Някой да разбира от автомобили?

Все същите
Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:Сага да посмее някой да каже, че са ми къси краката и :hammer: :guns: :guns: :guns:

Къси са ти краката! :blum:
Аватар
Green Light

Re: Някой да разбира от автомобили?

Мнение от Green Light »

Житената Питка написа:Конкретно ме интересува мнение за Пежо 207 с дизелов HDi 90 коня двигател.
Ако някой има наблюдение върху 7-а серия Пежо (малките 2 и 3) ще бъда много благодарен ако сподели нещо за тях.
Целта е купуване.
Карал съм две 307ци. Стъкления покрив почва да ти пречи на 20тия километър и пускаш сенника за да не гледаш полепнали листа и пилешки акита. На по 3 години са и двете коли, но като вземеш да ги караш не можеш да повярваш че караш едни и същи коли на еднакви години и на по 80 хиляди километра (+/- 5 хилки) едната има стойка и возия, другата хич. Ба ли я кво и е точно. Ако кажеш ще питам за подробности. 2.0 дизел са.
Ти нали си тойотаджия, бе? Що се излагаш? Зарад едната тръпка на супер свръх нов модел ли?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

frisky lioness написа:
Gaspode написа:
caliostro написа: пътувах с една зафира от софия до враца и обратно
седях отзад
държа да ти кажа че пътуването беше мъчение за мен
Е верно, аз пътувам предимно все отпред...
Чак пък мъчение?
Аз пътувах отзад. Подкрепям, не е мъчение...Айде сега лиготии, чак пък мъчение.....

Сага да посмее някой да каже, че са ми къси краката и :hammer: :guns: :guns: :guns:
е са някои им харесва на твърдо да седят а на други не :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:
Житената Питка написа:Конкретно ме интересува мнение за Пежо 207 с дизелов HDi 90 коня двигател.
Ако някой има наблюдение върху 7-а серия Пежо (малките 2 и 3) ще бъда много благодарен ако сподели нещо за тях.
Целта е купуване.
Карал съм две 307ци. Стъкления покрив почва да ти пречи на 20тия километър и пускаш сенника за да не гледаш полепнали листа и пилешки акита. На по 3 години са и двете коли, но като вземеш да ги караш не можеш да повярваш че караш едни и същи коли на еднакви години и на по 80 хиляди километра (+/- 5 хилки) едната има стойка и возия, другата хич. Ба ли я кво и е точно. Ако кажеш ще питам за подробности. 2.0 дизел са.
Ти нали си тойотаджия, бе? Що се излагаш? Зарад едната тръпка на супер свръх нов модел ли?
за 307 дизела какъв разход ти даваше ?! :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Звеневия написа:
frisky lioness написа:Сага да посмее някой да каже, че са ми къси краката и :hammer: :guns: :guns: :guns:

Къси са ти краката! :blum:
Така ли:mad::evil: Чакай като дойда, щот мога и да дойда, да видиш кви къси шутове/къчове фъргам:lol::lol::lol:
Последно промяна от frisky lioness на 28.08.07, 09:30, променено общо 1 път.
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

caliostro написа:
frisky lioness написа:
Gaspode написа:
caliostro написа: пътувах с една зафира от софия до враца и обратно
седях отзад
държа да ти кажа че пътуването беше мъчение за мен
Е верно, аз пътувам предимно все отпред...
Чак пък мъчение?
Аз пътувах отзад. Подкрепям, не е мъчение...Айде сега лиготии, чак пък мъчение.....

Сага да посмее някой да каже, че са ми къси краката и :hammer: :guns: :guns: :guns:
е са някои им харесва на твърдо да седят а на други не :rotfl24:
Беше за кратко. За това време ми хареса....

иначе

предпочитам френски коли. Возя се в ситроен, пък било то и стар. Вози достатъчно меко:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа: Ти нали си тойотаджия, бе? Що се излагаш? Зарад едната тръпка на супер свръх нов модел ли?
Малко да му взема думата... :grin:

Карай ти 2 дечурля, с багаж за 10 дена 600 км в Хонда Сивик, па да те видим после какви ще ги пееш. :blum:

Идеята не е да е свръх нов модел, а да е нова (в гаранция) че да не прави проблеми, да е дизел и да не е прекалено голяма все пак. Това просто ни лепна на окото и на джоба.

Но виж, това с акитата не се бях замислила :shocked:

:lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Звенения

Мнение от Звенения »

maggot написа:Но виж, това с акитата не се бях замислила :shocked:
Има и друго - два-три пъти да ти блесне отразен слънчев лъч и затваряш люка в името на сигурното пристигане! :?
Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:...да видиш кви къси шутове/къчове фъргам:lol::lol::lol:
И други ще гледат - продавам билети за премиерата: " Фриски рита с къси крачета двудекарен гъз!" :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:

При предварително закупени три (3) билета 4-тия безплатен!
В деня на представлението - цената е двойна! :blum: :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Звеневия написа:
frisky lioness написа:...да видиш кви къси шутове/къчове фъргам:lol::lol::lol:
И други ще гледат - продавам билети за премиерата: " Фриски рита с къси крачета двудекарен гъз!" :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:

При предварително закупени три (3) билета 4-тия безплатен!
В деня на представлението - цената е двойна! :blum: :blum:
Аз какво ще получа?:grin:
Изображение

Звенения

Мнение от Звенения »

frisky lioness написа:Аз какво ще получа?:grin:
Главна роля, без да се налага да слизаш под пъпа на продуцента! :shy:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:
Green Light написа:
Целта е купуване.
за 307 дизела какъв разход ти даваше ?! :lol:
Бе, кой шти мери. Като намалее сипваш, те тия коли не са мои и не аз им плащам горивото. Питах 8 на сто извънградско
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Звеневия написа:
frisky lioness написа:Аз какво ще получа?:grin:
Главна роля, без да се налага да слизаш под пъпа на продуцента! :shy:
Значи ще ритам нависоко:lol::lol:, което доказва, че имам дълги крака:grin: YES:cool: :bdance: :glory:
Изображение

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

maggot написа:
Карай ти 2 дечурля, с багаж за 10 дена 600 км ...
Дълъг път + деца + багаж + ... = пасат, по възможност комби. Всичко друго е компромис.:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:
Green Light написа: Ти нали си тойотаджия, бе? Що се излагаш? Зарад едната тръпка на супер свръх нов модел ли?
Малко да му взема думата... :grin:

Карай ти 2 дечурля, с багаж за 10 дена 600 км в Хонда Сивик, па да те видим после какви ще ги пееш. :blum:

Идеята не е да е свръх нов модел, а да е нова (в гаранция) че да не прави проблеми, да е дизел и да не е прекалено голяма все пак. Това просто ни лепна на окото и на джоба.

Но виж, това с акитата не се бях замислила :shocked:

Вари го, печи го тва с окото и джоба е най- важното, Маготич.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Green Light написа:Вари го, печи го тва с окото и джоба е най- важното, Маготич.
За парите - така е. Не се разбра като цяло дали си доволен от 307-ците или не.
Поне до колкото си карал де, иначе за парите е ясно.

П.П.
Гледам една Skoda Roomster, за нея някой да сподели?

@caliostro: Ако въпросът не опираше до пари колата сигурно щеше да е Шведска. Германски да, но... сякаш са повече PR.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

въпросът винаги опира до кинти
в повечето случаи

но не винаги е така
понякога става дума и за любоф

шведка е добър избор
досещам се за какво става дума
цените тръгват от 33-35 лева нагоре

беше изказано мнение за пасат
последната серия на пасат - няма добри отзиви за нея
предпоследната серия е добро решение но влиза в ценовия диапазон на посочените от мен по горе марки, с + че са на по малко годинки.

след като 307 дизел дава разход 8 извънградско :lol: то в града разхода ще му е 10 -12
и достигаме до сметката която по горе я направих
ще спестяваш 4 лв на 100 км
немам думи
до морето ще се спестят 20 кинта
не я виждам нещо далаверата с това пежо 307

освен ако човек хареса нещо и не му пука
което вероятно е само любоф :blum:
Аватар
Житената Питка
BOFH

Кой говори за 307? - ние сме харесали 207 SW. Харесахме го заради цената и дизайна, затова и питам за отзиви на хора карали нещо подобно.
Никой не говори за любов, опитваме се да сме практични като е време да вземем нова кола щото ако знаеш как ми е писнало като прошляк... абе аман от "гаражна, перфектна, без забележки".
Надявам се да разбираш за какво говоря. :-)
(\__/)
(='.'=)
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Житената Питка написа:Кой говори за 307? - ние сме харесали 207 SW. Харесахме го заради цената и дизайна, затова и питам за отзиви на хора карали нещо подобно.
Никой не говори за любов, опитваме се да сме практични като е време да вземем нова кола щото ако знаеш как ми е писнало като прошляк... абе аман от "гаражна, перфектна, без забележки".
Надявам се да разбираш за какво говоря. :-)
В крайна сметка аз никъде не видях цени на таз кола на 207 SW, говоря, я ме светнете моля ви се - хареса ми и на мен :blum:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Тя новата е нова, докато излезе от магазина, но поне ще е с гаранция, а после ще и знаеш историята.
А сега и един - за нов дизел в България: много са капризни към качеството на горивото. Особено пък не се понасят с биодизела.
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Житената Питка написа:
Green Light написа:Вари го, печи го тва с окото и джоба е най- важното, Маготич.
За парите - така е. Не се разбра като цяло дали си доволен от 307-ците или не.
Поне до колкото си карал де, иначе за парите е ясно.

П.П.
Гледам една Skoda Roomster, за нея някой да сподели?

@caliostro: Ако въпросът не опираше до пари колата сигурно щеше да е Шведска. Германски да, но... сякаш са повече PR.
Амиии- безшумни, 110 кончета - набира добре(ама се возя аз и лаптопа) спира добре, добре че спира, мамицата им копеленца, искам да ми хванат един и да ми го държат така за малко само. После какво- няма много паластмаси в интериора, всички са луднали по пластмасите- ма никелирани пластмаси, ама ала махагон пластмаси, пластмаси по вратите, по таблото, помни ми думата следващото поколените коли ще е с пластмасови седалки, че да могат да си заврат пластмаси и в.. да. Та интериора си е ОК, нищо не скърца, нищо не те нервира, радиото с едни тарикатски лостчета си го връткаш, като почнеш не можеш да спреш, сенника ти казах ръц та напред, ръц та назад, понеже и той електро та само пипваш лосче ли беше копче ли и той се плъъзга така тарикатски...гъзария. Сега- кофти че и двете коли при 130 вибрират та се късат. Или със 120 ше караш или почваш както си знаеш от 140. По магистралата сам, с лаптоп или без, 170 стигаш само по наклон. Изпреварване?- сложна работа, ама кво от тва де, засичаш си другите и си изпреварваш с кеф, аз така правя. На завоите из планините ляга някак си, та може да понатиснеш педала упях все пак да занеса, но това да не те плаши аз успявам да занеса и на прав сух участък с нов асфалт, занасяне ми дай на мене. Забравих, че се радвах, че не е ниска. По едни поляни подкарах по едно време... нарочно, бе, трябваше да спра там, та затва се кефех. Имаше едни хонди с мене, па гледаха, па се чудеха, чешат се едни такива, накрая само дето не легнаха та да видят къде е най- равно. Та вобщем съм доволен. Е тва вибриране да го нямаше и ряз още малко(тва въртящ момент ли е конски ли са сили, не знам какво точно е дето липсва(макар че 110 к.с. все пак е нещо, та сигурно не са конете). Разбирачите да кажат) и щеше да има любов
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тойота авенсиз
е моя избор за семеен нов автомобил
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:тойота авенсиз
бе, на ренгеновата снимка друго се вижда
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:
бе, на ренгеновата снимка друго се вижда
това е любоф. :lol:
пронизващият металически звук от мотора е нещо несравнимо
има сантиментални нотки :blum:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

И моя, надявам се другия месец да се нарека : горд собственик на Toyota Avevsis.:-)
Аватар
Житената Питка
BOFH

И аз много я харесвам ама 10 хилки разлика.
Оглеждам и C4 на Ситроен. Някой да знае къде има шоурум?
(\__/)
(='.'=)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Житената Питка написа:
И аз много я харесвам ама 10 хилки разлика.
Оглеждам и C4 на Ситроен. Някой да знае къде има шоурум?
на опълченска има магазин
м/у сливница и мария луиза :cool:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

imaranta написа:
И моя, надявам се другия месец да се нарека : горд собственик на Toyota Avevsis.:-)
вчера говорих с майстори в сервиз за тази тойота.
само положително отзиви. :lol:
Аватар
Житената Питка
BOFH

Много е хубав авензис-а ама и най-евтината дизелова модификация излиза с над 8 хиляди лева от проекто-бюджета.
http://www.toyota.bg/Images/Avensis%20p ... 469562.pdf

Това от линка даже са специални цени - с някакви намаления.
(\__/)
(='.'=)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Авенсис прави доста проблеми, какви ли не - не е нормално собственици на нови Авенсиси да висят час по час в сервиза

Бих могла да ги разпитам подробно ако Ви интересува

и като екстра е сервиза на Тойота - добре е часовете да почнат да се записват няколко месеца преди покупката на колата. нещо като английските клубове дето ги записват преди раждането :lol:

а иначе съм върл фен на Тойота, но Авенсис не струва

пък аз съм хвърлила око на новата Сивик, спортната ....

Изображение
Последно промяна от Dark Angel на 29.08.07, 08:55, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Житената Питка написа:Много е хубав авензис-а ама и най-евтината дизелова модификация излиза с над 8 хиляди лева от проекто-бюджета.

Журналисти попитали Форд
- Коя е най-добрата кола?
А, той отговорил
- Новата.

Преди и след като купиш возилото ще чуеш страшно много мнения/съвети/коментари, предимно субективни. Важно е на теб да ти пасне и да не ти пука.

Успех в избора!:-)
Аватар
Nejimaki-dori

Житената Питка написа:Много е хубав авензис-а ама и най-евтината дизелова модификация излиза с над 8 хиляди лева от проекто-бюджета.

Така е, аз затова взимам бензинова. До там ми стигат силите. Иначе "моята" кола е RAV4, но може би в някой от следващите животи. Сега спешно ми трябва нова кола, а иначе досега съм карала японски дизел и по моето скромно мнение по-добри дизелови двигатели няма. И са много по-тихи от немските еквиваленти. Лошото е, че веднъж сдаде ли багажа, оправия няма.
Аватар
Nejimaki-dori

Wasser написа:Авенсис прави доста проблеми, какви ли не - не е нормално собственици на нови Авенсиси да висят час по час в сервиза

и като екстра е сервиза на Тойота - добре е часовете да почнат да се записват няколко месеца преди покупката на колата. нещо като английските клубове дето ги записват преди раждането :lol:

Изображение
Да, имало е някакъв проблем, но при по стария модел на Авенсис, който при последните е отстранен. Точно затова предпочетох Авенсиса пред Королата, която е с нов тип двигател и тепърва има да се установява дали няма да даде проблем някъде.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Wasser написа:Авенсис прави доста проблеми, какви ли не - не е нормално собственици на нови Авенсиси да висят час по час в сервиза

Изображение
виж в германия дали прави проблеми тойота :lol:
колата която най малко посещава сервиз!
имам и колега с нов авензис на 6000 кв е сега
никви ядове
спортния сивик с деца и багаж мисля че ще е атракция :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

рав4 :cool: :blum:
идваме си на приказката
2000 куб , 150 к.с. бензин
виелица :cool:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

caliostro написа: виж в германия дали прави проблеми тойота :lol:
колата която най малко посещава сервиз!
имам и колега с нов авензис на 6000 кв е сега
никви ядове
спортния сивик с деца и багаж мисля че ще е атракция :rotfl24:
Не зная какво прави в Германия - наблюденията ми са базирани стриктно върху авенсиси продавани в БГ

спортния сивик го мислим само за нас си - на последния салон ни допадна.

а и обичайно пътуваме с малко багаж

но като цяло клоним повече към RX8-цата, само не зная как ще се разберем с малките, тя е за макс. 4-ма

Изображение[/quote]
Аватар
Strunz

Мнение от Strunz »

БоЕВ написа:
Журналисти попитали Форд
- Коя е най-добрата кола?
А, той отговорил
- Новата.
После питали същото и Щрунц. Той мъдро казал:
- Служебната
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

После питали същото и Щрунц. Той мъдро казал:
- Служебната
накрая питали Кент
и той заключил:grin:
ЧУЖДАТА:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аз нещо се обърках в темата
за коли ли става дума или за нещо друго :lol:
Аватар
Житената Питка
BOFH

Спортен Сивик?
В момента карам Сивик и съм пристрастен към марката и модела - харесва ми.
Първото което направих като решихме да е нова колата е да отпраша на www.honda.bg. Нов дизелов Сивик с климатик е 50 хилки.

- То бива, то може, ама другари...!?

:grin:
(\__/)
(='.'=)
Публикувай отговор