Просто минавам на друг вид!
Просто минавам на друг вид!
Е нЭма такъв ден, ама като е преминал вече - срам да го трия от биографията си!
1) Вчера геройски дотътрих две чаши от БИЛА - Йофтинки, убави, бирени - любим дизайн.... Абе, мечтата на всеки, всички, някои бирохвалци!
Измити, консумирани, измити, пренощували на сушилкЯта до мивката. Сутринта събирам, ПРАС - едната ойде ( до мивката, под пералнята, абе само на тавана нямаше!) Айде, хаИрлия ще е седмицата...
2) Преди малко ставам (за бира) бутам нещо си, и с риск да се разделя с монитора си, се протягам да го гепцам, и пак ПРАС - нЭква друга ойде, пак метла, парцали, стружки (стъклени).
3) До довечера съм заръчал на гУжата, не разбрах, дали е навита, да покрие сИчко стъклено че явно всичко счупено, дето трябвало да ми донесе щастие за години - днес ще пращи (не че имам нещо против, ама стига съм мел за днес!)
Някой има ли обяснение? ( Е - сега, като тракам и се оглеждам, да няма нещо стъклено около мен... )
ПП Абе...
НАЗДРАВЕ
1) Вчера геройски дотътрих две чаши от БИЛА - Йофтинки, убави, бирени - любим дизайн.... Абе, мечтата на всеки, всички, някои бирохвалци!
Измити, консумирани, измити, пренощували на сушилкЯта до мивката. Сутринта събирам, ПРАС - едната ойде ( до мивката, под пералнята, абе само на тавана нямаше!) Айде, хаИрлия ще е седмицата...
2) Преди малко ставам (за бира) бутам нещо си, и с риск да се разделя с монитора си, се протягам да го гепцам, и пак ПРАС - нЭква друга ойде, пак метла, парцали, стружки (стъклени).
3) До довечера съм заръчал на гУжата, не разбрах, дали е навита, да покрие сИчко стъклено че явно всичко счупено, дето трябвало да ми донесе щастие за години - днес ще пращи (не че имам нещо против, ама стига съм мел за днес!)
Някой има ли обяснение? ( Е - сега, като тракам и се оглеждам, да няма нещо стъклено около мен... )
ПП Абе...
НАЗДРАВЕ
- Dark Angel
Малей
Вземи си метални. Много са яки. Знаеш ли колко игра пада с едни бокали за вино...
Наздраве!
Наздраве!
- Dark Angel
Re: Малей
верно са яки, нямаш на идея какви поражения нанася малка метална фруктиераRemmivs написа:Вземи си метални. Много са яки. Знаеш ли колко игра пада с едни бокали за вино...
Наздраве!
Re: Малей
Ами засега периметърът е отцепен по време на бойните действия и най-големите щети се измерват в очукани телесни части.Dark написа:верно са яки, нямаш на идея какви поражения нанася малка метална фруктиера
Re: Просто минавам на друг вид!
Ааа, значи не съм само аз с метлътаа.Звеневия написа:Е нЭма такъв ден, ама като е преминал вече - срам да го трия от биографията си!
ПП Абе...
НАЗДРАВЕ
Да знайш, сигур нещо с земното се е объркало.
Ай, наздраве.
Аз па затуй си имам поне десетина бирени чаши. 8)Звеневия написа:Е нЭма такъв ден, ама като е преминал вече - срам да го трия от биографията си!
ПП Абе...
НАЗДРАВЕ
Щото и при едно поредно ПРАСССССС....,дори и деветорно да е, пак шъ си имам поне една здрава чашъ, за да ви кажа...
НАЗДРАВЕ!
Има такива периоди...
Аз чупя като луд напоследък. Вече не остана здрава чаша в офиса. В събота трябваше да купя нови комплекти чаши. Вкъщи направих на сол една йенска тенджера и стъкл. капак на друга... Метлата и парцала вече са ми естествено продължение на ръцете, направо!
Жена ми пък се самонаранява - праска си колена, глезени, лакти където и падне, щеше да си отреже пръста с един нож, изпуска разни неща, които и падат по ръцете и пръстите на краката... Ужас!
