушка там статистиката е огледална. Би могло (понеже ще споменеш) базука и танк но няма да ми се върже на тоалета
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Хехехе, чеки да отговоря на пияна глава, щото инак пак ще премълча и ще затворя форума:blum:

Когато работата загрубее, пацифистите първи в общ глас питат, къде са танковете:-)

Къде е Станко!:cool:

Кайшакунин:blum: един вид
Memento mori.
Публикувай отговор