............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:33, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

При мен са повече от 20, дарлинг:blum: Бях на възрастта на най-големия си син /14/, когато дивеех, куфеех, пеех, оставах без глас на техни концерти...
П.П. Пък Пепи ми е братчетд, тва честно... Не че има значение.
П.П.п. Искам оня мост над езерото и песента към него... Някога виждах "Ариана", после мост над Марица....
Пък тополите си се редят....
П.П.п. Искам оня мост над езерото и песента към него... Някога виждах "Ариана", после мост над Марица....
20 години по- късно от големият им концерт "20 години по-късно", бе Чаве... Иначе и аз ги слушам от пуберска възраст...4avdar4e написа:При мен са повече от 20, дарлинг:blum: Бях на възрастта на най-големия си син /14/, когато дивеех, куфеех, пеех, оставах без глас на техни концерти...
П.П.п. Искам оня мост над езерото и песента към него... Някога виждах "Ариана", после мост над Марица....Пък тополите си се редят....
На ти една среща
Добрутро
- Житената Питка
- BOFH
Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.
На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа, започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа, започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Не съм много праведен и съм допускал много грешки в живота си. Включително и това да се държа на моменти като мижитурка... Който е съвършен, нека пръв хвърли камъка. Аз не мога.Житената Питка написа:
На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
Така сложи кръст на темата, но...[unknown] написа:Който е съвършен, нека пръв хвърли камъка. Аз не мога.Житената Питка написа: На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
Нали съм перде, ще продължа!
Силно се изненадАх, когато видях инициативата на Щурците за концертно турне...
Тези Динозаври не са достатъчно продуктивни в мисленето си, за да направят такава Динозавърска крачка. Уважавам ги, обичам тяхното творчество, с един от тях заедно си разхождаме децата... Не влияе пряко на отношението ми към тях, но са поредния маркер, че обществото ни като цяло има нужда от оториноларинголог!
Баси! Като има от баницата, що да не е споделена?
- Житената Питка
- BOFH
Житената Питка написа:
Напротив, сега има място за много коментар.
Звеневия написа:
Така сложи кръст на темата, но...
Нали съм перде, ще продължа!
Силно се изненадАх, когато видях инициативата на Щурците за концертно турне...Пък то било вярно, че крушката си има опашка.
Тези Динозаври не са достатъчно продуктивни в мисленето си, за да направят такава Динозавърска крачка. Уважавам ги, обичам тяхното творчество, с един от тях заедно си разхождаме децата... Не влияе пряко на отношението ми към тях, но са поредния маркер, че обществото ни като цяло има нужда от оториноларинголог!
Не съм искал да слагам кръст на темата, а само на посоката в която тръгна.
Сега не съм в мир със себе си, та затова така...
Няма проблем, вие си ги обсъждайте, аз ще си мълча.
Че да ударят едно рамо на фондация, подпомагаща млади таланти. Бе няма да има млади таланти бе, само ние сме вся и всьо. Младите вън от България. Че и ще нахалстват с някакви договори. Нахали! Ще им дадем суров урок да се научат да уважават старото.Звеневия написа:
Снощи гледах за малко и Васко кеца при Венета как злобничко плюеше младите и чалгата. Аз Васко си го харесвам хиляди пъти повече от тях, но щях да го харесвам още повече ако благородно подкрепяше идващите след него. Трудно е да дадеш от баницата и на друг, така е...
- сър Айвънхоу
Всъщност какво може да се очаква от едно ченге-шестак?! Изобщо не съм учуден от проявата на този самовлюбен идиот Кирчо, наречен Маричков.Житената Питка написа:Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.
Мазно педалче си беше при Тато, такова си остана, а сега показва, че все още си е такова.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз - не.Житената Питка написа:Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.
Обаче говоря по принцип, а не за конкретния случай (към него нямам и не съм имала сантименти).
Когато ти харесва едно (или част) от нещата, които един човек е правил по-рано през живота си, не би трябвало промяната у човека да ти попречи да продължиш да харесваш същото това нещо от едно време.
Не знам дали се изразих ясно.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
А, когато се окаже, че това, което харесваш не е създадено от този човек?Мнемозина написа:
Аз - не.
Обаче говоря по принцип, а не за конкретния случай (към него нямам и не съм имала сантименти).
Когато ти харесва едно (или част) от нещата, които един човек е правил по-рано през живота си, не би трябвало промяната у човека да ти попречи да продължиш да харесваш същото това нещо от едно време.
Албумът "Конникът" (целият албум) е краден... от различни западни групи. Естествено, подбирани са такива, които са доста неизвестни, все пак в България стигаха поне големите рок-парчета. Същият този албум излезе 1-2 месеца, след като "Щурците" бяха на "турне" в Европа!?!?!?! Да сте чували за турне на Щурците преди 10.11.1989 г.?????
