На "Витоша" е толкова тихо и пусто, кат че ли бомба е паднала. Само червени ленти, полицаи и некой и друг заблуден трамвай.
Ако ви кажа, че не ми е кеф, ще ви излъжа
И кю-то, и скайпа спят... Направо като в неделя.
Да са ни честити Гоговците
Абе ще разберем ние къде е истината...4avdar4e написа:Егати и чудото, такова нещо не е било!!
На "Витоша" е толкова тихо и пусто, кат че ли бомба е паднала. Само червени ленти, полицаи и некой и друг заблуден трамвай.
И кю-то, и скайпа спят... Направо като в неделя.
щастливка! а запита ли се къде са всичките паркирани на улиците и тротоарите автомобили? не?pocti_bezobidna написа:Аз тази сутрин стигнах на бачкане без обичайното задръстване.
Без клаксони, без истерии по пътищата.
Така беше и при Кондолиза. Ща почна да си мечтая за Буш всеки ден.
А пл. "Славейков" - да не го познаеш! Без пазара, крясъците, ругатните на книжарите, когато се опитваш да пресечеш площада между сергиите - на "непозволено" от тях място! А снощи ги нямаше обичайните разнасяни от вятъра рояци боклуци. Тихо и чисто4avdar4e написа:Егати и чудото, такова нещо не е било!!
На "Витоша" е толкова тихо
Ти нали се сещаш какви бунтове ще настанат, ако центъра е така блокиран всики ден?Remmivs написа:Отвратителни гъзолизци сме!
Ето това ме вбесява направо!
За нас - да не изпадам в подробности - !@#!@!#@$@#!%#$^$&%$%@#$%@#$%@#$
За един бушмен - столица като слънце...
Знаеш ли колко ме е.е това? Бе то хименно в това е гнусната ни трагедия....pocti_bezobidna написа:Ти нали се сещаш какви бунтове ще настанат, ако центъра е така блокиран всики ден?
Само по Витошка като спряха колите и настана плач и скърцане със зъби...
тва нищо не еКент написа:За един бушмен - столица като слънце...
е, може да съм позабравил:shy:4avdar4e написа:Тцъ, Потемкин е, наричат ги "потемкинские деревни", имаше и още нещо любопитно покрай тия села, ама сега не мога да се сетя.Кент написа: не е губернатор
фаворит е
един от братята Орлови
големи мошенници
и подлизурковци са били
Аз си мечтая вече. По Цариградско дойдох без задръствания и проблеми на шофьори-идиоти (повечето в София). Спокойствие и усмивки имаше... прекрасен ден до сега...pocti_bezobidna написа:Аз тази сутрин стигнах на бачкане без обичайното задръстване.
Без клаксони, без истерии по пътищата.
Така беше и при Кондолиза. Ща почна да си мечтая за Буш всеки ден.
Вчера верно беше страхотна селска идилия.ELBI написа: Аз си мечтая вече. По Цариградско дойдох без задръствания и проблеми на шофьори-идиоти (повечето в София). Спокойствие и усмивки имаше... прекрасен ден до сега...
Права си - ако не бе опасността талибаните да се заселят в околностите на града ни (сега си имаме достатъчно, мучащи на български) с цела премахването на Джордж, и аз щях да подкрепям идеята ти...maggot написа:Вчера верно беше страхотна селска идилия.ELBI написа: Аз си мечтая вече. По Цариградско дойдох без задръствания и проблеми на шофьори-идиоти (повечето в София). Спокойствие и усмивки имаше... прекрасен ден до сега...
Викам да спретнем ина делегацийка и да го поканим да си седи все тук? А ако откаже, да повикаме талибаните да окупират всичко останало...