10 thinghs I hate about you...

Все същите
І

10 thinghs I hate about you...

Мнение от І »

Кво пропуснахме аджеба?! Какво намразихме в брачния си /или извън/ партньор за тези години?
Кои са 10-те неща, които мразите в него/нея?
:huhthink:
10-things...
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Направо ме настъпа по мазола. Не са десет - две-три са, но какви! Според мен, най-трудното е да приемеш различния динамичен стереотип. Единият - сова, другият - чучулига. Просто няма кога да си говорят за важните неща, и нещата постепенно добиват битов характер. Това е точката на романтиката, и ако няма разни спънки от рода на деца и болести - финала на брака. Е га ти.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Влад

Мнение от Влад »

Пенчо Заека написа:...разни спънки от рода на деца...
:grin: :grin: :grin:
Плю ли си в пазвата? :grin:

На въпроса, не съм гледал филма, от няколко години доста охладнях към американската кинематография, но предполагам, че е някаква младежка "комедия" от сорта на Американски пай, Опасни връзки (горкият Лакло!), Запознай се с нашите и т.н. Откъсът, който си пуснал ме кефи с две неща, фразата на учителя "Айде пак се започна" и, разбира се, "You and I" на Scorpions.

Десетте неща които най-много мразя в нея, са точно тези, които най-много ми липсват когато не сме заедно, и си спомням за тях с умиление, и споменът за тях е това, което повишава средната ми консумация на алкохол ... понякога в пъти.
:grin: :grin: :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Не по-малко интересно е дали за толкова години сме разбрали какво брачният партньор не харесва у нас.

Обаче чак пък да мрази... а и чак десет неща... много бе!
Сещам се за четири

1. Не може да понася това, че като се ядосам, мълча и не казвам какво точно ме е ядосало.
2. Че когато стана сутрин, не обичам да се налага да говоря.
3. Че забравям да зареждам батерията на телефона.
4. Че забравям да му кажа, че някой го е търсил, докато го е нямало.

Петото е свързано с чорапи и няма да го споменавам. :grin:

Имаше и още няколко, но тях ги оправих. :aking:
А има и други, дето не съм ги оправила, обаче няма да ви ги кажа.
И съм забелязала, че по това време на годината всичките ми недостатъци блестят с особена сила.

Много мъдрости могат да се изръсят в тая тема, обаче... всъщност е излишно да се замисля човек за това, защото никой никого не може да промени истински.
Не, като се замисля, не е така. Някои неща се променят, но само с добро.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Хъм, аз не съм от хората дето могат едновременно и да любят, и да мразят. По едничко. Ако мразех нещо у него, сигурно отдавна да не сме заедно. Да, има неща, които ме дразнят, с които се боря, на които дори вече не обръщам внимание.. Но мразенето е твърде силна категория за моя характер. Освен това имам навика да си поставям далечни цели, за които да копам с години. А преодоляването на препятствия е част от удоволствието да постигнаш нацеленото.

Виж, знам едно нещо, за което той понякога много ме недолюбва: умението да шибам с думи, да употребя цялата сила на езика, за да мачкам, тъпча, удрям, бичувам.. Слава Богу, това е една такава периодика, дето не е чак толкова периодична :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: И съм забелязала, че по това време на годината всичките ми недостатъци блестят с особена сила.
За това си има нАучно обяснение: викат му сатурнова дупка:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: И съм забелязала, че по това време на годината всичките ми недостатъци блестят с особена сила.
За това си има нАучно обяснение: викат му сатурнова дупка:grin:
НАучното обяснение е в умората (аз й викам мързем), ама щом си рекла... тъй по-добре звучи някак. :grin:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Еееее, смени го най-сетне тоз аватар. Обаче името що си си променил? Мъжжж звучеше някак единствено. :winkw:

Та по темата.
Мразя, когато ми обръща гръб като се караме, а аз разпалено се опитвам да му обясня нещо.
Че не се вслушва в забележките ми, а даже ги мрази и ми натяква, че трябва да спра да му забелязвам, вместо да разбере мен какво искам.
Че се прави на ударен и му казвам, че разбирам много добре, че се прави на ударен и да спре, но той още повече започва да се прави на ударен.
Когато послъгва макар и доста рядко.

Другото е свързано с някои навици или по-скоро липса на такива, но и аз като Мнемозина ще си замълча. :blum:

Явно не мога да ги докарам до десет. Май имаше още, но сега не се сещам.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Няма такова нещо!
Обичам я, и я приемам с всичките й положителни, и отричателни черти/качества. В това е очарованието на съвместния живот. Ако променя някоя, поне една от слабостите й, то това няма да е вече та, жената в която се влюбих и обичам, пък от друга страна и аз не съм самото съвършенство, та така(поне според мен) е най-добре - баланс.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: 10 thinghs I hate about you...

