Кои са 10-те неща, които мразите в него/нея?
10-things...
Пенчо Заека написа:...разни спънки от рода на деца...
не 10, при мен са 13. мразя 13-те години, които минаха като 13 дни - толкова бързо и безпощадно. и все бързаме, спъваме се, залитаме, а-ха да паднем и пак се затичваме нанякъде. и нямаме време да се погледнем дълго в очите и да се разберем без думи, защото се заливаме с думи за поредния обяд при роднини, скапания бойлер, таксата за детска градина, пазаруването, спуканата гума... мразя ги 13 пъти по 13. а него... май все още го обичам.Topper Harley написа:Кво пропуснахме аджеба?! Какво намразихме в брачния си /или извън/ партньор за тези години?
![]()
ти да нямаш нещо грузинскоRemmivs написа: Да пием за страстите!
най лошо е галено казано - сушиRemmivs написа:има и любов, друже!
Най-страшно е безразличието...
Да пием за страстите!
мда... готино...Topper Harley написа:Кво пропуснахме аджеба?! Какво намразихме в брачния си /или извън/ партньор за тези години?
![]()
10-things...
коняк ли поркате аZmeu написа:ти да нямаш нещо грузинскоRemmivs написа: Да пием за страстите!
ставаш за тамада (да ми оправят правописа русофилите)
Де да знам...Zmeu написа:ти да нямаш нещо грузинско
ставаш за тамада (да ми оправят правописа русофилите)
Топър Харлей...vyara написа:Еееее, смени го най-сетне тоз аватар. Обаче името що си си променил? Мъжжж звучеше някак единствено.
Да знаеш, специално заради теб ще гледам "Смотаняци", щото това "припомняме" нищо не ми говориTopper Harley написа:Топър Харлей...vyara написа:Еееее, смени го най-сетне тоз аватар. Обаче името що си си променил? Мъжжж звучеше някак единствено.Това е главният герой от "Смотаняци" /Чарли Шиин/.
Мъж от всекъде!
Да ти припомня само култовата сцена с маслинката и пъпчето... и после сготви бекон с яйца на същото това коремче притежаващо пъпчето...Страст ей! На кристали..
мамка му!
Тва не е мастика "Пещера".
Бай дъ уей ново клипче:
Да сЪ почувстваш "инволвнат"
Нема лабаво на източният фронт... Па нема и нищо ново.
Поласкан, чувствам се.vyara написа: Да знаеш, специално заради теб ще гледам "Смотаняци", щото това "припомняме" нищо не ми говори
Пък и така де, хем да разбера кое е последното, с което искаш да се отъждествиш
Хубаво клипче, хубави лупингиИ музиката хубава... снощи го даваха "Професионалистът"
Връхът е ТопърTopper Harley написа:Поласкан, чувствам се.vyara написа: Да знаеш, специално заради теб ще гледам "Смотаняци", щото това "припомняме" нищо не ми говори
Пък и така де, хем да разбера кое е последното, с което искаш да се отъждествиш
Хубаво клипче, хубави лупингиИ музиката хубава... снощи го даваха "Професионалистът"
Лепенка за чене си вземи...
Скечовете са убийствени!