EГН

Все същите
Аватар
ELBI

Re: EГН

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
ELBI написа:
bead_ написа:
ELBI написа:
кое препоръчваш?

...
въздържам се от препоръки. просто отбелязах, че има избор. някакъв.
да ... знам, че ключът е в теб ... :cool:
вие за зачеване ли си говорите или на мен така ми се чини

това не се прави с ключ да знаете :blum:
ти явно не си гледал рекламите на бирата 'Бекс"...

само на жени си се отдал ... и те разбирам... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

напротив, гледал съм я
макар че не съм фен на рекламите точно
но тази е вездесъща и я пускат дори и по нг и ап и дискавъри

но за едно си прав
жените са далеч за предпочитане от бирата
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа: жените са далеч за предпочитане от бирата

Да бе. И като опре до дела обаче май става точно обратното :mad:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
вие за зачеване ли си говорите или на мен така ми се чини

това не се прави с ключ да знаете :blum:
НЕЕЕЕЕ.
говорехме какъв би бил поводът да се срещне произволноизбран господин със свежата дофтурка на чавето. отговорът се наложи от само себе си - като придружител (всяка друга причина в случая се доближава до роля на амерички губернатор в тъпа комедия, а и предполага известни сексуални еквилибристики, които засега считаме, че на произволноизбраният господин не му се нравят, не за друго - нямаме доказателства в противното) таааа... ча'й кво щях да кажа. ааааа, та придружителят обичайно по нашите ширини се явява донор, или ако щете - съпроизводител. това по проблематиката. и как стигнахме до дилемата между двете известни марки. от тук натам - аз шъ си трая. днес не ми е ден.:shy:
just perfect
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

4avdar4e написа:Кво исках да ви кажа? ЕГН-то няма значение, важно е как се чувстваме :bdance: :bdance:
Теб те знаем. Ти си на 15. Само се чудя Звеневия как още не са го окошарили. :2tooth: :Wkez:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Ами то и мойте тука се все с таквиз набори дет се мотат около мен - най-лошото е, че имам вече и едно с 9-ка.....

Ма аз не им се давам :blum:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

ELBI написа: само на жени си се отдал ... и те разбирам... :blum:
Remmivs написа:...
но за едно си прав
жените са далеч за предпочитане от бирата
Бе вие луди ли сте? В тая жега кой ти мисли за жени? Поне не и аз :roll: Бирата определено е за предпочитане! :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Да бе. И като опре до дела обаче май става точно обратното :mad:
Дела или депа. За бирата де...:grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:...как стигнахме до дилемата между двете известни марки. от тук натам - аз шъ си трая. днес не ми е ден.:shy:
не ти личи... не че друг път не си била супер свежа, но сега си... всичко е в ръцете ти... :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:НЕЕЕЕЕ.
говорехме какъв би бил поводът да се срещне произволноизбран господин със свежата дофтурка на чавето. отговорът се наложи от само себе си - като придружител (всяка друга причина в случая се доближава до роля на амерички губернатор в тъпа комедия, а и предполага известни сексуални еквилибристики, които засега считаме, че на произволноизбраният господин не му се нравят, не за друго - нямаме доказателства в противното) таааа... ча'й кво щях да кажа. ааааа, та придружителят обичайно по нашите ширини се явява донор, или ако щете - съпроизводител. това по проблематиката. и как стигнахме до дилемата между двете известни марки. от тук натам - аз шъ си трая. днес не ми е ден.:shy:
Сътрудник в процеса на зачеването. Благодаря, колега. Чисто нАучно погледнато произволно избран индивид може да е придружител и без да е биологичен сътрудник в гореупоменатия процес. Но, за да приключим чисто теоретичните разсъждения относно ролята и функцията на един представител на вида хомо сапиенс сапиенс от мъжки пол в ролята на придружител на една очарователна женска особа от същия вид в прекрасното положение на очакване на едно малко маймунче, всъщност придружителят няма нужда да е родител, стига той да се смята за такъв (а както вече отбелязахте правилно никой мъжкар от хомо сапиенс не е родител поради естеството на самия процес на зачеване, износване и раждане на вида). :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:... нАучно погледнато произволно избран индивид може да е придружител и без да е биологичен сътрудник в гореупоменатия процес...
демек да носи разхлаждащи напитки на тези, които се потят и вършат "работата"?
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Да бе. И като опре до дела обаче май става точно обратното :mad:
Дела или депа. За бирата де...:grin:
Ето на, виждаш ли - пак за бирата мислиш...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:
Remmivs написа:... нАучно погледнато произволно избран индивид може да е придружител и без да е биологичен сътрудник в гореупоменатия процес...
демек да носи разхлаждащи напитки на тези, които се потят и вършат "работата"?
е не чак до там

това е друг близкородствен вид на хомо сапиенс сапиенс а именно хомо сапиенс шведикус
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Ето на, виждаш ли - пак за бирата мислиш...
Виж сега, депа за жени вече отива към НПК. :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Ето на, виждаш ли - пак за бирата мислиш...
Виж сега, депа за жени вече отива към НПК. :grin:
депата ти ги намеси. Аз за дела говорих. За первръщането на теорията в практика, безценни, да.
ама ти не - бира, та бира, чак НПК-то намеси, начи...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:депата ти ги намеси. Аз за дела говорих. За первръщането на теорията в практика, безценни, да.
Какви дела или депа, простете играта ми на думи, Лейди Почти от рода на безобидните, не ви допадат в мое лице? :cool:

Лично аз никога не съм предпочел бира пред жена. :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:депата ти ги намеси. Аз за дела говорих. За первръщането на теорията в практика, безценни, да.
Какви дела или депа, простете играта ми на думи, Лейди Почти от рода на безобидните, не ви допадат в мое лице? :cool:

Лично аз никога не съм предпочел бира пред жена. :grin:
Нямах лично теб предвид.
Ама има и такива, дето изразяват сходни виждания, но като се стигне до дела (практическо приложение на вече изказаното по-горе) и ценносната стълбица вземе че се обърне и бирата мине с предимство. Не е добро това, не, никак даже.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Нямах лично теб предвид.
Ама има и такива, дето изразяват сходни виждания, но като се стигне до дела (практическо приложение на вече изказаното по-горе) и ценносната стълбица вземе че се обърне и бирата мине с предимство. Не е добро това, не, никак даже.
Виж сега, момиче, има мъже и мъжки индивиди. Има жени и женски индивиди. Първите са подмножество на вторите. Но не и обратното. :cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа: Виж сега, момиче, има мъже и мъжки индивиди. Има жени и женски индивиди. Първите са подмножество на вторите. Но не и обратното. :cool:
Ай, ай, колко години съм живяла в заблуда!:lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа: Чисто нАучно погледнато произволно избран индивид може да е придружител и без да е биологичен сътрудник в гореупоменатия процес. :grin:
зАрежи нАуката! щом е там с нея - нЕма "жоро е невинен". залагам (въпреки,че обещах да не приближавам рулетка на 16м) моментното съдържание на левия си джоб, че няма да хване дикиш, ако заразправяш примерно на съпруга на създанието, че "чакаш трамвая":winkw:
just perfect
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

исках нещо да напиша по темата
но пръстетата като пипнат клавиатурата и пушилка излиза
ебаси майката
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

На педесе и осмия постинг и аз разбрах, какво се готвят да честитят всички на Чавдарчето. Нямам грешка, ей, светкавично ги загрявам тия работи.