Мнение от bead_ »

Topper Harley написа:Кво пропуснахме аджеба?! Какво намразихме в брачния си /или извън/ партньор за тези години?
не 10, при мен са 13. мразя 13-те години, които минаха като 13 дни - толкова бързо и безпощадно. и все бързаме, спъваме се, залитаме, а-ха да паднем и пак се затичваме нанякъде. и нямаме време да се погледнем дълго в очите и да се разберем без думи, защото се заливаме с думи за поредния обяд при роднини, скапания бойлер, таксата за детска градина, пазаруването, спуканата гума... мразя ги 13 пъти по 13. а него... май все още го обичам.
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Щом има омраза

Мнение от Remmivs »

има и любов, друже!

Най-страшно е безразличието...

Да пием за страстите!

:wine:
jazz

Re: Щом има омраза

Мнение от jazz »

Remmivs написа: Да пием за страстите!

ти да нямаш нещо грузинско :lol:
ставаш за тамада (да ми оправят правописа русофилите :lol:)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Remmivs написа:има и любов, друже!

Най-страшно е безразличието...

Да пием за страстите!

най лошо е галено казано - суши

тоест сушата :rotfl24:
Аватар
ELBI

Re: 10 thinghs I hate about you...

Мнение от ELBI »

Topper Harley написа:Кво пропуснахме аджеба?! Какво намразихме в брачния си /или извън/ партньор за тези години?
10-things...
мда... готино...

Нищо не пропуснахме! Имаше неща, които ги получихме по-късно. Имаше съжителства, които не се оказаха сполучливи. Имаше отминали години, но има настоящи, а има и бъдещи! Нещата, които не ми харесваха, но можех да живея с тях ги приемам и днес, а тези, които не можех да приема ги избягвам днес. Затова просто има днес и ще има утре. Как ще бъде... дали ще съм пропуснал нещо - не знам. Сега знам, че се научихме и усетихме красотата. В миговете, които не съм забравил. В миговете, които сега усещам че живея.

Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Zmeu написа:
Remmivs написа: Да пием за страстите!

ти да нямаш нещо грузинско :lol:
коняк ли поркате а :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Zmeu написа:ти да нямаш нещо грузинско :lol:
Де да знам...:grin:

Важното е да имаме прекрасни поводи за наздравици. А понякога и тъгата също е прекрасен повод.

Какво е тамада? Баш пияч по грузински. Председател, това де, предпиятел? :grin:
І

Мнение от І »

vyara написа:Еееее, смени го най-сетне тоз аватар. Обаче името що си си променил? Мъжжж звучеше някак единствено. :winkw:
Топър Харлей... :lol: Това е главният герой от "Смотаняци" /Чарли Шиин/.

Мъж от всекъде! :grin:
Да ти припомня само култовата сцена с маслинката и пъпчето... и после сготви бекон с яйца на същото това коремче притежаващо пъпчето... :grin: Страст ей! На кристали.. :lol: мамка му! :grin: Тва не е мастика "Пещера". :lol:

Бай дъ уей ново клипче:

Да сЪ почувстваш "инволвнат" :lol:

Нема лабаво на източният фронт... Па нема и нищо ново.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Topper Harley написа:
vyara написа:Еееее, смени го най-сетне тоз аватар. Обаче името що си си променил? Мъжжж звучеше някак единствено. :winkw:
Топър Харлей... :lol: Това е главният герой от "Смотаняци" /Чарли Шиин/.

Мъж от всекъде! :grin:
Да ти припомня само култовата сцена с маслинката и пъпчето... и после сготви бекон с яйца на същото това коремче притежаващо пъпчето... :grin: Страст ей! На кристали.. :lol: мамка му! :grin: Тва не е мастика "Пещера". :lol:

Бай дъ уей ново клипче:

Да сЪ почувстваш "инволвнат" :lol:

Нема лабаво на източният фронт... Па нема и нищо ново.
Да знаеш, специално заради теб ще гледам "Смотаняци", щото това "припомняме" нищо не ми говори :shy:
Пък и така де, хем да разбера кое е последното, с което искаш да се отъждествиш :blum:
Хубаво клипче, хубави лупинги :cool: И музиката хубава... снощи го даваха "Професионалистът" :cool:
Изображение
І

Мнение от І »

vyara написа: Да знаеш, специално заради теб ще гледам "Смотаняци", щото това "припомняме" нищо не ми говори :shy:
Пък и така де, хем да разбера кое е последното, с което искаш да се отъждествиш :blum:
Хубаво клипче, хубави лупинги :cool: И музиката хубава... снощи го даваха "Професионалистът" :cool:
Поласкан, чувствам се. :-) Лепенка за чене си вземи... :lol: Скечовете са убийствени! :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Topper Harley написа:
vyara написа: Да знаеш, специално заради теб ще гледам "Смотаняци", щото това "припомняме" нищо не ми говори :shy:
Поласкан, чувствам се. :-) Лепенка за чене си вземи... :lol: Скечовете са убийствени! :grin:
Връхът е Топър :lol: Много е сладур. Като тебе. :kiss:
Обаче втората част не успях да я изтегля. Друг път. :cool:
Изображение
І

Мнение от І »

vyara написа: Връхът е Топър :lol: Много е сладур. Като тебе. :kiss:
Обаче втората част не успях да я изтегля. Друг път. :cool:
Втората не е толкова..
Радвам се, че се усмихваш. :-)
Публикувай отговор