............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:33, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

При мен са повече от 20, дарлинг:blum: Бях на възрастта на най-големия си син /14/, когато дивеех, куфеех, пеех, оставах без глас на техни концерти...

П.П. Пък Пепи ми е братчетд, тва честно... Не че има значение.

П.П.п. Искам оня мост над езерото и песента към него... Някога виждах "Ариана", после мост над Марица....:grin: Пък тополите си се редят....
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:При мен са повече от 20, дарлинг:blum: Бях на възрастта на най-големия си син /14/, когато дивеех, куфеех, пеех, оставах без глас на техни концерти...

П.П. Пък Пепи ми е братчетд, тва честно... Не че има значение.

П.П.п. Искам оня мост над езерото и песента към него... Някога виждах "Ариана", после мост над Марица....:grin: Пък тополите си се редят....
20 години по- късно от големият им концерт "20 години по-късно", бе Чаве... Иначе и аз ги слушам от пуберска възраст...
На ти една среща

Добрутро :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

[unknown] написа: На ти една среща

Добрутро :-)
Дубрутро! Мерси. :cool:
Изображение
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.

На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа, започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Житената Питка написа:
На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
Не съм много праведен и съм допускал много грешки в живота си. Включително и това да се държа на моменти като мижитурка... Който е съвършен, нека пръв хвърли камъка. Аз не мога.
Звенения

Мнение от Звенения »

[unknown] написа:
Житената Питка написа: На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
Който е съвършен, нека пръв хвърли камъка. Аз не мога.
Така сложи кръст на темата, но...
Нали съм перде, ще продължа!

Силно се изненадАх, когато видях инициативата на Щурците за концертно турне... :blink: Пък то било вярно, че крушката си има опашка.
Тези Динозаври не са достатъчно продуктивни в мисленето си, за да направят такава Динозавърска крачка. Уважавам ги, обичам тяхното творчество, с един от тях заедно си разхождаме децата... Не влияе пряко на отношението ми към тях, но са поредния маркер, че обществото ни като цяло има нужда от оториноларинголог!

Баси! Като има от баницата, що да не е споделена?
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Звеневия написа:Така сложи кръст на темата, но...
Напротив, сега има място за много коментар.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Житената Питка написа:

Звеневия написа:
Така сложи кръст на темата, но...
Нали съм перде, ще продължа!

Силно се изненадАх, когато видях инициативата на Щурците за концертно турне... :blink: Пък то било вярно, че крушката си има опашка.
Тези Динозаври не са достатъчно продуктивни в мисленето си, за да направят такава Динозавърска крачка. Уважавам ги, обичам тяхното творчество, с един от тях заедно си разхождаме децата... Не влияе пряко на отношението ми към тях, но са поредния маркер, че обществото ни като цяло има нужда от оториноларинголог!

Не съм искал да слагам кръст на темата, а само на посоката в която тръгна.
Сега не съм в мир със себе си, та затова така...
Няма проблем, вие си ги обсъждайте, аз ще си мълча.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа:
Че да ударят едно рамо на фондация, подпомагаща млади таланти. Бе няма да има млади таланти бе, само ние сме вся и всьо. Младите вън от България. Че и ще нахалстват с някакви договори. Нахали! Ще им дадем суров урок да се научат да уважават старото. :mad:
Снощи гледах за малко и Васко кеца при Венета как злобничко плюеше младите и чалгата. Аз Васко си го харесвам хиляди пъти повече от тях, но щях да го харесвам още повече ако благородно подкрепяше идващите след него. Трудно е да дадеш от баницата и на друг, така е...
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

Житената Питка написа:
Звеневия написа:Така сложи кръст на темата, но...
Така ДОКТОРА се отказА да коментира! :-)
Апропо сам си го казА по-долу.
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:...така е...

Така и така сме почнАли - има един период от развитието на човека, когато сенилността на индивида е принудила обществото да измисли понятието "ПЕНСИЯ"... :cool: Само не знам, що за творците е една възраст, а за другите (простосмъртни) е друга :mad:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Житената Питка написа:Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.

На вас влияят ли ви такива фактори? Искам да кажа, започвате ли да харесвате по-малко изпълнителя проявил се като мижитурка?
Всъщност какво може да се очаква от едно ченге-шестак?! Изобщо не съм учуден от проявата на този самовлюбен идиот Кирчо, наречен Маричков.
Мазно педалче си беше при Тато, такова си остана, а сега показва, че все още си е такова.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Житената Питка написа:Малко да охладя ентусиазма - никога не е късно да станеш за резил.

Аз - не.
Обаче говоря по принцип, а не за конкретния случай (към него нямам и не съм имала сантименти).

Когато ти харесва едно (или част) от нещата, които един човек е правил по-рано през живота си, не би трябвало промяната у човека да ти попречи да продължиш да харесваш същото това нещо от едно време.
Не знам дали се изразих ясно.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
Аз - не.
Обаче говоря по принцип, а не за конкретния случай (към него нямам и не съм имала сантименти).

