Той нашия се оказа гейRemmivs написа:E да де, ти красив гений виждала ли си! Зубърът на класа! Колко мацки от вашия клас му бяха гаджета?!? М!?!vyara написа:Черноглед си. Ако не беше, щеше да забележиш, че те изкарвам гений.:blum:
днес си мислех а се отдам на шантави приказки, а в дир-а
Истинските любови трябва да се уважават, това де мечти. А уважаването е свързано с реализирането им. Забрави патроните и се отдай на любовта! Успех!Dark написа:да да, не пречило, истинската любов била Вашта, ми аз сега ще се прострелям от мъка бе.....
не би писал за истинска любов ако знаеше че моята мечта от години е да го правя на биде
- Глас в пустиня
Факт е, че мюсулманите не използват тоалетна хартия, а се подмиват. В миналото знатните представители на тая религия са си имали личен човек, който с помоща на една съдинка е помагал в тая нелека задача. Съдинката се е казвала ибрик, а човека отговорен за ибрика - ибрикчия.Dark написа:нещо като теляк е сигурно, ма няма да се казва теляк....vyara написа:Ама ти комплект към бидето ли отиваш?Strunz написа:
Ами не съм те мил...от къде да знам дали ми е удобно
баси
пп Щрунц, само разяснявам думата.
- Dark Angel
То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))БоЕВ написа:Факт е, че мюсулманите не използват тоалетна хартия, а се подмиват. В миналото знатните представители на тая религия са си имали личен човек, който с помоща на една съдинка е помагал в тая нелека задача. Съдинката се е казвала ибрик, а човека отговорен за ибрика - ибрикчия.Dark написа:нещо като теляк е сигурно, ма няма да се казва теляк....vyara написа:Ама ти комплект към бидето ли отиваш?Strunz написа:
баси
Иръпшънска им работа:)
- Глас в пустиня
Имах колеги, до WC-то ходеха с шише, кляка, тропа, полива и мие с шепи...винаги ми е било чудно, как се огащва после без да се е посушил.Strunz написа:То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))БоЕВ написа:Факт е, че мюсулманите не използват тоалетна хартия, а се подмиват. В миналото знатните представители на тая религия са си имали личен човек, който с помоща на една съдинка е помагал в тая нелека задача. Съдинката се е казвала ибрик, а човека отговорен за ибрика - ибрикчия.Dark написа:нещо като теляк е сигурно, ма няма да се казва теляк....vyara написа:Ама ти комплект към бидето ли отиваш?Strunz написа:
баси
Божкей, пък аз в другата тема обяснявах, че таквизи проблеми се нищят в женския клуб в дирникаStrunz написа: То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))
По-голямата част от подобни религиозни "навици" са с чисто практична насоченост (да се оцелее). На юг (щото не е имало мюсюлмани на север) при не добро забърсване, поради климата бързо се ... получават проблеми, които на по-северните ширини отсъстват. Та - ибричетата и подобните са важни от хигиенна гл. точка. Не случайно и тежкото свинско месо е забранено, не поради друго, а поради факта, че е по-здравословно там да се яде пилешко и телешко. Макар и да може да се дадат различни тълкувания на много подобни забрани, най-често те са плод на необходимост от реалността, която религията възприема и издига в догма.БоЕВ написа:Факт е, че мюсулманите не използват тоалетна хартия, а се подмиват. В миналото знатните представители на тая религия са си имали личен човек, който с помоща на една съдинка е помагал в тая нелека задача. Съдинката се е казвала ибрик, а човека отговорен за ибрика - ибрикчия.
Днес хората в най-общия случай са доста ограничени (днес слушах един диспут по телевизията на религиозна тема и бе ... трагичен от към аргументи - даже една богословка участва, давайки аргументи, които като се замислиш (вярно - оповавайки се на Библията, но там е пълно с толкова човешки грешки и недомислици) са точно толкова неверни, колкото са и онези на "противника", които тя наистина логично оборваше.
Такива ми ти работи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Remmivs написа:Истинските любови трябва да се уважават, това де мечти. А уважаването е свързано с реализирането им. Забрави патроните и се отдай на любовта! Успех!Dark написа:да да, не пречило, истинската любов била Вашта, ми аз сега ще се прострелям от мъка бе.....
не би писал за истинска любов ако знаеше че моята мечта от години е да го правя на биде
Ади сега - аз като уважавам нещо/някого - трябва ли да го реализирам?
Другата седмица един скромен обяд? Със Зеления? Примерно?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
4avdar4e написа:Божкей, пък аз в другата тема обяснявах, че таквизи проблеми се нищят в женския клуб в дирникаStrunz написа: То и аз винаги се мия след ква да е нужда. Но ми е интересно как като само се мият, а не ползват картия...абе представяш ли си го? Нали първо все пак трябва да почистиш големите остатъци...? :)))
Иръпшънска им работа:):rotfl24: