Как е бандата?

Все същите
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Как е бандата?

Мнение от Set »

Надзъртам аз днес и кво да видя - все същите :blum:

Тегоби, грижи, почивки, море.

Нещо питиетата май сте занемарили:-).

Фриски ще бяга, Фреди не бил кривозъб, русалки, строежи и какви ли не други патаклами:grin:

А на мен не ми е леснооооо...:lol:

Тъкмо бях решил да започна с писането на един роман, ама много интересен ви казвам. Такъв дето винаги съм си мечтал да прочета. Доста момчешки. Някъде около 1200-тотната година се развива действието. Има и богомили, и монголите на Чингис хан и тамплиери и араби и барут и гръцки огън (тайната рецепта) и как Иваница е избягал от гръцки плен с помощта на верни помощници, панкратион, монаси войни, пътя на коприната, битката при Лангедок, нинджуцу, и пленяваето на върховен маг (Балдуин) и битки по море и суша, много предателства, отрови, прекрасни девойки (секса е под въпрос заради аудиторията но вероятно щеше да изобилства) и още мнооооого други интересни неща....

Когато....

Моя най-голям критик още като прочете имената на двамата главни герои и ми се изсмя в лицето наааай-искрено.

Секна ми ентусиазмаааааа. Много е гадно да знаете.

Сега ще се каня като грък на сране има няма още 5 години....
Memento mori.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Ти се сети кога да се обадиш. Баш у събота, когато няма никой.

Бе голяма мешавица тоя роман, бе :blum: Темплиери! :lol: Нали знаеш, че от личен опит като се пише е най-интересно за аудиторията. :cool:
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

vyara написа:Ти се сети кога да се обадиш. Баш у събота, когато няма никой.

Бе голяма мешавица тоя роман, бе :blum: Темплиери! :lol: Нали знаеш, че от личен опит като се пише е най-интересно за аудиторията. :cool:
От личен опит само тупаниците и прекрасните девойки (секса :shy: ). Мислим стига толкоз опит:blum:

Другото е за момчета. Вие момичетата не разбирате
Memento mori.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Как е бандата?

Мнение от сър Айвънхоу »

Ако трябва да помагаме в писането?

П.П. Хм! Това е идея! Защо да не вземем да напишем един клубен роман???:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Set написа:
vyara написа:Ти се сети кога да се обадиш. Баш у събота, когато няма никой.

От личен опит само тупаниците и прекрасните девойки (секса :shy: ). Мислим стига толкоз опит:blum:

Другото е за момчета. Вие момичетата не разбирате
Какво разбрах аз от обяснението ти: всичко освен тупаниците и прекрасните девойки е за момчета. :roll:

Я опитай пак! :blum:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Set написа:
Тъкмо бях решил да започна с писането на един роман, ама много интересен ви казвам. Такъв дето винаги съм си мечтал да прочета. Доста момчешки. Някъде около 1200-тотната година се развива действието. Има и богомили, и монголите на Чингис хан и тамплиери и араби и барут и гръцки огън (тайната рецепта) и как Иваница е избягал от гръцки плен с помощта на верни помощници, панкратион, монаси войни, пътя на коприната, битката при Лангедок, нинджуцу, и пленяваето на върховен маг (Балдуин) и битки по море и суша, много предателства, отрови, прекрасни девойки (секса е под въпрос заради аудиторията но вероятно щеше да изобилства) и още мнооооого други интересни неща....

Когато....

Моя най-голям критик още като прочете имената на двамата главни герои и ми се изсмя в лицето наааай-искрено.

Радвам се, че ни "хвърляш" по някое и друго око:-) Що не го правиш по-често?

Ааа, бил си зает с писане

Да ти икажа аз какво мисля. Хич да ти не пука. Така, както го описваш звучи доста интересно. Продължавай, още повече, че винаги си мечтал за това. Просто трябва да смениш имената на двамата герои:winkw: Еуементарно:-), Уотсън:-)

Радвам се да те видя:-):kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Сет-че, убеден съм, че ако напишеш романа така, както описваш ловните си излети, ще бъде нещо уникално, па ако ще главните герои да се казват Милко и Морко!:cool:
Аватар
woman eur

Мнение от woman eur »

БоЕВ написа:Сет-че, убеден съм, че ако напишеш романа така, както описваш ловните си излети, ще бъде нещо уникално, па ако ще главните герои да се казват Милко и Морко!:cool:
Милко и Морко, разбира се :-) че трябва да се казват!
Може и Кака Марияна и Бате Николай! :grin:

Сет, не се подмотвай!
Почвай или продължавай ..., Чорбаджи Марко, :cool: :cool:
Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Когато....

Сет-e,

Дай го този критик насам...

"Варлаам помисли малко, па пошушна:

- Знайш ли к'во?

- Знам. К'во?

- Не обаждай никому.

- Няма да обадя никому.

- Дай ми твойта...

Хаджи Смион се втрещи.

- Мойта?

- Дай ми я! Смертоноската...

- Пушката?

- Тя.

- Защо ти е?

- Дай я.

- Пълна е.

- Пълна.

Хаджи Смион се озърна плахо.

- Мълчи, да не чуй някой.

- Чувай...

- Дяволът си няма работа.

- Дай я на Фарлама, не се бой.

- Не!

- Чуй, няма да го опушна, смерт няма.

- А защо ти е?

- Ще ти каже Фарлам.

Хаджи Смион клюмна отрицателно.

- Хаджи, тоя Селямсъз е цял харсъзин...

- Знам, е?

- Нощеска се прехвърли през моя зид, помисли си...

- Мисля.

- Може някоя нощ пак да мине и да нападне фамилията.

- Разбирам. Лани Геревица, копачката на гюла му, нали го вика на общината?... Пази си честта, Варлааме.

- Дай тогава смертоноската!

- Да ме пази Господ!

- Няма да го убия совсем, ще го уплаша само, не си ли ми приятел? *

само го дай насам,ний ще се занимаем с него....
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

*"чичовци"
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Ей! Шшшшшшшш!

Мнение от Remmivs »

Плагиат! Ти що копираш мечтите на другите бе! Серсем със серсемите!

Аз има-няма от 20 години мечтая да напиша роман! И съм почвал има-няма поне толкова пъти колкото съм спирал цигарите.

Ама ще е по-хубав от твоя. Пък! :blum:

Щото ще е фентъзи и фантастика, митове и легенди, една вълшебна приказка за непораснали деца като мен. Една феерия от динамика, багри, магия, чувства, идеали и мечти!

Или поне така си мечтая...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Ей! Шшшшшшшш!

Remmivs написа:Плагиат! Ти що копираш мечтите на другите бе! Серсем със серсемите!

Аз има-няма от 20 години мечтая да напиша роман! И съм почвал има-няма поне толкова пъти колкото съм спирал цигарите.

Щото ще е фентъзи и фантастика, митове и легенди, една вълшебна приказка за непораснали деца като мен. Една феерия от динамика, багри, магия, чувства, идеали и мечти!

Ай стига сте си чешели езиците/ клавиатурите, ми седайте да пишете, додет още можем да четем без очила:grin::blum::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:Плагиат! Ти що копираш мечтите на другите бе! Серсем със серсемите!

Моите пък са два. Единия е за цивилизацията на килчш- сцетовете. 25хиляди години преди египетската. Цивилизацията не загива, а еволюира в самотни скитници между звездите и във времето. Кофти обаче за Малниш - жена, която прави, струва, но все тука и се стои и се разкъсва между своята си раса и многобройните каши на земята. Всички до една нямаше да са забъркани ако и тя беше хванала пътя, както си е ред.
Другия е за малки момиче и момче от две приятелски семейства тудей, в България. Момичето става голяма гаднярка, пък накрая се разбира, че кажи речи всяка гадна постъпка е водела до нещо хубаво за околните, пък може и да си е гаднярка - тва не става ного ясно.

Един ред не съм написал, освен тия по- горе
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Моите пък са два.
Абе, и аз имам един - съвременен, ама и аз като вас съм до тук (обаче съм разказвала части от него, тъй че поне устно съществува) :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мдааам... Много добри идеи дадохте...
Сега ще гледам на бързо да ги напиша тия романи, дето ги нахвърляхте тука... :harhar:
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:Мдааам... Много добри идеи дадохте...
Сега ще гледам на бързо да ги напиша тия романи, дето ги нахвърляхте тука... :harhar:
Не само че нямам нищо против, ами даже ще се радвам, Айвънхоу
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Не само че нямам нищо против, ами даже ще се радвам, Айвънхоу
Уффф... човек да не се побъзика... Ще перефразирам вица: Чукчи читатель, а не писатель!
Пишете, бре! Да има какво интересно да чета!
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:
сър Айвънхоу написа:Мдааам... Много добри идеи дадохте...
Не само че нямам нищо против, ами даже ще се радвам, Айвънхоу
И аз, впрочем. Но да е GPL. :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа:
Green Light написа: Не само че нямам нищо против, ами даже ще се радвам, Айвънхоу
Уффф... човек да не се побъзика... Ще перефразирам вица: Чукчи читатель, а не писатель!
Ами на. Стиснат е Грийна. Безброй пъти съм го казвала. Или свенлив, де да го знам, ама на час (или по-скоро на месец) по лъжичка ни дава, колкото да не умрем от глад :mad::blum:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа: Ами на. Стиснат е Грийна. Безброй пъти съм го казвала. Или свенлив, де да го знам, ама на час (или по-скоро на месец) по лъжичка ни дава, колкото да не умрем от глад :mad::blum:
Тогава, предлагам да проведем едно събрание на колектива и дружно да го порицаем! :blum:
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа:
vyara написа: Ами на. Стиснат е Грийна. Безброй пъти съм го казвала. Или свенлив, де да го знам, ама на час (или по-скоро на месец) по лъжичка ни дава, колкото да не умрем от глад :mad::blum:
Тогава, предлагам да проведем едно събрание на колектива и дружно да го порицаем! :blum:
Сакън! Ще вземе да млъкне за половин година поне и само ще чете. Как пък ти хрумна. Нещо за поощряване трябва, но явно хвалбите ни все не му стигат. Абе стиснат е той, това е. :-)
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Вие сте луди бе, къде ги пращате романи да пишат.
Знаете ли какво значи това? Да изчезнат яко дим...

Да се разберем: каквото ще пишат, тук да го пишат! Пред нас. И за нас.
Аммаха!
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ба ли го, какъв съм. Май съм свенлив, може и стиснат, ама най- ми прилича да е тва, че толкова си мога. На час по лъжичка и беж музо другаде. Но кой, питам и отговор не искам, в този клуб пише некадърно, зле, или не може да изрази каквото мисли?!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:
Е, сфанах че се бъзикаш, ама аз сериозно си написах- що да отиват зян идейките. Тая Малниш наш къв образ е?
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа:Сакън! Ще вземе да млъкне за половин година поне и само ще чете. Как пък ти хрумна. Нещо за поощряване трябва, но явно хвалбите ни все не му стигат. Абе стиснат е той, това е. :-)
Да му намерим секретарица, на която да диктува романа:grin:

Няма начин да не се навие:-) :good:
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Да му намерим секретарица, на която да диктува романа:grin:

Само да питам: с конкурс ли ще я избирате? Щото... таковата.... :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа: Но кой, питам и отговор не искам, в този клуб пише некадърно, зле, или не може да изрази каквото мисли?!
Аз:(:shy:

Щот си е самата истина:grin:, нищо че не искаш отговор:lol::lol::lol:

Истината понякога боли:grin:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:Да му намерим секретарица, на която да диктува романа:grin:

Само да питам: с конкурс ли ще я избирате? Щото... таковата.... :grin:
Разбира се. Как иначе?:grin::lol:

То половината от хубавото на това да имаш секретарица е в кОнкурса, пък и за останалите да има забавление/зрелища кат няма ляб:grin:
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа: Аз:(:shy:

Глупости на търкалета! Кво беше там с шамарите...:blum:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Set написа:...
Гърците не се канят 5 години да ти кажа. Серат си под и над моста без да им пука и когат' им дойде ищаха. Ама какви ги серат... за това и аз мога роман да избацам :grin: Виж, друго е като трябва да дават. И с лазерен лъч не мож им го вкара!
За това броя. Вече съм на 5. Утре - 4. :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа: Аз:(:shy:

Глупости на търкалета! Кво беше там с шамарите...:blum:
Що бе...То пък да не си признае човек. Не си прося комплименти, дори не ми е мъчно...Който може си го може. Аз не мога да пиша, тва е. На младини съм издраскала едно-две стихотворения (всъщност като почти всеки тийнейджър:winkw:) и още толкова разкази, но това е всичко:winkw:

По-хубавите стихотворения събрах и отпечатах една книжка, която посветих на мъж ми:-):winkw:

Та, както казах за писане не ставам, но иначе съм страшно готина и............

най-вече

скромна:grin::winkw:

Ама вие това много добре го знаете:-)

В крайна сметка не може всеки един кат се събуди сутрин и до вечерта вече да е оставил зад гърба си няколко глави от някой бест селър:grin: Представяш ли си какво би станало ако всички умееха да пишат, да рисуват или да пеят....

Добре, че хората са различни и харесват "шарени" неща:grin:
Изображение

Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Моите пък ги сънувам от време на време. Миналата седмица сънувах нещо с елементи на робъртоджордановското колело, ама и с екшън. По едно време тепах някакъв киликандзер(не беше тъщата) с един голям тръбен ключ. Млатя аз с все сила, а на дзверо нищо му няма. После се напихме и той ми каза как да стигна до където се бях запътил. После стана един куест... батамата. Ще трябва да си лягам със секретарка...
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:Моите пък ги сънувам от време на време. Миналата седмица сънувах нещо с елементи на робъртоджордановското колело, ама и с екшън. По едно време тепах някакъв киликандзер(не беше тъщата) с един голям тръбен ключ. Млатя аз с все сила, а на дзверо нищо му няма. После се напихме и той ми каза как да стигна до където се бях запътил. После стана един куест... батамата. Ще трябва да си лягам със секретарка...
Аха, сънищата трябва да се взимат под внимание. Аз сигурно 20 пъти съм сънувал сън за една акула. Тя обикаля в кръг ойколо мене и братовчед ми. Той се мъчи нещо да плува момчето ама толкова си може и само се цъкли такъв и пляска едвам едвам пък аз му викам аре плувай бе кво се моташ и обикалям в по малък кръг, че да я гледам като нападне и да я хвана за носа та да не може да ухапе нито мене нито братчеда (тая рецепта я четох в един разказ на Джек Лондон). Спокоен съм съвсем понеже си викам бе аз тва съм го сънувал и знам че ше е оправя, така че споко. Така и не нападна тая акула, егати акулата страхлива. Може да е била голяма цаца. Ама става разказ, де. Психо трилър
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Понеже за сънища стана дума, да ви кажа и аз последния си странен сън.
Бяхме на морето и сънувам, че една жена с черна забрадка и очила с черни рамки влиза в къщи и ми казва, че майка ми е умряла. И аз започвам да вия от плач и й казвам: знаех го, това съм го сънувала!
Връщаме се от морето и разбирам, че по същото време (четвъртък срещу петък през нощта) свекърва ми е била на косъм от смъртта - внезапно белите й дробове се пълнят с вода и започва да се задушава и ако не е бил братът на мъжа ми да й отвори зъбите с нож и да й направи изкуствено дишане е щяла наистина да умре, цялата е била синя от задушаване....
Е кажете ми, че не съм екстрасенс :blink:
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Ей така започваше:

Из скитанията и приключенията на багатура Георгий и неговия верен душеспасител, помощник и съветник - отец Никифор

Монастирът

И биде лето господне 1189-о. Две години от как цар Петър победи визнатийците при Ловеч град. Но тежък дан и сам платил със своят най-малък брат Иваница...

Таз година дадена от Господа наш се случи богата и щедра. Хората в поселищата, които наобикалях за църковна дан бяха усмихнати и щастливи, децата здрави и нахранени, а животните многобройни. Година забравила война но помнеща огъня и. Навсякъде където минавах по своя богоугоден поход срещах нейните бивши злостни прояви. Разрушени запустели селца, клади и изсъхнали бесилки. Прекръствайки се, молех нашия Господ Отец и Син и Святий Дух да забрани нам неговите чеда тези съсипии и човеконенавистни проявления. Да изгони от земята злият дух що сяра дъвче и с огън разпалва неверниците. Що тъпче Евангелието и погубва душите и телата человечески.

Далеч на север през висините останаха руините на село Олимпия. Преди два дни там вилнели пирати и селяните още не смееха да слязат от планината. Четирима бяха изчезнали и вероятно вече стоят приковани към веслата на зловещия дромон*.

Дали ще мога днес да достигна поне първия хребет преди Атон.

Смушках моя верен Траян. Кон някога силен и бърз, но днес изнемощял от старост. Не исках да го оставям на ковача в манастира. Само мен слуша. Явно си спомняше дните в които баща ми ме учеше да яздя на гърба му. Сигурно помнеше и многото приключения, които заедно сме прескочили до сега.

Залезът приближаваше а аз изоставах. Над мен един сокол се рееше загледан за плячка, а морето лениво пенеше камъните под пътеката. Тази земя, понякога Българкса, понякога Византийска винаги ме е учудвала със зелените си гори вкопани в камък. С множеството дивеч и изворчета. Място дарено ни от Всевишния, за да основем на него наши църкви и метоси а не да проливаме човешка кръв. Земя, която да ти пълни сърцето и ума с многобройните Божии проявления и чудеса.

Дали да спра за почивка и утре рано да продължа или да смушкам изморения си другар?

И аз подвластен на греховната човешка натура реших да достигна до онази маслинова горичка, на 2 часа път от тук, в която ме очакваше богата вечеря, пенливо червено вино и топло легло. Да пренощувам в хан Лиронидос. Дори не смеех да си помисля, за ореховите очи на ханджийката Синта. Макар и незаклет още като монах-отшелник постоянно си напомнях, че човек е виновен за деянията си. Нима гласът на майка ми славянката, изгорена в ромейския огън на богомилската клада, прошепващ ми, че мъжът и жената са божии твари като всички останали ме дърпаше към тези греховити мисли. Или умората от дългото пътуване.

Не исках и да оставам дълго време сам с парите за манастира скрити под седлото. Ханът не беше забранен за нашия метох и много от братята почиваха в него, денонощие преди да достигнат до монастира.

Ама шилето му със шиле ми спря напъна:lol:

А сега вече ме мързи, а и си намерих по-интересни занимания в работно време :shy:
Memento mori.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Set написа:Ей така започваше:

Из скитанията и приключенията на багатура Георгий и неговия верен душеспасител, помощник и съветник - отец Никифор

Монастирът

И биде лето господне 1189-о. Две години от как цар Петър победи визнатийците при Ловеч град. Но тежък дан и сам платил със своят най-малък брат Иваница...

Таз година дадена от Господа наш се случи богата и щедра. Хората в поселищата, които наобикалях за църковна дан бяха усмихнати и щастливи, децата здрави и нахранени, а животните многобройни. Година забравила война но помнеща огъня и. Навсякъде където минавах по своя богоугоден поход срещах нейните бивши злостни прояви. Разрушени запустели селца, клади и изсъхнали бесилки. Прекръствайки се, молех нашия Господ Отец и Син и Святий Дух да забрани нам неговите чеда тези съсипии и човеконенавистни проявления. Да изгони от земята злият дух що сяра дъвче и с огън разпалва неверниците. Що тъпче Евангелието и погубва душите и телата человечески.

Далеч на север през висините останаха руините на село Олимпия. Преди два дни там вилнели пирати и селяните още не смееха да слязат от планината. Четирима бяха изчезнали и вероятно вече стоят приковани към веслата на зловещия дромон*.

Дали ще мога днес да достигна поне първия хребет преди Атон.

Смушках моя верен Траян. Кон някога силен и бърз, но днес изнемощял от старост. Не исках да го оставям на ковача в манастира. Само мен слуша. Явно си спомняше дните в които баща ми ме учеше да яздя на гърба му. Сигурно помнеше и многото приключения, които заедно сме прескочили до сега.

Залезът приближаваше а аз изоставах. Над мен един сокол се рееше загледан за плячка, а морето лениво пенеше камъните под пътеката. Тази земя, понякога Българкса, понякога Византийска винаги ме е учудвала със зелените си гори вкопани в камък. С множеството дивеч и изворчета. Място дарено ни от Всевишния, за да основем на него наши църкви и метоси а не да проливаме човешка кръв. Земя, която да ти пълни сърцето и ума с многобройните Божии проявления и чудеса.

Дали да спра за почивка и утре рано да продължа или да смушкам изморения си другар?

И аз подвластен на греховната човешка натура реших да достигна до онази маслинова горичка, на 2 часа път от тук, в която ме очакваше богата вечеря, пенливо червено вино и топло легло. Да пренощувам в хан Лиронидос. Дори не смеех да си помисля, за ореховите очи на ханджийката Синта. Макар и незаклет още като монах-отшелник постоянно си напомнях, че човек е виновен за деянията си. Нима гласът на майка ми славянката, изгорена в ромейския огън на богомилската клада, прошепващ ми, че мъжът и жената са божии твари като всички останали ме дърпаше към тези греховити мисли. Или умората от дългото пътуване.

Не исках и да оставам дълго време сам с парите за манастира скрити под седлото. Ханът не беше забранен за нашия метох и много от братята почиваха в него, денонощие преди да достигнат до монастира.

А сега вече ме мързи, а и си намерих по-интересни занимания в работно време :shy:
Сете, "шиле проклето", я веднага да продължаваш, че ми стана интересно!!!!
Това твоето е садизъм от висша форма!!! Зариби ни със сценария, сега подхвърляш малка вкусна хапка от баницата... и накрая какво???... домързяло те!!!

Моля те, Сете, моляяя те... продължи го! Наистина е много добро...
Bella Ciao
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

сър Айвънхоу написа:
Сете, "шиле проклето", я веднага да продължаваш, че ми стана интересно!!!!
Това твоето е садизъм от висша форма!!! Зариби ни със сценария, сега подхвърляш малка вкусна хапка от баницата... и накрая какво???... домързяло те!!!

Моля те, Сете, моляяя те... продължи го! Наистина е много добро...
Не бре...

Бях на курорт и нямах пред мен ръкописа ;) (на едно усби седи тук в офиса).

Това е всичко, което съм написал. Той оня ме поряза още в началото.

А името на монаха е такова като на моя душеприказчик от Троянския манастир.
Memento mori.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Set написа:
Не бре...

Бях на курорт и нямах пред мен ръкописа ;) (на едно усби седи тук в офиса).

Това е всичко, което съм написал. Той оня ме поряза още в началото.

А името на монаха е такова като на моя душеприказчик от Троянския манастир.
Махни го тоя, дето те е порязал! Продължи го! Определено интересно започва...
Bella Ciao
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Set написа:

Ти си за убиване:shocked::mad::blink:

Като не ти се пише, намери друг начин. Диктувай го на някого или по-лесно записвай го на нещо-касетофон, MP3, нещо си там....
Пък после ще намерим кой да превърне гласа ти в писана реч:winkw:
Хареса ми:-) :good:
Изображение

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:
Ти си за убиване:shocked::mad::blink:

Като не ти се пише, намери друг начин. Диктувай го на някого или по-лесно записвай го на нещо-касетофон, MP3, нещо си там....
Пък после ще намерим кой да превърне гласа ти в писана реч:winkw:
Хареса ми:-) :good:
Няма да го трепеш Сетя, ей! поне не преди да е написал книгата! :blum:

Инак това за диктуването е добра идея... Нагърбвам се да "превърна гласа в писмена реч"...
Bella Ciao
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Не става така.

Поне аз не мога да си говоря. Получава се несвързано.

Лавина от мисли и нищо правилно. Трябва да се подреди.

Поне това е моя стил на писане.

Ще видим, по-натам може да потръгне пак.
Memento mori.
Публикувай отговор