Не ме пускааааатELBI написа: Ами да организираме поход до Варна или Бургас...
Като гледам не спират да ни канят, а ние...несериозни сме...
От една страна ...
а бавните опипващи движения, постепенно се засилват.....стават ритмични и настоятелни......и с всеки тласък напред...назад...те обзема страст граничеща с ярост.....звяра в теб се събужда.....погледа се замъглява......а устните крещят......и в тази жега ли трябва да търкам ваната бе мамка му!ELBI написа:Защото ти омекват краката и се плъзваш ниско, надолу, усещайки твърдосттаesti написа:Защо желанието човек да се пъхне под душа да е нисша страст?:shocked:ELBI написа:Бях се отдал на по-нисши страсти, но ти ме накара да полетя с крилата на романтиката.
Ние нали за това си говорехме....
на ....ваната...
о... може да е нещо, което вибрира... ту по-бързо, ту по-бавно, като разлива струйки по различните части на тялото ти, макар и ти да движиш ръцете си навсякъде, обхващайки желанията на всяка твоя фибра на плътта ти...esti написа:а бавните опипващи движения, постепенно се засилват.....стават ритмични и настоятелни......и с всеки тласък напред...назад...те обзема страст граничеща с ярост.....звяра в теб се събужда.....погледа се замъглява......а устните крещят......и в тази жега ли трябва да търкам ваната бе мамка му!ELBI написа:Защото ти омекват краката и се плъзваш ниско, надолу, усещайки твърдосттаesti написа:Защо желанието човек да се пъхне под душа да е нисша страст?:shocked:ELBI написа:Бях се отдал на по-нисши страсти, но ти ме накара да полетя с крилата на романтиката.
Ние нали за това си говорехме....
на ....ваната...
...толкова са подходящи пулсиращите душове в някои ситуации...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Елби, ние с теб от вчера голямо къпане му ударихме.ELBI написа:
о... може да е нещо, което вибрира... ту по-бързо, ту по-бавно, като разлива струйки по различните части на тялото ти, макар и ти да движиш ръцете си навсякъде, обхващайки желанията на всяка твоя фибра на плътта ти...
От толкова много душове, вече се чувствам напълно...изкъпана и.....ми се иска една цигара след...
Споко, няма да те целувам.
Re: От една страна ...
като каза климатик и се сетих за дон домат на раковска, където тооочно по това време е празно, хладно и момичета бързат да удовлетворят желанията на жаднитеELBI написа:
Пускаме климатика (ама нямам в службата) и взимаме студената чаша...
just perfect
Е това вече беше удар под пояса! Възмутен и огорчен съм начи! В знак на протест отивам да обядвам на 36 градуса жега на една близка скара! Пък!bead_ написа:като каза климатик и се сетих за дон домат на раковска, където тооочно по това време е празно, хладно и момичета бързат да удовлетворят желанията на жадните
забрави уискито преди...esti написа:Елби, ние с теб от вчера голямо къпане му ударихме.ELBI написа:
о... може да е нещо, което вибрира... ту по-бързо, ту по-бавно, като разлива струйки по различните части на тялото ти, макар и ти да движиш ръцете си навсякъде, обхващайки желанията на всяка твоя фибра на плътта ти...
От толкова много душове, вече се чувствам напълно...изкъпана и.....ми се иска една цигара след...![]()
Споко, няма да те целувам.
да съм бил нещо неспокоен, че...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:....
Както и този, дето е измислил жените