"Ако детето ви приема таблетки против забременяване, предполагате че е бременно или ако кърми, трябва да предупредите лекуващия лекар....."
За децата и...
За децата и...
Чета инструкциите за употреба на един антибиотик и какво съзирам:
"Ако детето ви приема таблетки против забременяване, предполагате че е бременно или ако кърми, трябва да предупредите лекуващия лекар....."
За първи път виждам такова нещо и реших да го споделя
Re: За децата и...
Ами то това важи за всеки антибиотикppi написа:Чета инструкциите за употреба на един антибиотик и какво съзирам:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
А още колко, и какви само бисери има...ppi написа:Чета инструкциите за употреба на един антибиотик и какво съзирам:
Имам съученичка в бизнеса с внос на лекарства, естествено тя и мъжът и са бивши спортисти, което след стрелбата по мъжа на весела Лечева ме навежда на мисълта, че НСА(национална спортна академия) е много по-добра от УНСС, защото я има, я не читав бизнесмен излязъл от УНСС, но задължително възпитаниците на НСА просперират като бизнесмени, съветници и членове на управителни бордове.
Малък, ама фотогениченSemiramis написа:малък е... не е...ppi написа:Аха, и не си гледал "Оркестър без име"Wishes написа:Скенер нямам, пуша Парламент и не си падам по тик-такppi написа:
Ти кво си мислиш? И ние имаме скенер, пушим "Кент" и ядем тик-так
Не съм гледал филма, детски ли е
Ти го роди вече, да е живо и здраво.4avdar4e написа:Че надписа на антибиотика да не е майтап, бе? Съвсем си е сериозен, длъжни са да предупреждават такива неща по закон.Semiramis написа: ее....това е друго, да пази Господ, не е майтап
Кво се притесняваш
ТакО е. Ша вземе някой да ги осъди, поеже са попуснали 2-3 реда на листовките.4avdar4e написа:Че надписа на антибиотика да не е майтап, бе? Съвсем си е сериозен, длъжни са да предупреждават такива неща по закон.Semiramis написа: ее....това е друго, да пази Господ, не е майтап
То всички тия кертенски надписи тук-там не са случайни. (подписа на Айвънхоу е много подходящ в случая...)
не ве, черно-бял, от старитеWishes написа:Малък, ама фотогениченSemiramis написа:малък е... не е...ppi написа:Аха, и не си гледал "Оркестър без име"Wishes написа:Скенер нямам, пуша Парламент и не си падам по тик-такppi написа:
Ти кво си мислиш? И ние имаме скенер, пушим "Кент" и ядем тик-так
Не съм гледал филма, детски ли е
един готин пич се опитва да избере име на оркестър, докато една кака му танцува в скута ...
как ще е детски - такива мъки и страдания
остави го, бе, на луд се прави, знаеш ли с кви очи гледа кака ти ЕвроSemiramis написа: не ве, черно-бял, от старите
един готин пич се опитва да избере име на оркестър, докато една кака му танцува в скута ...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
[quote="pocti_bezobidna
(подписа на Айвънхоу е много подходящ в случая...)[/quote]
Най-после някой да оцени подписа ми...
(подписа на Айвънхоу е много подходящ в случая...)[/quote]
Най-после някой да оцени подписа ми...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Кака ми Евро лиlatrevw написа:остави го, бе, на луд се прави, знаеш ли с кви очи гледа кака ти ЕвроSemiramis написа: не ве, черно-бял, от старите
Ако
Този антибиотик без рецепта и без предписание от лекар ли го вземат?
Егати и модерното здравеопазване!
:blink::shocked:
Егати и модерното здравеопазване!
Re: Ако
Едва ли, аз и по предписание не вземам/давамRemmivs написа:Този антибиотик без рецепта и без предписание от лекар ли го вземат?
Егати и модерното здравеопазване!:blink::shocked:
А аз знам какви дивотии пишат по тия листовки, щото често превеждам подобни, има много забавни неща, но така го иска Законът
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Ако
На страницата на GlaxoSmithKline за Augmentin, разбира се, не пише нищо за бременни деца.4avdar4e написа:Едва ли, аз и по предписание не вземам/давамRemmivs написа:Този антибиотик без рецепта и без предписание от лекар ли го вземат?
Егати и модерното здравеопазване!:blink::shocked:
Ама пък от друга страна Аугментина не беше ли широкоспектърен, демек за много работи?!?
А аз знам какви дивотии пишат по тия листовки, щото често превеждам подобни, има много забавни неща, но така го иска Законът
Аз вместо да чета листовките, обикновено търся официалните сайтове и чета на оригиналния текст.
А Аугментин е един от малкото антибиотици, които се изписва на бременни и при съмнение за бременност - разбира се в краен случай, когато се претеглят ползите и потенциалния риск - при заболяване, което не може да се излекува без антибиотик.
- snowprincess
веднъж върнах в аптеката лекарство, в листовката на което се предупреждаваше, че като страничен ефект може да доведе до смърт... и следващия месец разбрах, че съм била бременна с малкатаppi написа:Чета инструкциите за употреба на един антибиотик и какво съзирам: