……..АРРГГХХХК!!!
- Green Light
……..АРРГГХХХК!!!
Не знам защо така, хора. Избиват ми балансите и ме тресва нервата всеки ден по петнайсет пъти. Ей така си вървя и подскачам. Отивам например на лекар. - Тука ли са абонатите - Тука. Вземете номерче и го дайте на сестрата! - Ми къде да я намеря тая сестра? - В кабинета. Почукайте! - чук, чук! - пауза, пауза, пауза - чук, чук, чук, чук, чук, чук - отвор - Защо чукате така, не ви е срам, преглеждаме пациент, да не искате да влезете заедно с него вътре?! - Че вие не го преглеждате. Има си доктор за тая работа. От рецепцията ми казаха.... - Брей, че много знае. Аман от нахали! - И аз тва викам!, Аман, не, ами да ви избесят сичките. - Ама не може така - Бе аз откъде да знам дали може или не може, мър какоо! Питам, казват ми, изпълнявам. Сестрата се стреми да ме унищожи с поглед, обаче и аз нея- с поглед, тя прави презрителна гримаса, и аз два пъти по- презрителна гримаса правя, тя хъмка, аз по- силно хъмкам тя си слага ръцете на кръста и изпъчва бюст, пък аз си тръгнах.
Уж работя това, което искам, бутам планината натам накъдето трябва, уж всичко е наред пък аз пак недоволен. Що така?
Събота. Сутрин. Не съм на работа. Децата още спят, птички пеят, на един приятел колата не пали на бензин. На кого да се обади, питам аз? Естествено, не ставайте смешни. Навличам дънки, пуловер и яке и айде да дърпаме колата. Въже нямам, но приятеля, ветеран в тия работи, има. Малко лошо е, че и въжето е ветеран. Има таман три възела. Нищо, бе аз шофьор ли съм или лукова глава, ще го дърпам без резки движения. Тръгваме бръм, бръм, към бензиностанция Еко, там, знаем, има всичко. Стопираме цялото движение по бул Черни връх, понеже от крайна дясна трябва да се отзовем в крайна лява лента, шоферите проявяват разбиране- не съм пил кафе и ми личи, спират и ми дават път. Обаче за таксиджиите тази маневра е като червената кърпа за биковете. Гръмовни бибитки въздуха разпират и аз почти падам под седалката от уплах. Адреналинната атака отминава след поне минута и тогава локализирам ЕДНО! такси. Мъничко такова. Жълто. Бръмм до него. Новобранец, млад и зелен, ох на батко - Що свириш ТИ, бей? - Миии щото влизаш в мойта лентата. – В ТВОЙТА лента ли ти влизам??? Ти да не си я купил, тая лента, бе аланкоолу? - той дава малко напред че да не ме гледа, и аз забравил че дърпам някого бръм до него – В лентичката ти значи?! Ми наш, че с тая твойта корабна сирена си вдигнал военновъздушните сили във въздуха. Кретен. Заплаха за живота. Идиот с идиотите. На мене сърцето ми ей сега започна да бие наново, бе оу! - таксито запали гумите и изчезна като ферарито на Шуми в прах и пушилка. А аз скъсах въжето. Жертви.
Пък, дето ви викам, птичките пеят и света е прекрасен. Свърших си работата, ще тръгна ей сегинка на обяд. Ще се кача на чистичкото си, беличко, вярно опелче и бръм към орлов мост. Ще се наредя на светофара. Ще гледам как мръдва колоната по един метър в минута. Ще сдъвча всички пакетчета дъвка от глад и ще слушам как по дарик ми обясняват защо Беронов не е политическа кандидатура. Отмора и релакс, неземни просто. АРРГГХХХК..!!!
Уж работя това, което искам, бутам планината натам накъдето трябва, уж всичко е наред пък аз пак недоволен. Що така?
Събота. Сутрин. Не съм на работа. Децата още спят, птички пеят, на един приятел колата не пали на бензин. На кого да се обади, питам аз? Естествено, не ставайте смешни. Навличам дънки, пуловер и яке и айде да дърпаме колата. Въже нямам, но приятеля, ветеран в тия работи, има. Малко лошо е, че и въжето е ветеран. Има таман три възела. Нищо, бе аз шофьор ли съм или лукова глава, ще го дърпам без резки движения. Тръгваме бръм, бръм, към бензиностанция Еко, там, знаем, има всичко. Стопираме цялото движение по бул Черни връх, понеже от крайна дясна трябва да се отзовем в крайна лява лента, шоферите проявяват разбиране- не съм пил кафе и ми личи, спират и ми дават път. Обаче за таксиджиите тази маневра е като червената кърпа за биковете. Гръмовни бибитки въздуха разпират и аз почти падам под седалката от уплах. Адреналинната атака отминава след поне минута и тогава локализирам ЕДНО! такси. Мъничко такова. Жълто. Бръмм до него. Новобранец, млад и зелен, ох на батко - Що свириш ТИ, бей? - Миии щото влизаш в мойта лентата. – В ТВОЙТА лента ли ти влизам??? Ти да не си я купил, тая лента, бе аланкоолу? - той дава малко напред че да не ме гледа, и аз забравил че дърпам някого бръм до него – В лентичката ти значи?! Ми наш, че с тая твойта корабна сирена си вдигнал военновъздушните сили във въздуха. Кретен. Заплаха за живота. Идиот с идиотите. На мене сърцето ми ей сега започна да бие наново, бе оу! - таксито запали гумите и изчезна като ферарито на Шуми в прах и пушилка. А аз скъсах въжето. Жертви.
Пък, дето ви викам, птичките пеят и света е прекрасен. Свърших си работата, ще тръгна ей сегинка на обяд. Ще се кача на чистичкото си, беличко, вярно опелче и бръм към орлов мост. Ще се наредя на светофара. Ще гледам как мръдва колоната по един метър в минута. Ще сдъвча всички пакетчета дъвка от глад и ще слушам как по дарик ми обясняват защо Беронов не е политическа кандидатура. Отмора и релакс, неземни просто. АРРГГХХХК..!!!
Re: ……..АРРГГХХХК!!!
Не, че ти желая да имаш много такива адреналинести моменти, ама найш кво хубу ми става, като те изтрещи тока и дойдеш тук, та си го излееш по твоя си неповторим начин. 8)
Ух, на кака таланта! 8)
Ух, на кака таланта! 8)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ни си само ти, ако от тва ще ти олекнеGreen Light написа:Не знам защо така, хора. Избиват ми балансите и ме тресва нервата всеки ден по петнайсет пъти. АРРГГХХХК..!!!
Ку знайш от стрес и депресия как ми капе косата....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
И на мене ми става хубаво тебе ако те изтрещи тока. (няма да ме биеш ти мене по любезност)esti написа:Не, че ти желая да имаш много такива адреналинести моменти, ама найш кво хубу ми става, като те изтрещи тока и дойдеш тук, та си го излееш по твоя си неповторим начин. 8)
Ух, на кака таланта! 8)
- Green Light
- Green Light
-
Гост
Ти пък - косата. Споко, наш кви образи има. Една позната изгони гаджето си навремето от студентската квартира. Отивам аз, не че нещо знам дем, или за да въдворявам ред, ами случайно с една бутилка слънчев брях и гледам на пича дрехите отвън, него хич го няма запилял се из студентски град, обиден очевидно, пък мацката учи. - Бе кво ти стана, бе момиче, що изгони аверчето, бе? Аз, сега кво да я правя тая бутилка? - Ми не знам що го изгоних. - Чакай сега- викам- Я дай пак да те питам: Тия дрехи чии са? - Негови. - Ти ли ги изхвърли тия дрехи? - Аз. - И защо? - Ми незнам. ??? Значи мацето се събудило, пило кафе сутринта и хоп взело да изхвърля дрехите. След два часа се събраха и вече беше заключено щото се сдобрваха, та трябваше да ходя чак до лозенец с тая бутилка. После на другия ден пак така минавам дежурно да видя кво става. Пича си тананика и зубка, мацето реве. - Ейч - викам- ти не я ли виждаш, че реве, бе? - Виждам - вика- я, я питай що? - Що ревеш, ма? Пък тя обръща изтормозено лице към мене и вика - Ми щото, хлъц, виж как вали навън. - ??????frisky lioness написа:Ни си само ти, ако от тва ще ти олекнеGreen Light написа:Не знам защо така, хора. Избиват ми балансите и ме тресва нервата всеки ден по петнайсет пъти. АРРГГХХХК..!!!![]()
Според психолозите е от времето/сезона
Повишаване броя на депресиите и самоубийствата....
Ку знайш от стрес и депресия как ми капе косата....На човек не мясъм вече
![]()
Сигурно пак тоя сезон ще е било, Фриски. Та ти казвам има и тежки случаи. Дано ни отмине
-
Гост
Anonymous написа:Ти пък - косата. Споко, наш кви образи има. Една позната изгони гаджето си навремето от студентската квартира. Отивам аз, не че нещо знам де, или за да въдворявам ред, ами случайно с една бутилка слънчев брях и гледам на пича дрехите отвън, него хич го няма запилял се из студентски град, обиден очевидно, пък мацката учи. - Бе кво ти стана, бе момиче, що изгони аверчето, бе? Аз, сега кво да я правя тая бутилка? - Ми не знам що го изгоних. - Чакай сега- викам- Я дай пак да те питам: Тия дрехи чии са? - Негови. - Ти ли ги изхвърли тия дрехи? - Аз. - И защо? - Ми незнам. ??? Значи мацето се събудило, пило кафе сутринта и хоп взело да изхвърля дрехите. След два часа се събраха и вече беше заключено щото се сдобрваха, та трябваше да ходя чак до лозенец с тая бутилка. После на другия ден пак така минавам дежурно да видя кво става. Пича си тананика и зубка, мацето реве. - Ейч - викам- ти не я ли виждаш, че реве, бе? - Виждам - вика- я, я питай що? - Що ревеш, ма? Пък тя обръща изтормозено лице към мене и вика - Ми щото, хлъц, виж как вали навън. - ??????frisky lioness написа:Ни си само ти, ако от тва ще ти олекнеGreen Light написа:Не знам защо така, хора. Избиват ми балансите и ме тресва нервата всеки ден по петнайсет пъти. АРРГГХХХК..!!!![]()
Според психолозите е от времето/сезона
Повишаване броя на депресиите и самоубийствата....
Ку знайш от стрес и депресия как ми капе косата....На човек не мясъм вече
![]()
Сигурно пак тоя сезон ще е било, Фриски. Та ти казвам има и тежки случаи. Дано ни отмине
Anonymous написа: Ти пък - косата. Споко, наш кви образи има. Една позната изгони гаджето си навремето от студентската квартира. Отивам аз, не че нещо знам дем, или за да въдворявам ред, ами случайно с една бутилка слънчев брях и гледам на пича дрехите отвън, него хич го няма запилял се из студентски град, обиден очевидно, пък мацката учи. - Бе кво ти стана, бе момиче, що изгони аверчето, бе? Аз, сега кво да я правя тая бутилка? - Ми не знам що го изгоних. - Чакай сега- викам- Я дай пак да те питам: Тия дрехи чии са? - Негови. - Ти ли ги изхвърли тия дрехи? - Аз. - И защо? - Ми незнам. ??? Значи мацето се събудило, пило кафе сутринта и хоп взело да изхвърля дрехите. След два часа се събраха и вече беше заключено щото се сдобрваха, та трябваше да ходя чак до лозенец с тая бутилка. После на другия ден пак така минавам дежурно да видя кво става. Пича си тананика и зубка, мацето реве. - Ейч - викам- ти не я ли виждаш, че реве, бе? - Виждам - вика- я, я питай що? - Що ревеш, ма? Пък тя обръща изтормозено лице към мене и вика - Ми щото, хлъц, виж как вали навън. - ??????
хахахаххаа, е това е върха, тия са били големи образи
аз така ревях, ама само първите 10 дни след като родих :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дано. И дано по-рядко изтрещявамеAnonymous написа:. Дано ни отмине

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
дъвките в пакетчето
колко познато 
Мене тока не ме трещи.Green Light написа:И на мене ми става хубаво тебе ако те изтрещи тока. (няма да ме биеш ти мене по любезност)esti написа:Не, че ти желая да имаш много такива адреналинести моменти, ама найш кво хубу ми става, като те изтрещи тока и дойдеш тук, та си го излееш по твоя си неповторим начин. 8)
Ух, на кака таланта! 8)
Ти ме вдъхновяваш
пп. е тва е любезност - онова другото си е голата истина.
-
Пенчо съм
Малей,
какво се изляло тука! Битие, бре, ко да го прайш. Знам го аз тоз участък. Ката ден се пцуваме с таксетата и мутретата, ама малко ми пука с мойто разбрицано тико. И да ме бутнат, нищо няма да им стане! Дръж фронта, Грийни, и мани тая политика. Тъй.