Грийни, твойте дертове....

Все същите
Аватар
4avdar4e

Грийни, твойте дертове....

Мнение от 4avdar4e »

са нищо, друже :lol: Я глей кво разправя таз мома:

http://dnes.bg/article.php?cat=10&id=28390
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Алеле!
Написала го е смешно, ама м@мк@ му, гадничко си е като цяло и си е истина да им се не види макар и полицаите.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Чувството й за хумор обаче не са успели да откраднат :wink:
Чудя се какъв е процентът на разкриваемост на обирите в Европа, съпоставен с този в България, щото е ясно, че полицията там не е като нашата. Как ли ще се повлияе този процент като плъпнат нашите хубустници нататък след първи януари. :roll:
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

vyara написа:...Как ли ще се повлияе този процент като плъпнат нашите хубустници нататък след първи януари. :roll:
Дано там да идат, че поне да ги хванат... !@#!&@#*!$&!@$^
Така де, и ний да дадем нещо на света и той да ни го прибере на топло!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

maggot написа:
vyara написа:...Как ли ще се повлияе този процент като плъпнат нашите хубустници нататък след първи януари. :roll:
Дано там да идат, че поне да ги хванат... !@#!&@#*!$&!@$^
Така де, и ний да дадем нещо на света и той да ни го прибере на топло!
Според мен поне ще опитат, щото виж тук какво са принудени да крадат :shock: , кокошкарите му с кокошкари!
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Според мен поне ще опитат, щото виж тук какво са принудени да крадат :shock: , кокошкарите му с кокошкари!
Това с епилатора просто ме разби :shock:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
vyara написа: Според мен поне ще опитат, щото виж тук какво са принудени да крадат :shock: , кокошкарите му с кокошкари!
Това с епилатора просто ме разби :shock:
А с вибратора :eek:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Грийни, твойте дертове....

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:са нищо, друже :lol: Я глей кво разправя таз мома:

Наистина свежо :lol: :lol: Дано да е само литеарурна измислица

Казвала съм и друг път за това, че в нашия вход имаме едни съседи, които ги обираха ТРИ пъти...А мъжът беше полицай :shock:

И тва с хладилниците и фризирите винаги много ме е почудвало :shock: :huhthink: Защо ги оставят отворени, та да се размразят. И от други места съм го чувала. Една позната преди време се оплака, че ги обрали. Стандартната картинка. Къщата на вили-мотовили. Всичко изкарано от гардероби и шкафове. Хладилникът и фризера оставени с отворени врати :shock: Дори дамските и превръзки изтърбушени :shock: :mad: Познатата ми каза, че стресът от това да се прибереш и да завариш дома си в подобно състояние е много голям. Чувстваш се омерзен някак си....

Ох, да пази Господ!
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:са нищо, друже :lol: Я глей кво разправя таз мома:

Наистина свежо :lol: :lol: Дано да е само литеарурна измислица

Казвала съм и друг път за това, че в нашия вход имаме едни съседи, които ги обираха ТРИ пъти...А мъжът беше полицай :shock:

И тва с хладилниците и фризирите винаги много ме е почудвало :shock: :huhthink: Защо ги оставят отворени, та да се размразят. И от други места съм го чувала. Една позната преди време се оплака, че ги обрали. Стандартната картинка. Къщата на вили-мотовили. Всичко изкарано от гардероби и шкафове. Хладилникът и фризера оставени с отворени врати :shock: Дори дамските и превръзки изтърбушени :shock: :mad: Познатата ми каза, че стресът от това да се прибереш и да завариш дома си в подобно състояние е много голям. Чувстваш се омерзен някак си....

Ох, да пази Господ!
и аз се учудих, че ровят на подобни места, а парите върху телевизора не са ги видели. :shock:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: И тва с хладилниците и фризирите винаги много ме е почудвало :shock: :huhthink: Защо ги оставят отворени, та да се размразят. И от други места съм го чувала. Една позната преди време се оплака, че ги обрали. Стандартната картинка. Къщата на вили-мотовили. Всичко изкарано от гардероби и шкафове. Хладилникът и фризера оставени с отворени врати :shock: Дори дамските и превръзки изтърбушени :shock: :mad: Познатата ми каза, че стресът от това да се прибереш и да завариш дома си в подобно състояние е много голям. Чувстваш се омерзен някак си....

Ох, да пази Господ!
Щото едно от стандартните места за криене на пари е хладилникът. Това съвсем сериозно, от много хора съм го чувала, че и по филми са го показвали :shock:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Гадост!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Тази мацка, щом е абонирана за подобни набези, може да окачи надпис срещу входната врата:
"Към крадците!!!
Добре дошли, господа крадци,
Парите са върху телевизора,
бижутата ми ги откраднахте последния път.
Паспортите са заровени в далечна гора.
Моля не разхвърляйте, защото няма нищо за крадене.
Ако посегнете на компютъра или на котката, върху вас ще тегне смъртоносно проклятие, което ще се разпростре и върху поколението ви до девето коляно, погрижила съм се!
Благодаря за вниманието!"
Изображение
Публикувай отговор