Но, всеки има право да си уважава когото си иска. Както и аз имам правото да мразя когото си искам.
Bella Ciao
Bella Ciao
Повтарям, нямам сантименти към конкретния случай, а ти ме тласкаш да се впускам да го защитавам. Няма да го направя убедително, защото не съм пристрастна.сър Айвънхоу написа:А, когато се окаже, че това, което харесваш не е създадено от този човек?Мнемозина написа:
Аз - не.
Албумът "Конникът" (целият албум) е краден... от различни западни групи. Естествено, подбирани са такива, които са доста неизвестни, все пак в България стигаха поне големите рок-парчета. Същият този албум излезе 1-2 месеца, след като "Щурците" бяха на "турне" в Европа!?!?!?! Да сте чували за турне на Щурците преди 10.11.1989 г.?????
Но, всеки има право да си уважава когото си иска. Както и аз имам правото да мразя когото си искам.
Но ще ти кажа две неща, щом държиш да обсъждаме.
Първо, това с хайде да не казвам краденето, но заимстването в т. нар. българска естрада не е проблем само на Щурците.
Второ, ролята на една такава група далеч не се изчерпва само с песните й. И независимо от това що за личности са били/са нейните членове, тази група е била важна за някакви хора (немалко всъщност).
Аз съм склонна да зачитам това. Не самата група, а отношението към нея.
Пак не съм сигурна, че се изразих ясно.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мдаааам... верно е... голямо значение имаше за няколко нейни "фена", които след среща с "лидера" на групата, осъмнаха в полицията, за да отговарят защо не харесват комунистическия строй... и т.н. и т.н.Мнемозина написа:
Второ, ролята на една такава група далеч не се изчерпва само с песните й. И независимо от това що за личности са били/са нейните членове, тази група е била важна за някакви хора (немалко всъщност).
Bella Ciao
Bella Ciao
Не ме разбра, но нищо.сър Айвънхоу написа:Мдаааам... верно е... голямо значение имаше за няколко нейни "фена", които след среща с "лидера" на групата, осъмнаха в полицията, за да отговарят защо не харесват комунистическия строй... и т.н. и т.н.Мнемозина написа:
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Напротив, много добре те разбрах... ти май не ме разбра.Мнемозина написа:Не ме разбра, но нищо.сър Айвънхоу написа:Мдаааам... верно е... голямо значение имаше за няколко нейни "фена", които след среща с "лидера" на групата, осъмнаха в полицията, за да отговарят защо не харесват комунистическия строй... и т.н. и т.н.Мнемозина написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Естествено! КУРитаров ми е фаворит в това отношение.Житената Питка написа:Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.
На вас влияят ли ви такива фактори?
Ако говорим за музиканти - не. Музиката е важна за мен. Не е нужно да ги харесвам като хора.Житената Питка написа:Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.
Лично аз приемам доста навтре такива дребни предателства, особено от хора, чието творчество значи нещо за мен. Опитвам се да се отуча от това, но не винаги ми се отдава. Все ми се струва, че ако задаваш някакъв морален модел, ценности или каквото и да е там, би трябвало и сам да ги спазваш.
Липсата на приемственост между поколенията в БГ определено не ми харесва. мисля, че се отразява пагубно просто, затова и равнището ни е толкова плачевно.
А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
Липсата на приемственост между поколенията в БГ определено не ми харесва. мисля, че се отразява пагубно просто, затова и равнището ни е толкова плачевно.
А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
грозничко става, когато хора на изкуството почнат да се самопродуцират, да търсят спонсори... не им отива. но пък нямат особено голям избор.pocti_bezobidna написа: А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
just perfect
подкрепям напълно мнениетоpocti_bezobidna написа:Лично аз приемам доста навтре такива дребни предателства, особено от хора, чието творчество значи нещо за мен. Опитвам се да се отуча от това, но не винаги ми се отдава. Все ми се струва, че ако задаваш някакъв морален модел, ценности или каквото и да е там, би трябвало и сам да ги спазваш.
много гадно ми стана...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ами не знам, вероятно е така. Всеки отговаря за собствената си съвест.bead_ написа:грозничко става, когато хора на изкуството почнат да се самопродуцират, да търсят спонсори... не им отива. но пък нямат особено голям избор.pocti_bezobidna написа: А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
Обаче цената като е ниска и някак си ми е ужасно криво.
Поне да ставаше дума за много пари. Слушам спортистите по радиото - "агента ми това, агента ми онова"
човека си гледа спорта и оставя на агента паричните и договорни въпроси.
Може, значи... Гледам и част от "младите" в изкуството така...