П.П. Всички велики хора се 68 година са родени.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:Вчера, мацки, имах сюрреалистично изживяване по повод туй пусто ЕГН, дет Гаспод вика, че не се променя :grin:
Записвам се аз в един болничен дневник (щото една млада и мнооого готина докторка беше заета да говори по тилифона, пък аз отдааавна съм се научила да пиша:winkw:) и кво да видя: Сичкуту ЕГН започва с осмичка. Няма една седмичка за цвят:crying: При това след 8 сичкуту цифра от 3 нататък. И изведнъж - прас: 68 :grin:
Та така, стана ми адски смешно, почувствах се едно таково младичко и в най-голяма жега отфърчах към най-близката кръчма с климатик. :beer:

Кво исках да ви кажа? ЕГН-то няма значение, важно е как се чувстваме :bdance: :bdance:
В момента в който се добера до компютър, втурвам се към клуба и гледам дали не си зачезнала!
УСПЕЕЕЕХ!!!!!!!!!!! Възхищавам ти се!!! :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Вчера, мацки, имах сюрреалистично изживяване по повод туй пусто ЕГН, дет Гаспод вика, че не се променя :grin:
Записвам се аз в един болничен дневник (щото една млада и мнооого готина докторка беше заета да говори по тилифона, пък аз отдааавна съм се научила да пиша:winkw:) и кво да видя: Сичкуту ЕГН започва с осмичка. Няма една седмичка за цвят:crying: При това след 8 сичкуту цифра от 3 нататък. И изведнъж - прас: 68 :grin:
Та така, стана ми адски смешно, почувствах се едно таково младичко и в най-голяма жега отфърчах към най-близката кръчма с климатик. :beer:

Кво исках да ви кажа? ЕГН-то няма значение, важно е как се чувстваме :bdance: :bdance:
Хм.
Когато раждах сина си, имаше наоколо разни девойки на по 18 с трето раждане.
Още тогава се чувствах... странно. :roll:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:
latrevw написа: то в болниците има климатици :blum:
У ваше село може и да има, у наше - климатици има само по кръчмите :grin:
Ми, като си у центъро на най-големото селО, ко да тъ прайм... Големо селО, нема пари за климатице...

Честито, на които трябва!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа:

Хм.
Когато раждах сина си, имаше наоколо разни девойки на по 18 с трето раждане.
Още тогава се чувствах... странно. :roll:
Вчера в жегата отивам да си легализирам дипломата от техникума в Министерство на к-рата /за да се преведе една диплома, първо трябва да се мине през МОН или МК/. Служителката разглежда дипломата, открива някаква прилика с лицето от снимката, подава ми едно заявление и казва: "Тук попълнете данните на дъщеря си, а тук - вашите." :shocked:
Първото, което ми дойде наум, беше че изглеждам като майка на поне 19-годишна мацка...
После пресметнах, че ако бях родила на 17 г., сега наистина щях да имам такова вече не дете. :huhthink: И можех да бъда дори баба...
Вместо това един познат гЕнИкУлоК миналата година като поздравление за сватбата ми се накара, че с това ЕГН съм "закъсняла"... :roll:
АВе
Обратна връзка:

Браво, Чаве!

Мнение от АВе »

Браво!
Шти стискам палци и насън, ако трябва.

наздраве и ура!:-)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Stranniche написа:...
Вместо това един познат гЕнИкУлоК миналата година като поздравление за сватбата ми се накара, че с това ЕГН съм "закъсняла"... :roll:
Една колежка веднъж вика - Тва да не е формула едно, бе, аз съм си ОК, тва че ти си толко бърз си е твой проблем.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:На педесе и осмия постинг и аз разбрах, какво се готвят да честитят всички на Чавдарчето. Нямам грешка, ей, светкавично ги загрявам тия работи.

