Просто минавам на друг вид!

Все същите
Звенения

Просто минавам на друг вид!

Мнение от Звенения »

Е нЭма такъв ден, ама като е преминал вече - срам да го трия от биографията си!
1) Вчера геройски дотътрих две чаши от БИЛА - Йофтинки, убави, бирени - любим дизайн.... Абе, мечтата на всеки, всички, някои бирохвалци!
Измити, консумирани, измити, пренощували на сушилкЯта до мивката. Сутринта събирам, ПРАС - едната ойде ( до мивката, под пералнята, абе само на тавана нямаше!) Айде, хаИрлия ще е седмицата...
2) Преди малко ставам (за бира) бутам нещо си, и с риск да се разделя с монитора си, се протягам да го гепцам, и пак ПРАС - нЭква друга ойде, пак метла, парцали, стружки (стъклени).
3) До довечера съм заръчал на гУжата, не разбрах, дали е навита, да покрие сИчко стъклено че явно всичко счупено, дето трябвало да ми донесе щастие за години - днес ще пращи (не че имам нещо против, ама стига съм мел за днес!)

Някой има ли обяснение? ( Е - сега, като тракам и се оглеждам, да няма нещо стъклено около мен... )

ПП Абе...

НАЗДРАВЕ
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

наздраве :D

ма с тая пластмасова чаша не се чува хубаво "чукването"
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Малей

Мнение от Remmivs »

Вземи си метални. Много са яки. Знаеш ли колко игра пада с едни бокали за вино...

Наздраве! :D
Аватар
Dark Angel

Re: Малей

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа:Вземи си метални. Много са яки. Знаеш ли колко игра пада с едни бокали за вино...

Наздраве! :D
верно са яки, нямаш на идея какви поражения нанася малка метална фруктиера :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: Малей

Мнение от Remmivs »

Dark написа:верно са яки, нямаш на идея какви поражения нанася малка метална фруктиера :lol:
Ами засега периметърът е отцепен по време на бойните действия и най-големите щети се измерват в очукани телесни части. :D
Аватар
Niya

Re: Просто минавам на друг вид!

Мнение от Niya »

Звеневия написа:Е нЭма такъв ден, ама като е преминал вече - срам да го трия от биографията си!
1) Вчера геройски дотътрих две чаши от БИЛА - Йофтинки, убави, бирени - любим дизайн.... Абе, мечтата на всеки, всички, някои бирохвалци!
Измити, консумирани, измити, пренощували на сушилкЯта до мивката. Сутринта събирам, ПРАС - едната ойде ( до мивката, под пералнята, абе само на тавана нямаше!) Айде, хаИрлия ще е седмицата...
2) Преди малко ставам (за бира) бутам нещо си, и с риск да се разделя с монитора си, се протягам да го гепцам, и пак ПРАС - нЭква друга ойде, пак метла, парцали, стружки (стъклени).
3) До довечера съм заръчал на гУжата, не разбрах, дали е навита, да покрие сИчко стъклено че явно всичко счупено, дето трябвало да ми донесе щастие за години - днес ще пращи (не че имам нещо против, ама стига съм мел за днес!)

Някой има ли обяснение? ( Е - сега, като тракам и се оглеждам, да няма нещо стъклено около мен... )

ПП Абе...

НАЗДРАВЕ
Ааа, значи не съм само аз с метлътаа. :yahoo: Цяла седмица, ВЕЧЕ, по-нещичко всеки ден. :lol: Ту чашка, ту бурканче за детска кухня, ту чинийка. При първите две твърдях, че е на щастие. Ами, после?!?! :think:
Да знайш, сигур нещо с земното се е объркало. :D
Ай, наздраве. :drink:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Звеневия написа:Е нЭма такъв ден, ама като е преминал вече - срам да го трия от биографията си!

ПП Абе...

НАЗДРАВЕ
Аз па затуй си имам поне десетина бирени чаши. 8)
Щото и при едно поредно ПРАСССССС....,дори и деветорно да е, пак шъ си имам поне една здрава чашъ, за да ви кажа...

НАЗДРАВЕ! :beer:
jazz

Мнение от jazz »

chashite da sa ti problema :D

za men po-vajno e da ima neshto za piene i to da ne otide zyan :D

nazdrave
АВе
Обратна връзка:

Има такива периоди...

Мнение от АВе »

Аз чупя като луд напоследък. Вече не остана здрава чаша в офиса. В събота трябваше да купя нови комплекти чаши. Вкъщи направих на сол една йенска тенджера и стъкл. капак на друга... Метлата и парцала вече са ми естествено продължение на ръцете, направо!

Жена ми пък се самонаранява - праска си колена, глезени, лакти където и падне, щеше да си отреже пръста с един нож, изпуска разни неща, които и падат по ръцете и пръстите на краката... Ужас!

