Анкета към клубарките
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аууу:blink::shocked: че красиви нещаbibilyana написа:http://www.velmarperla.com/new/frisky lioness написа:Перлите ги харесвам само в розУвУ:-)bibilyana написа:чаве, това е за теб
Пусто, че не мога да се накича кат коледна елха:lol::lol::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз си мисля, че много ш'ми ходи4avdar4e написа:Пък на теб найш кво щи прилича много: пръстен с голям изумруд с няква странна форма /това е породено от асоциацията ми за теб с египетска принцеса/frisky lioness написа: Аууу:blink::shocked: че красиви неща
Пусто, че не мога да се накича кат коледна елха:lol::lol::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
на мен само на кич ми прилича, но като размер и потенциал за приличен вид ми допада
а перлите са страхотни.
искам.
Мерси, Биби..като порасна ще.
Последно промяна от Semiramis на 20.08.07, 16:50, променено общо 1 път.
Верче, ти баща, ти майка...vyara написа:Това наистина прилича на сгънат музикален инструмент.
Но от представата ми за Щрунц, този избор приятно ме изненадва:blum:
Обясни им на смъртните тук какво им показвам. Аз им показвам онова, което е заложено да бъде златно. Онова, що формира вкуса и познанието. Онова, що дава криле на евреина да забрави кръвта си и да разшири зеници. Онази безтегловност на мисълта, която позволява да се влага едно в друго красивото и да се фонтанизира безграничното. Онази детска непричастност към себестойността. Онази неподправена изсипия на презрение към култа към среброто.
За бога, Рембрандт също не е пестил да рисува във формат 20 х 30 см да ги продава по плажовете...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Анкета към клубарките
Не съм те виждала, за да кажа дали ти отиват, но ако ще ти доставят радост, почерпи се!lilly написа:Трябва да си харесам нещо за рд-то и се спрях на:
този пръстен и тези обеци
Та какво мислите - да се почерпя ли или ....
Наздраве!
Весел рожден ден и много щастие ти желая!
Strunz написа:Верче, ти баща, ти майка...vyara написа:Това наистина прилича на сгънат музикален инструмент.
Обясни им на смъртните тук какво им показвам. Аз им показвам онова, което е заложено да бъде златно. Онова, що формира вкуса и познанието. Онова, що дава криле на евреина да забрави кръвта си и да разшири зеници. Онази безтегловност на мисълта, която позволява да се влага едно в друго красивото и да се фонтанизира безграничното. Онази детска непричастност към себестойността. Онази неподправена изсипия на презрение към култа към среброто.
За бога, Рембрандт също не е пестил да рисува във формат 20 х 30 см да ги продава по плажовете...
За бога, подведох се. Не се сърди.
ПП За първи път се случва да си направим подобна женска тема и веднага бяхме обвинени в сребролюбие.
ППП Освен това беше анкета и бяхме поканени да изкажем мнение. А ние сме любезни, все пак, нали?
Е, и аз само се правя на сериозен. Просто ми се словоблудстваше.vyara написа:Strunz написа:Верче, ти баща, ти майка...vyara написа:Това наистина прилича на сгънат музикален инструмент.
За бога, подведох се. Не се сърди.
ПП За първи път се случва да си направим подобна женска тема и веднага бяхме обвинени в сребролюбие.
ППП Освен това беше анкета и бяхме поканени да изкажем мнение. А ние сме любезни, все пак, нали?
Сега ще трябва да събираме по 200 евро и да ги преведем на въпросния продавач?lilly написа:Трябва да си харесам нещо за рд-то и се спрях на:
този пръстен
и тези обеци
Та какво мислите - да се почерпя ли или ....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Калиостро всъшност е бижутер, така ли?ELBI написа:
Сега ще трябва да събираме по 200 евро и да ги преведем на въпросния продавач?
никак не е изключено...pocti_bezobidna написа:Калиостро всъшност е бижутер, така ли?ELBI написа:
Сега ще трябва да събираме по 200 евро и да ги преведем на въпросния продавач?