Хайде, банда и аз да ви кажа

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Хайде, банда и аз да ви кажа

Мнение от Remmivs »

до скоро, защото отпрашвам към морския бряг в сряда, а днес и утре ми е доста натоварено и едва ли ще мога да се разпиша тук за присъствие (маркирай като прочетени всички теми, макар че едва ли има особен смисъл като няма да ме има до още доста време). Та така, до скоро и умната! :blum:

PS
ВА, видях темата за Бяла, но едва ли ще мога да се включа, защото имам поет друг ангажимент за нощувките. Иначе разчитам на вас за организиране на среща във Варна и ще се радвам да се видя с всички!

По-здрави!

:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Дано имате хубаво време, децата да са здрави (пу-пу) и да си напечете д-тата :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Хайде, банда и аз да ви кажа

Мнение от сър Айвънхоу »

Ползотворна почивка!!!!
И да се върнете отпочинали и заредени с енергия за нови подвизи!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Много слънце и хубави приключения!
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Айдеее идвай най накраяя - дет са викаа амлукин форуадто си ю

да се обадишш да не станее, че само приказваааш после, колкото до нощувките - на бяла може да сме само за една вечер - и нощувките са много евтинки тъй че не мисля,че на някой би му дотежалоо кой знае колко - ако ще да се съберем всичките в едно бунгало за 4-5 човека дет струва към 35лв
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Весело прекарване!
Прохладни дни и горещи нощи!:blum:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Remmivs написа:до скоро, защото отпрашвам към морския бряг в сряда, а днес и утре ми е доста натоварено и едва ли ще мога да се разпиша тук за присъствие (маркирай като прочетени всички теми, макар че едва ли има особен смисъл като няма да ме има до още доста време). Та така, до скоро и умната! :blum:

PS
ВА, видях темата за Бяла, но едва ли ще мога да се включа, защото имам поет друг ангажимент за нощувките. Иначе разчитам на вас за организиране на среща във Варна и ще се радвам да се видя с всички!

По-здрави!

Ще липсвате много, Сър! Приятно къпане и мокрене..и бурни страстни нощи или поне да си починете
:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Remmivs написа:до скоро, защото отпрашвам към морския бряг в сряда, а днес и утре ми е доста натоварено и едва ли ще мога да се разпиша тук за присъствие (маркирай като прочетени всички теми, макар че едва ли има особен смисъл като няма да ме има до още доста време). Та така, до скоро и умната! :blum:

PS

По-здрави!

Здраве и лек път ви желая. ХУбаво, но не горещо време. Чиста вода. Послушни деца:grin::winkw:

Почивайте активно каквото и да значи това:blink::?:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

PS

По-здрави!

Желая ти чудесно изкарване и да се върнеш свеж и с много хубави неща за разказване! :lovekiss:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Благодаря на всички! Ще стараем! Рапорт после! :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Хм. :huhthink:

Като гледам активното морско присъствие напоследък, по-правилно беше да кажеш "идвам", отколкото "тръгвам". :grin:
Их, каква съм заядлива ама... :shy:

Нищо де, предай им много поздрави от нас... :blum:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Хм. :huhthink:

Като гледам активното морско присъствие напоследък, по-правилно беше да кажеш "идвам", отколкото "тръгвам". :grin:
Их, каква съм заядлива ама... :shy:

Нищо де, предай им много поздрави от нас... :blum:
За да идеш някъде, трябва да тръгнеш от някъде все пак, Лейди Мнемозина.

Ще предам! Друго? :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
За да идеш някъде, трябва да тръгнеш от някъде все пак, Лейди Мнемозина.

Ще предам! Друго? :blum:
Освен ако не трябва да тичаш, за да останеш на същото място. :blum:

Друго... Другото са хубави пожелания, разбира се. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Освен ако не трябва да тичаш, за да останеш на същото място. :blum:

Друго... Другото са хубави пожелания, разбира се. :lol:
Мда, но за скоростта нищо не сме говорили. Може би ще тичам два пъти по-бързо от обичайното. :grin:

Така е то! :cool:
Публикувай отговор