PS
ВА, видях темата за Бяла, но едва ли ще мога да се включа, защото имам поет друг ангажимент за нощувките. Иначе разчитам на вас за организиране на среща във Варна и ще се радвам да се видя с всички!
По-здрави!
Ще липсвате много, Сър! Приятно къпане и мокрене..и бурни страстни нощи или поне да си починетеRemmivs написа:до скоро, защото отпрашвам към морския бряг в сряда, а днес и утре ми е доста натоварено и едва ли ще мога да се разпиша тук за присъствие (маркирай като прочетени всички теми, макар че едва ли има особен смисъл като няма да ме има до още доста време). Та така, до скоро и умната!
PS
ВА, видях темата за Бяла, но едва ли ще мога да се включа, защото имам поет друг ангажимент за нощувките. Иначе разчитам на вас за организиране на среща във Варна и ще се радвам да се видя с всички!
По-здрави!
Здраве и лек път ви желая. ХУбаво, но не горещо време. Чиста вода. Послушни децаRemmivs написа:до скоро, защото отпрашвам към морския бряг в сряда, а днес и утре ми е доста натоварено и едва ли ще мога да се разпиша тук за присъствие (маркирай като прочетени всички теми, макар че едва ли има особен смисъл като няма да ме има до още доста време). Та така, до скоро и умната!
PS
По-здрави!

Желая ти чудесно изкарване и да се върнеш свеж и с много хубави неща за разказване!Remmivs написа:до скоро, защото отпрашвам към морския бряг в сряда, а днес и утре ми е доста натоварено и едва ли ще мога да се разпиша тук за присъствие (маркирай като прочетени всички теми, макар че едва ли има особен смисъл като няма да ме има до още доста време). Та така, до скоро и умната!
PS
По-здрави!