Ей това тренирам и аз...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

А, нееее, коментарите са убийствени :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ей, тоя е много як, аз само трепя комари с моя!
Еее то с дърпане всеки може,
нека да опита да го бутне с пениса :)
Я да пуснат един наш ром, да видят тия как само с пенис ще разглоби автобуса и ще го предаде на вторични суровини!
А пък бай Ганьо с пенисът ще му източи нафтата. Да не говорим за комшийката, дето с оная си работа може да глътне целия автобус, наедно с шофьора и пътниците му.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

текат ми сълзи от смях
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Re: Ей това тренирам и аз...

Мнение от Gaspode »

Будала си ти
Прави са коментаторите - трябва да тренираш да буташ, не да дърпаш... :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
ELBI

Re: Ей това тренирам и аз...

Мнение от ELBI »

... а до какви си стигнал :blum:

Разкажи. Може и със снимков материал :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
І

Мнение от І »

Сбъркал си брадчед! :lol: Жените ги предпочитат "по-япончести" :rotfl24:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

:grin::grin::grin:

ама че дискриминационен спорт :blink:

Topper Harley, какво значи япончест, че още съм на практиката, а не на теоретичните въпроси по темата :shy:
І

Мнение от І »

lilly написа:Topper Harley, какво значи япончест, че още съм на практиката, а не на теоретичните въпроси по темата :shy:
Еее...тва е от един виц.
Дет на еди кои си нации били дълги па тънки, на други... нананана :lol: и на японците били дебели.
И мацката от вица се изтърсила...абе предпочитам едикъф си...ма и малко по-япончест :rotfl24:
Кой го знае в оригинал, да го сложи в темата "Вицове" :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Topper Harley написа:
lilly написа:Topper Harley, какво значи япончест, че още съм на практиката, а не на теоретичните въпроси по темата :shy:
Еее...тва е от един виц.
Дет на еди кои си нации били дълги па тънки, на други... нананана :lol: и на японците били дебели.
И мацката от вица се изтърсила...абе предпочитам едикъф си...ма и малко по-япончест :rotfl24:
Не беше ли за един самолет (виж ти баш кат за тебе тема) дето някакъв пич тъкмо се чудил как да заговори хускварната до него която четяла някаква дебела книжка с твърда подвързия и от време на време го поглеждала над очарователните си очила, които без съмнение била сложила само за да си придаде по-научен вид, споделила с него

знаете ли какво пише в тази книга, че най-дългите пениси от човешката раса се срещат при индианците, а пък най дебелите при поляците

и нашият веднага отговорил

Приятно ми е, аз съм Джеронимо Подолски
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24: - много вицове знаете бре - тогава и на мен един по-япончест :rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Рем, тоя виц оная вечер ми го разказва един ирландец, но с Винету Знеполски :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Хехехе

Мнение от Remmivs »

Аматьори! Всеки знае, че напреженията на опън-натиск са доволно по-слаби от тангенциялните. Да ми се хвалят като разрежат автобуса. :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

lilly написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24: - много вицове знаете бре - тогава и на мен един по-япончест :rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Рем, тоя виц оная вечер ми го разказва един ирландец, но с Винету Знеполски :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Като един средностатистически български придружител имам три характерни черти - разбирам от футбол (дрън-дрън), разбирам от политика (та пляс) и винаги знам втори вариант на вица, който ми разправят в момента (даже в някои случаи и единствения това си е така):grin:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Remmivs написа:
lilly написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24: - много вицове знаете бре - тогава и на мен един по-япончест :rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Като един средностатистически български придружител имам три характерни черти - разбирам от футбол (дрън-дрън), разбирам от политика (та пляс) и винаги знам втори вариант на вица, който ми разправят в момента (даже в някои случаи и единствения това си е така):grin:

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

аз пък като една среднастатистическа българка се отличавам от европейката, защото знам за съседа си:
- с коя спи
- колко получава
- от коя партия е
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

lilly написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

аз пък като една среднастатистическа българка се отличавам от европейката, защото знам за съседа си:
- с коя спи
- колко получава
- от коя партия е
друго знаеш ли?
за съседа де
освен ако не е подмножество на 1 пр4 теб :blum:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Remmivs написа:
lilly написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

- с коя спи
- колко получава
- от коя партия е
друго знаеш ли?
за съседа де
освен ако не е подмножество на 1 пр4 теб :blum:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: къде ме (ка)турна......
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Topper Harley написа:
Еее...тва е от един виц.
Не беше ли за един самолет (виж ти баш кат за тебе тема) дето някакъв пич тъкмо се чудил как да заговори хускварната до него която четяла някаква дебела книжка с твърда подвързия и от време на време го поглеждала над очарователните си очила, които без съмнение била сложила само за да си придаде по-научен вид, споделила с него

знаете ли какво пише в тази книга, че най-дългите пениси от човешката раса се срещат при индианците, а пък най дебелите при поляците

и нашият веднага отговорил

Приятно ми е, аз съм Джеронимо Подолски
В един подобен случай (ама бе на живо и един се хвалеше как било...) контра отговора (променен с националностите) беше "сигурно имаш дължината на поляците и дебелината на индианците..."

И щото този случай се разправя в компанията ни дълги години наред, "пострадалия" взе да се сърди и вече... не разправяме за комбинацията от индианци и поляци...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор