Мнемозина написа:4avdar4e написа:Вчера, мацки, имах сюрреалистично изживяване по повод туй пусто ЕГН, дет Гаспод вика, че не се променя

Записвам се аз в един болничен дневник (щото една млада и мнооого готина докторка беше заета да говори по тилифона, пък аз отдааавна съм се научила да пиша:winkw:) и кво да видя: Сичкуту ЕГН започва с осмичка. Няма една седмичка за цвят:crying: При това след 8 сичкуту цифра от 3 нататък. И изведнъж - прас: 68

Та така, стана ми адски смешно, почувствах се едно таково младичко и в най-голяма жега отфърчах към най-близката кръчма с климатик.
Кво исках да ви кажа? ЕГН-то няма значение, важно е как се чувстваме

Хм.
Когато раждах сина си, имаше наоколо разни девойки на по 18 с трето раждане.
Още тогава се чувствах... странно.

Вчера в жегата отивам да си легализирам дипломата от техникума в Министерство на к-рата /за да се преведе една диплома, първо трябва да се мине през МОН или МК/. Служителката разглежда дипломата, открива някаква прилика с лицето от снимката, подава ми едно заявление и казва: "Тук попълнете данните на дъщеря си, а тук - вашите."
Първото, което ми дойде наум, беше че изглеждам като майка на поне 19-годишна мацка...
После пресметнах, че ако бях родила на 17 г., сега наистина щях да имам такова вече не дете.

И можех да бъда дори баба...
Вместо това един познат гЕнИкУлоК миналата година като поздравление за сватбата ми се накара, че с това ЕГН съм "закъсняла"...