Да сте живи и здрави, сговорни и влюбени!bibilyana написа:не бе става една година точно от сватбата в неделя и за туй
Наздраве!
Ми пък някои правим ония мръсни работи... Ремонт, бе, ти кво си помислиTopper Harley написа:За тези, които не дойдоха.... или не останаха...
Blackmore's Night - Wish you were here
Абе подозирах аз, че само ще ме карате да се червя и да се чувствам виновна, че не съм останала...Gaspode написа:Как шъ я бийм бе? Нема такова нещо. Просто ще и спукаме две гуми... аз още в събота се бях заканил, ама ме озаптиха на време...Remmivs написа: PS
А Вяра, ще я бием другия път.
А хлапетата и са връхта просто. Приличат си като да са от една майкаИ все заедно се водят. Страшни
С Вишеса се разбрахме той да натрупа сичко при себе си като един истински чичо Скрудж :)Topper Harley написа:Ъъъъ.. Да напомня на дуругаре`те по задфокусно растояние.
Чакам снимки /менкаме/.
dedal4o@dir.bg
абее пратете и на мене бе ко ги стискате тез снимкии, амаа...ей....Gaspode написа:С Вишеса се разбрахме той да натрупа сичко при себе си като един истински чичо Скрудж :)Topper Harley написа:Ъъъъ.. Да напомня на дуругаре`те по задфокусно растояние.
Чакам снимки /менкаме/.
dedal4o@dir.bg
И после да даде достъп до фътъпътъ да си дръпнем квото ни липсва.
А ако не го стори - ще му се изтърся в събота като един тон от... един тон... абе един тон от нещо тежко на главата
Снимки! Снимки! Снимки! Аре бе, скръндзи, само с борчета и водичка ни залъгвате...bibilyana написа:абее пратете и на мене бе ко ги стискате тез снимкии, амаа...ей....Gaspode написа:С Вишеса се разбрахме той да натрупа сичко при себе си като един истински чичо Скрудж :)Topper Harley написа:Ъъъъ.. Да напомня на дуругаре`те по задфокусно растояние.
Чакам снимки /менкаме/.
dedal4o@dir.bg
А ако не го стори - ще му се изтърся в събота като един тон от... един тон... абе един тон от нещо тежко на главата
Предстои обработка и ще ти пуснаTopper Harley написа:Ъъъъ.. Да напомня на дуругаре`те по задфокусно растояние.
Чакам снимки /менкаме/.
dedal4o@dir.bg
Ще, ще, споко. Чакам от Елби и от теб първо, после ще слагам на FTP-то.Gaspode написа:С Вишеса се разбрахме той да натрупа сичко при себе си като един истински чичо Скрудж :)Topper Harley написа:Ъъъъ.. Да напомня на дуругаре`те по задфокусно растояние.
Чакам снимки /менкаме/.
dedal4o@dir.bg