pocti_bezobidna написа:
Имаш или непълна, или манипулирана информация. За лом ми е думата. Има и такива - по Сливенско, които гледат тютнюн на земи, ареднирани от фондации, с помощта на агрономи, на които се плаща от фондации. Те няма как да си платят, вервай ми.
И квоо, да не би мангалите в ломско да станАха земеделци?:roll:
Ама нема да се разбереме така значи, аз ти давам пример с Лом, а ти ме фъргаш у Сливен!:lol:
Нещо да кажеш за оная врътка с мезонетите - а? Дето има-няма за една година им ебаха майката, врати, прозорци, всичко издъдено и разпродадено, та чак някъде и стените бяха разкопали, за да извадят проводниците. И кой им е виновен са тука, кой им прай гетото?! Като заговори за фондации, та се сетих, в едно съседно на нашето село, холандска фондация опита да прокара проект за трайна заетост, чрез отглеждане на цветя...един сезон и си обраха крушите, тва иска работа бре, не е като да обереш чужда градина...
Тия дни в Букурещ ромите тоже протестират, протестират срещу забраната да се продават цветя на открито, искат си поминъка, а нашите когато протестират викат само - гладни сме! сиреч, длъжнисте да ни нахраните.
Ама какво да очакваш от "етнос" който може да перефразира една басня така:
Бабо мравке, кате джас?
Тичам щурчо за халяс!
А, ти къде с тъз гъдулка?
Днес калинката е булка и ще правиме джиджигас!

:lol:
Айде това да го оставим на хората, дето са учили за тая работа, а? Мисля, че ако се бяха намесили, щеше да стане по-кофти.
Дали? Май са "учили" от различни буквари!
Много поучително - няма що! Българска кръв, върху българското знаме, кръвта на човек тръгнал да защити правото си на ТРУД и достойно заплащане. А кой я пролива?:mad: Същата тая сган дето охранява бандити и поощрява(с бездействието си) мангалските истъпления.
Ако се погледнем отстрани, през очите на един европеец,...
Боли ме главата за това дето вижда и си мисли европееца, мислите и чувствата са ни взаимни - уверявам те!

Пък Саркози днес поиска кастрация за педофилите, интересно ми е как ще реагират твойте ментори, еврочовеколюбците!?!:roll:
Прав си, не чета "Атака"
Съгласен съм! Всичко което не ти изнася го обявяваш за дело на "Атака" и край - но комент.

Отговаряш на дългите ми и предълги постинги кратко, сухо и клиширано, без нито един аргумент или довод.
Самотно и уморително ми е так, ще взема да закрия темата верно - еднолично и по тоталитарному.

:lol: