Ей това тренирам и аз...
- сър Айвънхоу
Ей това тренирам и аз...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
А, нееее, коментарите са убийствени
:rotfl24::rotfl24:
Ей, тоя е много як, аз само трепя комари с моя!
Еее то с дърпане всеки може,
нека да опита да го бутне с пениса :)
Я да пуснат един наш ром, да видят тия как само с пенис ще разглоби автобуса и ще го предаде на вторични суровини!
А пък бай Ганьо с пенисът ще му източи нафтата. Да не говорим за комшийката, дето с оная си работа може да глътне целия автобус, наедно с шофьора и пътниците му.
Re: Ей това тренирам и аз...
Будала си тисър Айвънхоу написа:...но не съм стигнал до такива висоти...
Прави са коментаторите - трябва да тренираш да буташ, не да дърпаш...
Re: Ей това тренирам и аз...
... а до какви си стигналсър Айвънхоу написа:...но не съм стигнал до такива висоти...
Разкажи. Може и със снимков материал
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Еее...тва е от един виц.lilly написа:Topper Harley, какво значи япончест, че още съм на практиката, а не на теоретичните въпроси по темата
Дет на еди кои си нации били дълги па тънки, на други... нананана
И мацката от вица се изтърсила...абе предпочитам едикъф си...ма и малко по-япончест
Кой го знае в оригинал, да го сложи в темата "Вицове"
Не беше ли за един самолет (виж ти баш кат за тебе тема) дето някакъв пич тъкмо се чудил как да заговори хускварната до него която четяла някаква дебела книжка с твърда подвързия и от време на време го поглеждала над очарователните си очила, които без съмнение била сложила само за да си придаде по-научен вид, споделила с негоTopper Harley написа:Еее...тва е от един виц.lilly написа:Topper Harley, какво значи япончест, че още съм на практиката, а не на теоретичните въпроси по темата
Дет на еди кои си нации били дълги па тънки, на други... нанананаи на японците били дебели.
И мацката от вица се изтърсила...абе предпочитам едикъф си...ма и малко по-япончест
знаете ли какво пише в тази книга, че най-дългите пениси от човешката раса се срещат при индианците, а пък най дебелите при поляците
и нашият веднага отговорил
Приятно ми е, аз съм Джеронимо Подолски
Хехехе
Аматьори! Всеки знае, че напреженията на опън-натиск са доволно по-слаби от тангенциялните. Да ми се хвалят като разрежат автобуса. 
Като един средностатистически български придружител имам три характерни черти - разбирам от футбол (дрън-дрън), разбирам от политика (та пляс) и винаги знам втори вариант на вица, който ми разправят в момента (даже в някои случаи и единствения това си е така)lilly написа::rotfl24::rotfl24: - много вицове знаете бре - тогава и на мен един по-япончест
Рем, тоя виц оная вечер ми го разказва един ирландец, но с Винету Знеполски:rotfl24::rotfl24:
Remmivs написа:Като един средностатистически български придружител имам три характерни черти - разбирам от футбол (дрън-дрън), разбирам от политика (та пляс) и винаги знам втори вариант на вица, който ми разправят в момента (даже в някои случаи и единствения това си е така)lilly написа::rotfl24::rotfl24: - много вицове знаете бре - тогава и на мен един по-япончест
Рем, тоя виц оная вечер ми го разказва един ирландец, но с Винету Знеполски:rotfl24::rotfl24:
аз пък като една среднастатистическа българка се отличавам от европейката, защото знам за съседа си:
- с коя спи
- колко получава
- от коя партия е
Remmivs написа:друго знаеш ли?lilly написа::rotfl24::rotfl24:
аз пък като една среднастатистическа българка се отличавам от европейката, защото знам за съседа си:
- с коя спи
- колко получава
- от коя партия е
за съседа де
освен ако не е подмножество на 1 пр4 теб
В един подобен случай (ама бе на живо и един се хвалеше как било...) контра отговора (променен с националностите) беше "сигурно имаш дължината на поляците и дебелината на индианците..."Remmivs написа:Не беше ли за един самолет (виж ти баш кат за тебе тема) дето някакъв пич тъкмо се чудил как да заговори хускварната до него която четяла някаква дебела книжка с твърда подвързия и от време на време го поглеждала над очарователните си очила, които без съмнение била сложила само за да си придаде по-научен вид, споделила с негоTopper Harley написа:Еее...тва е от един виц.lilly написа:Topper Harley, какво значи япончест, че още съм на практиката, а не на теоретичните въпроси по темата
Дет на еди кои си нации били дълги па тънки, на други... нанананаи на японците били дебели.
знаете ли какво пише в тази книга, че най-дългите пениси от човешката раса се срещат при индианците, а пък най дебелите при поляците
и нашият веднага отговорил
Приятно ми е, аз съм Джеронимо Подолски
И щото този случай се разправя в компанията ни дълги години наред, "пострадалия" взе да се сърди и вече... не разправяме за комбинацията от индианци и поляци...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.