Гледах "Говори с нея", не бях, явно отново случих на филм, който дойде при мен в точното време.
П.П. Това е и специален поздрав за Почти безобидната ми приятелка
и аз го гледах4avdar4e написа:... ни дават храна за неколко-дневно-седмично-месемно смилане. Толкова ми е близък, любим, разбирам го, обичам го...
Гледах "Говори с нея"...
...
На Ищван Сабо ли? И него не съм гледала:shy: Напоследък откривам огромни пропуски в образованието сиМнемозина написа: Обаче се утеших със Съншайн.
На Сабо, да.4avdar4e написа:На Ищван Сабо ли? И него не съм гледала:shy: Напоследък откривам огромни пропуски в образованието сиМнемозина написа: Обаче се утеших със Съншайн.
П.П. Обаче Людмил Тодоров ме разбива, Божеее, защо нямам малко повече време за четене? Абе, има ли някоя такава работа, дето само да четеш и да гледаш филми.....?!? Критиците това ли правят??
Мерси за поздрава!4avdar4e написа:... талантлив, гениален даже... Изненадващ, различен, абстрактен и същевременно толкова реален.. Разказвач на истории. Дето ни дават храна за неколко-дневно-седмично-месемно смилане. Толкова ми е близък, любим, разбирам го, обичам го... При положение, че пресъздава едни де факто нереални и немислими ситуации. При него всичко е "на ръба": комедията, трагедията, мелодрамата, иронията и драмата са вплетени така, че дори не усещащ как те омагьосвят. Невероятно изживяване. Да се докоснеш до нещо съвършено: история, музика, визия са вплетени като едно прекрасно цяло.
Гледах "Говори с нея", не бях, явно отново случих на филм, който дойде при мен в точното време.
П.П. Това е и специален поздрав за Почти безобидната ми приятелка