днес си мислех а се отдам на шантави приказки, а в дир-а

Все същите
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Черноглед си. Ако не беше, щеше да забележиш, че те изкарвам гений. :cool::blum:
E да де, ти красив гений виждала ли си! Зубърът на класа! Колко мацки от вашия клас му бяха гаджета?!? М!?! :grin:
Той нашия се оказа гей :rotfl24:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Dark написа:да да, не пречило, истинската любов била Вашта, ми аз сега ще се прострелям от мъка бе.....

не би писал за истинска любов ако знаеше че моята мечта от години е да го правя на биде
Истинските любови трябва да се уважават, това де мечти. А уважаването е свързано с реализирането им. Забрави патроните и се отдай на любовта! Успех! :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Той нашия се оказа гей :rotfl24:
аууууууууууу

умрях

край

:crying::crying::crying:

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Strunz написа: Верче, кога успя да минеш Дарки по мнения бе?:)))

vyara

Dark
Откакто Дарки спря да пише, вземам сериозна преднина. Но имам да гоня фаворита ти :grin: Това ми е целта, иначе как ще ме забележиш. :-)
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Той нашия се оказа гей :rotfl24:
аууууууууууу

умрях

край

:crying::crying::crying:

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Съвсем сериозно, не се шегувам.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Dark написа:
vyara написа:
Strunz написа:
Ами не съм те мил...от къде да знам дали ми е удобно
Ама ти комплект към бидето ли отиваш? :grin:
нещо като теляк е сигурно, ма няма да се казва теляк....

баси :rotfl24:
Факт е, че мюсулманите не използват тоалетна хартия, а се подмиват. В миналото знатните представители на тая религия са си имали личен човек, който с помоща на една съдинка е помагал в тая нелека задача. Съдинката се е казвала ибрик, а човека отговорен за ибрика - ибрикчия.

пп Щрунц, само разяснявам думата.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа:
Истинските любови трябва да се уважават, това де мечти. А уважаването е свързано с реализирането им. Забрави патроните и се отдай на любовта! Успех! :-)
благодаря, благодаря :-)

ПП/ вместо за джапанки отивам за биде
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Dark написа:благодаря, благодаря :-)

ПП/ вместо за джапанки отивам за биде
Не беше ли джапанки и вибратор? :huhthink: :blum:

PS
Чао, банда! Весела събота и неделя! И умната! И ъ-ъ русата също! :grin:
Аватар
Strunz

Мнение от Strunz »

БоЕВ написа:
Dark написа:
vyara написа:
Strunz написа:

Факт е, че мюсулманите не използват тоалетна хартия, а се подмиват. В миналото знатните представители на тая религия са си имали личен човек, който с помоща на една съдинка е помагал в тая нелека задача. Съдинката се е казвала ибрик, а човека отговорен за ибрика - ибрикчия.

То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))
Иръпшънска им работа:)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Strunz написа:
БоЕВ написа:
Dark написа:
vyara написа:
Strunz написа:

То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))
Имах колеги, до WC-то ходеха с шише, кляка, тропа, полива и мие с шепи...винаги ми е било чудно, как се огащва после без да се е посушил.:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Strunz написа: То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))
Божкей, пък аз в другата тема обяснявах, че таквизи проблеми се нищят в женския клуб в дирника :rotfl24::rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:Факт е, че мюсулманите не използват тоалетна хартия, а се подмиват. В миналото знатните представители на тая религия са си имали личен човек, който с помоща на една съдинка е помагал в тая нелека задача. Съдинката се е казвала ибрик, а човека отговорен за ибрика - ибрикчия.

По-голямата част от подобни религиозни "навици" са с чисто практична насоченост (да се оцелее). На юг (щото не е имало мюсюлмани на север) при не добро забърсване, поради климата бързо се ... получават проблеми, които на по-северните ширини отсъстват. Та - ибричетата и подобните са важни от хигиенна гл. точка. Не случайно и тежкото свинско месо е забранено, не поради друго, а поради факта, че е по-здравословно там да се яде пилешко и телешко. Макар и да може да се дадат различни тълкувания на много подобни забрани, най-често те са плод на необходимост от реалността, която религията възприема и издига в догма.

Днес хората в най-общия случай са доста ограничени (днес слушах един диспут по телевизията на религиозна тема и бе ... трагичен от към аргументи - даже една богословка участва, давайки аргументи, които като се замислиш (вярно - оповавайки се на Библията, но там е пълно с толкова човешки грешки и недомислици) са точно толкова неверни, колкото са и онези на "противника", които тя наистина логично оборваше.

Такива ми ти работи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Dark написа:да да, не пречило, истинската любов била Вашта, ми аз сега ще се прострелям от мъка бе.....

не би писал за истинска любов ако знаеше че моята мечта от години е да го правя на биде

Ади сега - аз като уважавам нещо/някого - трябва ли да го реализирам?

Другата седмица един скромен обяд? Със Зеления? Примерно?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:
Strunz написа: То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))
Божкей, пък аз в другата тема обяснявах, че таквизи проблеми се нищят в женския клуб в дирника :rotfl24::rotfl24:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Публикувай отговор