http://dnes.bg/article.php?cat=10&id=28390
Грийни, твойте дертове....
Алеле!
Написала го е смешно, ама м@мк@ му, гадничко си е като цяло и си е истина да им се не види макар и полицаите.
Написала го е смешно, ама м@мк@ му, гадничко си е като цяло и си е истина да им се не види макар и полицаите.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Дано там да идат, че поне да ги хванат... !@#!&@#*!$&!@$^vyara написа:...Как ли ще се повлияе този процент като плъпнат нашите хубустници нататък след първи януари.
Така де, и ний да дадем нещо на света и той да ни го прибере на топло!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Според мен поне ще опитат, щото виж тук какво са принудени да крадатmaggot написа:Дано там да идат, че поне да ги хванат... !@#!&@#*!$&!@$^vyara написа:...Как ли ще се повлияе този процент като плъпнат нашите хубустници нататък след първи януари.
Така де, и ний да дадем нещо на света и той да ни го прибере на топло!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Грийни, твойте дертове....
Наистина свежо4avdar4e написа:са нищо, дружеЯ глей кво разправя таз мома:
http://dnes.bg/article.php?cat=10&id=28390
Казвала съм и друг път за това, че в нашия вход имаме едни съседи, които ги обираха ТРИ пъти...А мъжът беше полицай
И тва с хладилниците и фризирите винаги много ме е почудвало
Ох, да пази Господ!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
и аз се учудих, че ровят на подобни места, а парите върху телевизора не са ги видели.frisky lioness написа:Наистина свежо4avdar4e написа:са нищо, дружеЯ глей кво разправя таз мома:
http://dnes.bg/article.php?cat=10&id=28390![]()
Дано да е само литеарурна измислица
Казвала съм и друг път за това, че в нашия вход имаме едни съседи, които ги обираха ТРИ пъти...А мъжът беше полицай![]()
И тва с хладилниците и фризирите винаги много ме е почудвало![]()
Защо ги оставят отворени, та да се размразят. И от други места съм го чувала. Една позната преди време се оплака, че ги обрали. Стандартната картинка. Къщата на вили-мотовили. Всичко изкарано от гардероби и шкафове. Хладилникът и фризера оставени с отворени врати
Дори дамските и превръзки изтърбушени
![]()
Познатата ми каза, че стресът от това да се прибереш и да завариш дома си в подобно състояние е много голям. Чувстваш се омерзен някак си....
Ох, да пази Господ!
Щото едно от стандартните места за криене на пари е хладилникът. Това съвсем сериозно, от много хора съм го чувала, че и по филми са го показвалиfrisky lioness написа: И тва с хладилниците и фризирите винаги много ме е почудвало![]()
Защо ги оставят отворени, та да се размразят. И от други места съм го чувала. Една позната преди време се оплака, че ги обрали. Стандартната картинка. Къщата на вили-мотовили. Всичко изкарано от гардероби и шкафове. Хладилникът и фризера оставени с отворени врати
Дори дамските и превръзки изтърбушени
![]()
Познатата ми каза, че стресът от това да се прибереш и да завариш дома си в подобно състояние е много голям. Чувстваш се омерзен някак си....
Ох, да пази Господ!
Тази мацка, щом е абонирана за подобни набези, може да окачи надпис срещу входната врата:
"Към крадците!!!
Добре дошли, господа крадци,
Парите са върху телевизора,
бижутата ми ги откраднахте последния път.
Паспортите са заровени в далечна гора.
Моля не разхвърляйте, защото няма нищо за крадене.
Ако посегнете на компютъра или на котката, върху вас ще тегне смъртоносно проклятие, което ще се разпростре и върху поколението ви до девето коляно, погрижила съм се!
Благодаря за вниманието!"
"Към крадците!!!
Добре дошли, господа крадци,
Парите са върху телевизора,
бижутата ми ги откраднахте последния път.
Паспортите са заровени в далечна гора.
Моля не разхвърляйте, защото няма нищо за крадене.
Ако посегнете на компютъра или на котката, върху вас ще тегне смъртоносно проклятие, което ще се разпростре и върху поколението ви до девето коляно, погрижила съм се!
Благодаря за вниманието!"