Обаче по моите амбулаторни наблюдения това си е с някаква периодичност, мамка му. Но не ме питай на какво се дължи. Не зная.
Нейсе, наздраве!
Жена ми пък се самонаранява - праска си колена, глезени, лакти където и падне, щеше да си отреже пръста с един нож, изпуска разни неща, които и падат по ръцете и пръстите на краката... Ужас!
Обаче по моите амбулаторни наблюдения това си е с някаква периодичност, мамка му. Но не ме питай на какво се дължи. Не зная.
Нейсе, наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Има такива периоди...
Че то и аз съм в такъв период от десетина дни. Не чупя (още), но тъкмо ми зарастне една рана и си правя следващата.ave написа:Аз чупя като луд напоследък.
Нейсе, наздраве!
Нещо световно ще да е.
Panta rhei...
Re: Има такива периоди...
Ще да е нещо с геоморфна или селеноморфна причинност и следственост, да знаиш! :)Мнемозина написа:Че то и аз съм в такъв период от десетина дни. Не чупя (още), но тъкмо ми зарастне една рана и си правя следващата.ave написа:Аз чупя като луд напоследък.
Нейсе, наздраве!
Нещо световно ще да е.
- Dark Angel
- Dark Angel
Ако щеш ми вярвай, точно с такава коса съм си те представяла! Свързвам тази прическа с твоя темперамент и все се чудя темперамента ли избира прическата или прическата го довежда.Dark написа:ахам 8) съвсем ми отива, и прическата същатаvyara написа:Се едно за Дарки е правеноМнемозина написа:
П.П. Дарки, много добре ти стои това новото.
Panta rhei...
Аууу, чак сега забелязах, че даркито плюй кръв.Мнемозина написа:Ако щеш ми вярвай, точно с такава коса съм си те представяла! Свързвам тази прическа с твоя темперамент и все се чудя темперамента ли избира прическата или прическата го довежда.Dark написа:ахам 8) съвсем ми отива, и прическата същатаvyara написа:Се едно за Дарки е правеноМнемозина написа:
П.П. Дарки, много добре ти стои това новото.
- Dark Angel
ми незнам, аз обичайно не си правя прическа. тя се получава сама в такъв вид.Мнемозина написа:
Ако щеш ми вярвай, точно с такава коса съм си те представяла! Свързвам тази прическа с твоя темперамент и все се чудя темперамента ли избира прическата или прическата го довежда.
а като се вържа на опашка/кок и ме питат дали мама/баба са рускини 8) което ме кефи

-
Гост
Забелязала съм, че вкъщи сервизите могат да се употребяват години наред без нито една пукнатина, но една чаша счупи ли се, "повлича крак" и за кратко време почти целият комплект се изпочупва... :eek:
Това да ни е проблемът!
Наздраве
/а бира ако се наложи и от бутилката може да се пие
. Нищо че не е толкова изискано/
Това да ни е проблемът!
Наздраве
/а бира ако се наложи и от бутилката може да се пие
- Dark Angel
Наздраве която и да си тиAnonymous написа:Забелязала съм, че вкъщи сервизите могат да се употребяват години наред без нито една пукнатина, но една чаша счупи ли се, "повлича крак" и за кратко време почти целият комплект се изпочупва... :eek:
Това да ни е проблемът!![]()
Наздраве![]()
/а бира ако се наложи и от бутилката може да се пие. Нищо че не е толкова изискано/
пък на кой му пука за някакви си сервизи

- Stranniche
- Обратна връзка:
Аз бях, но забравих да входясам.Dark написа:Наздраве която и да си тиAnonymous написа:Забелязала съм, че вкъщи сервизите могат да се употребяват години наред без нито една пукнатина, но една чаша счупи ли се, "повлича крак" и за кратко време почти целият комплект се изпочупва... :eek:
Това да ни е проблемът!![]()
Наздраве![]()
/а бира ако се наложи и от бутилката може да се пие. Нищо че не е толкова изискано/
пък на кой му пука за някакви си сервизи
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
Е те това ми хареса у тоя пост..Предател написа:
НАЗДРАВЕ!
Па вие си ме пишете у пияниците.