П.П. Всички велики хора се 68 година са родени.
само тези, които черпят... :cool:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

4avdar4e написа:
latrevw написа: ти стига се мота, твоето на нищо не прилича, от кога те чакаме
Мии, да бяхте пуснали нишан на оня горе да смъкне малко температурите :blum:
Айдее чавее, че много дълго вече стискам палци - и продължавам да стискам дее, амааа ...посиняхаа :grin:
Ние сме с тез, пък за осмицитее ко да ти кажаа, :eek:
то и аз съм с осмичка ама няма после 12345 и квото и да е по-високо пред нея- тъй се числя хем към едните, хем към другите - якоо, а?:blum:
Аватар
Fidgety

Мнение от Fidgety »

Айде сега, тия, дет сме под 8-мичката, да мрем ли? То не, че не мрем в това време, ама пък и що да се депресираме от ЕГН-то... Миналата седмица бях на некъв тийм билдинг, та кат разбрах, че се билдвам с разни девойчета от 83-ти набор и нагоре, та до 87-ми, ми настръхна косицата... Ама ко да праим....:blum:
La donna e mobile
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

то това малко за темата на храбрия рицар Айвенго, но дисоциация кво да правиш

Преди като ме погалеха по косата и ми щръкваше онази работа, а сега като ме погалят по инструмента и ми настръхва косата...:grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа: Преди като ме погалеха по косата и ми щръкваше онази работа, а сега като ме погалят по инструмента и ми настръхва косата...:grin:
Иди на доктор, това ми се вижда сериозно :?
Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Fidgety написа:Айде сега, тия, дет сме под 8-мичката, да мрем ли? То не, че не мрем в това време, ама пък и що да се депресираме от ЕГН-то... Миналата седмица бях на некъв тийм билдинг, та кат разбрах, че се билдвам с разни девойчета от 83-ти набор и нагоре, та до 87-ми, ми настръхна косицата... Ама ко да праим....:blum:
1. лъзваш девойчетата към досадни колеги в предпенсионна възраст
2. билдваш се с младежи в същия възрастов диапазон
3. палиш свещичка за здравето на bead_ (ако някой ти даде по-готин съвет ще ти осребря 50 ст. за свещичката в края на отчетния период)
just perfect
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
Remmivs написа: Преди като ме погалеха по косата и ми щръкваше онази работа, а сега като ме погалят по инструмента и ми настръхва косата...:grin:
Иди на доктор, това ми се вижда сериозно :?
дааа, подкрепям...сериозно си е...:rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа: дааа, подкрепям...сериозно си е...:rotfl24:
Ами кво се хилиш и ти тогаз :mad:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сериозно я
човек вече не може и един виц да каже на тази тема
:grin:

а за доктор, спокойно, аз винаги го правя под лекарски надзор :grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
latrevw написа: дааа, подкрепям...сериозно си е...:rotfl24:
Ами кво се хилиш и ти тогаз :mad:
ами много нагледно си го представих :grin:

а и да внеса оптимистична нотка, да не го изплашим Сър-а
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Fidgety

Мнение от Fidgety »

bead_ написа:
Fidgety написа:Айде сега, тия, дет сме под 8-мичката, да мрем ли? То не, че не мрем в това време, ама пък и що да се депресираме от ЕГН-то... Миналата седмица бях на некъв тийм билдинг, та кат разбрах, че се билдвам с разни девойчета от 83-ти набор и нагоре, та до 87-ми, ми настръхна косицата... Ама ко да праим....:blum:
1. лъзваш девойчетата към досадни колеги в предпенсионна възраст
2. билдваш се с младежи в същия възрастов диапазон
3. палиш свещичка за здравето на bead_ (ако някой ти даде по-готин съвет ще ти осребря 50 ст. за свещичката в края на отчетния период)
Бе то, да ти кажа аз, нема накъде повече да ги лъзвам тия 80-ките повече... Те са си лъзнати по рождение, млади и зелени :grin: . А за билдването - то за срамотите, ама повечко бяхме женоря, ужасия направо.... :blink: . А за 50-те стинки....не бъди толкоз смел, че и лихвичка може да им поискам :grin:
La donna e mobile
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа: ЕГН-то няма значение, важно е как се чувстваме :bdance: :bdance:
Виждам още си тук, ама днес нещо те няма......:blink::shocked:

Чакам:-):winkw::kiss::kiss::kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Публикувай отговор