Обаче по моите амбулаторни наблюдения това си е с някаква периодичност, мамка му. Но не ме питай на какво се дължи. Не зная.

Нейсе, наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Мнемозина

Re: Има такива периоди...

Мнение от Мнемозина »

ave написа:Аз чупя като луд напоследък.
Жена ми пък се самонаранява - праска си колена, глезени, лакти където и падне, щеше да си отреже пръста с един нож, изпуска разни неща, които и падат по ръцете и пръстите на краката... Ужас!

Обаче по моите амбулаторни наблюдения това си е с някаква периодичност, мамка му. Но не ме питай на какво се дължи. Не зная.

Нейсе, наздраве!
Че то и аз съм в такъв период от десетина дни. Не чупя (още), но тъкмо ми зарастне една рана и си правя следващата.

Нещо световно ще да е.
Panta rhei...
АВе
Обратна връзка:

Re: Има такива периоди...

Мнение от АВе »

Мнемозина написа:
ave написа:Аз чупя като луд напоследък.

Нейсе, наздраве!
Че то и аз съм в такъв период от десетина дни. Не чупя (още), но тъкмо ми зарастне една рана и си правя следващата.

Нещо световно ще да е.
Ще да е нещо с геоморфна или селеноморфна причинност и следственост, да знаиш! :)

Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

или обикновенна несръчност комбинирана с разсеяност :lol:
Изображение
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Dark написа:или обикновенна несръчност комбинирана с разсеяност :lol:
аз съм си постоянно разсеян, ама и двамата сме сръчни, иначе...
Де да зная.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark написа:или обикновенна несръчност комбинирана с разсеяност :lol:
Моля, моля! И аз съм си сръчна.

Само това ще е:
Аве написа:геоморфна или селеноморфна причинност и следственост, да знаиш!
Гарантирам!

П.П. Дарки, много добре ти стои това новото.
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
Се едно за Дарки е правено :D
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
Мнемозина написа:
ахам 8) съвсем ми отива, и прическата същата
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
vyara написа:
Мнемозина написа:
Преди или след влизането в образ :D
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Преди или след влизането в образ :D
преди, мязам на примерна ученичка.
и якичката ми е беличка.
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark написа:
vyara написа:
Мнемозина написа:
Ако щеш ми вярвай, точно с такава коса съм си те представяла! Свързвам тази прическа с твоя темперамент и все се чудя темперамента ли избира прическата или прическата го довежда.
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
Dark написа:
vyara написа:
Мнемозина написа:
Ако щеш ми вярвай, точно с такава коса съм си те представяла! Свързвам тази прическа с твоя темперамент и все се чудя темперамента ли избира прическата или прическата го довежда.
Аууу, чак сега забелязах, че даркито плюй кръв. :shock:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Мнемозина написа:
ми незнам, аз обичайно не си правя прическа. тя се получава сама в такъв вид.

а като се вържа на опашка/кок и ме питат дали мама/баба са рускини 8) което ме кефи
Изображение
Гост

Мнение от Гост »

Забелязала съм, че вкъщи сервизите могат да се употребяват години наред без нито една пукнатина, но една чаша счупи ли се, "повлича крак" и за кратко време почти целият комплект се изпочупва... :eek:

Това да ни е проблемът! :D

Наздраве :drink:
/а бира ако се наложи и от бутилката може да се пие :wink: . Нищо че не е толкова изискано/
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Anonymous написа:Забелязала съм, че вкъщи сервизите могат да се употребяват години наред без нито една пукнатина, но една чаша счупи ли се, "повлича крак" и за кратко време почти целият комплект се изпочупва... :eek:

/а бира ако се наложи и от бутилката може да се пие :wink: . Нищо че не е толкова изискано/
Наздраве която и да си ти

пък на кой му пука за някакви си сервизи :lol:
Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Dark написа:
Anonymous написа:Забелязала съм, че вкъщи сервизите могат да се употребяват години наред без нито една пукнатина, но една чаша счупи ли се, "повлича крак" и за кратко време почти целият комплект се изпочупва... :eek:

Наздраве която и да си ти

пък на кой му пука за някакви си сервизи :lol:
Аз бях, но забравих да входясам. :oops:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Stranniche написа:
ритуал - звъниш, отварят, изтриваш обувките, влизаш, връчваш букет/бутилка/т.н. и изведнъж си вън :lol:
Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Dark написа:
Stranniche написа:
ритуал - звъниш, отварят, изтриваш обувките, влизаш, връчваш букет/бутилка/т.н. и изведнъж си вън :lol:
:rotfl24: За някои къщи такъв ритуал ми е мечта... :P Ама пуста учтивост!
І

Мнение от І »

Предател написа:
НАЗДРАВЕ! :beer:
Е те това ми хареса у тоя пост.. :cool:
Па вие си ме пишете у пияниците. :blum:
Публикувай отговор