Когато ти харесва едно (или част) от нещата, които един човек е правил по-рано през живота си, не би трябвало промяната у човека да ти попречи да продължиш да харесваш същото това нещо от едно време.
А, когато се окаже, че това, което харесваш не е създадено от този човек?
Албумът "Конникът" (целият албум) е краден... от различни западни групи. Естествено, подбирани са такива, които са доста неизвестни, все пак в България стигаха поне големите рок-парчета. Същият този албум излезе 1-2 месеца, след като "Щурците" бяха на "турне" в Европа!?!?!?! Да сте чували за турне на Щурците преди 10.11.1989 г.?????

Но, всеки има право да си уважава когото си иска. Както и аз имам правото да мразя когото си искам.
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа:
Аз - не.

А, когато се окаже, че това, което харесваш не е създадено от този човек?
Албумът "Конникът" (целият албум) е краден... от различни западни групи. Естествено, подбирани са такива, които са доста неизвестни, все пак в България стигаха поне големите рок-парчета. Същият този албум излезе 1-2 месеца, след като "Щурците" бяха на "турне" в Европа!?!?!?! Да сте чували за турне на Щурците преди 10.11.1989 г.?????

Но, всеки има право да си уважава когото си иска. Както и аз имам правото да мразя когото си искам.
Повтарям, нямам сантименти към конкретния случай, а ти ме тласкаш да се впускам да го защитавам. Няма да го направя убедително, защото не съм пристрастна.

Но ще ти кажа две неща, щом държиш да обсъждаме.
Първо, това с хайде да не казвам краденето, но заимстването в т. нар. българска естрада не е проблем само на Щурците.

Второ, ролята на една такава група далеч не се изчерпва само с песните й. И независимо от това що за личности са били/са нейните членове, тази група е била важна за някакви хора (немалко всъщност).
Аз съм склонна да зачитам това. Не самата група, а отношението към нея.
Пак не съм сигурна, че се изразих ясно.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
Второ, ролята на една такава група далеч не се изчерпва само с песните й. И независимо от това що за личности са били/са нейните членове, тази група е била важна за някакви хора (немалко всъщност).
Мдаааам... верно е... голямо значение имаше за няколко нейни "фена", които след среща с "лидера" на групата, осъмнаха в полицията, за да отговарят защо не харесват комунистическия строй... и т.н. и т.н.
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа:
Мдаааам... верно е... голямо значение имаше за няколко нейни "фена", които след среща с "лидера" на групата, осъмнаха в полицията, за да отговарят защо не харесват комунистическия строй... и т.н. и т.н.
Не ме разбра, но нищо. :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа:
Не ме разбра, но нищо. :lol:
Напротив, много добре те разбрах... ти май не ме разбра. :grin:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа: ... ти май не ме разбра. :grin:
Разбрах те.
Просто не ми се коментира това, което на теб ти се иска да побистрим. А в твоята посока - съвсем пък.
Извинявам се за което. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

На вас влияят ли ви такива фактори?
Естествено! КУРитаров ми е фаворит в това отношение.:cool:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Ако говорим за музиканти - не. Музиката е важна за мен. Не е нужно да ги харесвам като хора.
annonymus

Мнение от annonymus »

Лично аз приемам доста навтре такива дребни предателства, особено от хора, чието творчество значи нещо за мен. Опитвам се да се отуча от това, но не винаги ми се отдава. Все ми се струва, че ако задаваш някакъв морален модел, ценности или каквото и да е там, би трябвало и сам да ги спазваш.
Липсата на приемственост между поколенията в БГ определено не ми харесва. мисля, че се отразява пагубно просто, затова и равнището ни е толкова плачевно.
А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа: А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
грозничко става, когато хора на изкуството почнат да се самопродуцират, да търсят спонсори... не им отива. но пък нямат особено голям избор.
just perfect
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

pocti_bezobidna написа:Лично аз приемам доста навтре такива дребни предателства, особено от хора, чието творчество значи нещо за мен. Опитвам се да се отуча от това, но не винаги ми се отдава. Все ми се струва, че ако задаваш някакъв морален модел, ценности или каквото и да е там, би трябвало и сам да ги спазваш.
Липсата на приемственост между поколенията в БГ определено не ми харесва. мисля, че се отразява пагубно просто, затова и равнището ни е толкова плачевно.
А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
подкрепям напълно мнението

много гадно ми стана...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа: А като си помислиш, че става дума за доста смешни пари, дай да ги вземем ние, а не "младите", ми става още по-криво, колко е евтин Хамлет всъшност. Парчетата им продължават да ме кефят, разбира се, ама един лош вкус ми остава накрая....
грозничко става, когато хора на изкуството почнат да се самопродуцират, да търсят спонсори... не им отива. но пък нямат особено голям избор.
Ами не знам, вероятно е така. Всеки отговаря за собствената си съвест.
Обаче цената като е ниска и някак си ми е ужасно криво.
Поне да ставаше дума за много пари. Слушам спортистите по радиото - "агента ми това, агента ми онова"
човека си гледа спорта и оставя на агента паричните и договорни въпроси.
Може, значи... Гледам и част от "младите" в изкуството така...
Публикувай отговор