Тишинааааа

Все същите
Аватар
4avdar4e

Тишинааааа

Мнение от 4avdar4e »

Егати и чудото, такова нещо не е било!! :shocked:
На "Витоша" е толкова тихо и пусто, кат че ли бомба е паднала. Само червени ленти, полицаи и некой и друг заблуден трамвай.
Ако ви кажа, че не ми е кеф, ще ви излъжа :grin:
И кю-то, и скайпа спят... Направо като в неделя.
Да са ни честити Гоговците :rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

Аз тази сутрин стигнах на бачкане без обичайното задръстване.
Без клаксони, без истерии по пътищата.
Така беше и при Кондолиза. Ща почна да си мечтая за Буш всеки ден.
Аватар
Мнемозина

Re: Тишинааааа

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Егати и чудото, такова нещо не е било!! :shocked:
На "Витоша" е толкова тихо и пусто, кат че ли бомба е паднала. Само червени ленти, полицаи и некой и друг заблуден трамвай.
И кю-то, и скайпа спят... Направо като в неделя.
Абе ще разберем ние къде е истината... :rotfl24:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:Аз тази сутрин стигнах на бачкане без обичайното задръстване.
щастливка! а запита ли се къде са всичките паркирани на улиците и тротоарите автомобили? не?
в нашия гараж! плъъъъътноооо! за да се изкара една кола се местят 10! :mad: за няма час-два и разбрах всеки колега каква бричка кара и може ли да мине 15 метра назаден без да обели нечия боя. :mad:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Вчера, като карах по Витоша и се зачудих по едно време аз тук ли живея? Тя тази улица била АДСКИ широка бе! :grin:

Ето и още по темата... :blum:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Тишинааааа

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:Егати и чудото, такова нещо не е било!! :shocked:
На "Витоша" е толкова тихо
А пл. "Славейков" - да не го познаеш! Без пазара, крясъците, ругатните на книжарите, когато се опитваш да пресечеш площада между сергиите - на "непозволено" от тях място! А снощи ги нямаше обичайните разнасяни от вятъра рояци боклуци. Тихо и чисто :shocked::shocked::shocked:!
На "Гарибалди" пък няма сергии за гащи, ароматизирани от разни китайски пръчици и в компанията на вафли и чорапи.

Колко й трябва на нашата столица да е спретната и спокойна - един американски президент. :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Отвратителни гъзолизци сме!

Ето това ме вбесява направо!

За нас - да не изпадам в подробности - !@#!@!#@$@#!%#$^$&%$%@#$%@#$%@#$

За един бушмен - столица като слънце...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

За един бушмен - столица като слънце...[/quote]

тва нищо не е
навремето Горбачов като щял да ходи в някво малко съветско градче
властите тъй се расстарали, че измили сичките улици с югославски шампоан:shocked: измили и единствения паметник в градчето - паметник на Гогол, който след тва почистване се оказал паметник на Менделеев обаче:shocked:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:Отвратителни гъзолизци сме!

Ето това ме вбесява направо!

За нас - да не изпадам в подробности - !@#!@!#@$@#!%#$^$&%$%@#$%@#$%@#$

За един бушмен - столица като слънце...
Ти нали се сещаш какви бунтове ще настанат, ако центъра е така блокиран всики ден?
Само по Витошка като спряха колите и настана плач и скърцане със зъби...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Ти нали се сещаш какви бунтове ще настанат, ако центъра е така блокиран всики ден?
Само по Витошка като спряха колите и настана плач и скърцане със зъби...
Знаеш ли колко ме е.е това? Бе то хименно в това е гнусната ни трагедия....

Кучета и котки може, прасета не може?!?

Само дето в случая е наопаки...
annonymus

Мнение от annonymus »

Кент написа:За един бушмен - столица като слънце...
тва нищо не е
навремето Горбачов като щял да ходи в някво малко съветско градче
властите тъй се расстарали, че измили сичките улици с югославски шампоан:shocked: измили и единствения паметник в градчето - паметник на Гогол, който след тва почистване се оказал паметник на Менделеев обаче:shocked:[/quote]

Има една митична история с някакъв губернатор от времето на Екатерина, който заради някакво нейно преминаване през неговата губерния построил картонено селце край пътя (по маршрута на царската каляска) - лъскави къщички, селска идилия някаква. Водят го първия PR в света, ама не знам истина ли е или легенда:-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Има една митична история с някакъв губернатор от времето на Екатерина, който заради някакво нейно преминаване през неговата губерния построил картонено селце край пътя (по маршрута на царската каляска) - лъскави къщички, селска идилия някаква. Водят го първия PR в света, ама не знам истина ли е или легенда:-)[/quote]

не е губернатор
фаворит е
един от братята Орлови
големи мошенници
и подлизурковци са били:grin:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Сетих се за една история с шаха на Иран, когато идвал в България - мисля че беше през 70-те. В програмата му било включено посещение на училище в Горна Баня. По пътя били сложени паравани за да се скрият разни селски тоалетни и пр. "грозотии", но тъкмо когато минавал, един от параваните паднал и лъснал един гол з... - някакъв селянин в този момент се облекчавал. :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Кент написа: не е губернатор
фаворит е
един от братята Орлови
големи мошенници
Тцъ, Потемкин е, наричат ги "потемкинские деревни", имаше и още нещо любопитно покрай тия села, ама сега не мога да се сетя.:shy:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

4avdar4e написа:
Кент написа: не е губернатор
фаворит е
един от братята Орлови
големи мошенници
Тцъ, Потемкин е, наричат ги "потемкинские деревни", имаше и още нещо любопитно покрай тия села, ама сега не мога да се сетя.:shy:
е, може да съм позабравил:shy:
тоз пък бил съвсем уникален:grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тоя американос защо не си остане тук
ще се преродиме :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:Аз тази сутрин стигнах на бачкане без обичайното задръстване.
Аз си мечтая вече. По Цариградско дойдох без задръствания и проблеми на шофьори-идиоти (повечето в София). Спокойствие и усмивки имаше... прекрасен ден до сега...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

ELBI написа: Аз си мечтая вече. По Цариградско дойдох без задръствания и проблеми на шофьори-идиоти (повечето в София). Спокойствие и усмивки имаше... прекрасен ден до сега...
Вчера верно беше страхотна селска идилия.
Викам да спретнем ина делегацийка и да го поканим да си седи все тук? А ако откаже, да повикаме талибаните да окупират всичко останало... :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

maggot написа:
ELBI написа: Аз си мечтая вече. По Цариградско дойдох без задръствания и проблеми на шофьори-идиоти (повечето в София). Спокойствие и усмивки имаше... прекрасен ден до сега...
Вчера верно беше страхотна селска идилия.
Викам да спретнем ина делегацийка и да го поканим да си седи все тук? А ако откаже, да повикаме талибаните да окупират всичко останало... :lol:
Права си - ако не бе опасността талибаните да се заселят в околностите на града ни (сега си имаме достатъчно, мучащи на български) с цела премахването на Джордж, и аз щях да подкрепям идеята ти...

Мен като цяло ме изкефи посещението. Човекът се държеше естествено, нашите се държаха тъпо и се чудеха да не кажат нещо, с което да обидят и руските им батковци... Щото Буш готин, готин, но Путин ги държи за топките ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор