за да има неква далавера в цялата работа
Някой да разбира от автомобили?
- Piqndurnik
Ползвали били собствена линия за пътна помощ и много от авариите им оставали извън статистиката на ADAC.caliostro написа: виж в германия дали прави проблеми тойота![]()
Тук Тойота, особено дребните модели, имат славата на бабешка кола. Като видя такова пред мен, и се настройвам да се влача с 10км/ч под разрешената скорост(нормално се кара с 20 отгоре).
Наздраве 
ако и фашонгите не могат да смятат то наистина сме на планетата на маймуните.
гледал съм разкостени доста коли
по едричките
като видиш японците какво са направили.....
аз си казах мнението за авензиса
а за лексусите
си премълчах
все е кола както и да погледне човек лексиконите
в края на краищата и едно бенли може да свърши работа
какво толкова
гледал съм разкостени доста коли
по едричките
като видиш японците какво са направили.....
аз си казах мнението за авензиса
а за лексусите
все е кола както и да погледне човек лексиконите
в края на краищата и едно бенли може да свърши работа
какво толкова
А KIA?
Чухме много добри отзиви, да не казвам, че в момента промоцията на cee'd с много повече екстри от Пижоту и СЕДЕМ (7) години гаранция е на същата цена....

Чухме много добри отзиви, да не казвам, че в момента промоцията на cee'd с много повече екстри от Пижоту и СЕДЕМ (7) години гаранция е на същата цена....

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Да! Един колега кара kia от месец. Не може да и се нарадва Видях я, готина е, на мене ми хареса. Ама за месец какви отзиви да ти дам? В понеделник ще го разпитам все пак и ще ти пиша по- подробно модел цена кое и как. За гаранцията, маготич, има какво да се каже но 7 години са впечтляващо както и да го погледнешmaggot написа:А KIA?
- Житената Питка
- BOFH
На практика гаранцията е пет като седем са за двигател, трансмисия, диференциал и т.н.
Въпреки всичко 5 години / 150 хил км. гаранция е повече от всички останали (които имат между 2 и 3 години).
Днес ходихме да я видим и мога да кажа, че изглежда доста добре. Вътре също е комфортно като единствената забележка е относително малкото разстояние при задните седалки, но все пак за автомобил дълъг 4.20 това е разбираемо.
Иначе купето е просторно а и багажника е обемист (340 литра).
Като екстри в базовия модел е без конкуренция за парите си.
Въпреки всичко 5 години / 150 хил км. гаранция е повече от всички останали (които имат между 2 и 3 години).
Днес ходихме да я видим и мога да кажа, че изглежда доста добре. Вътре също е комфортно като единствената забележка е относително малкото разстояние при задните седалки, но все пак за автомобил дълъг 4.20 това е разбираемо.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- snowprincess
- snowprincess
защо ти е нужна 150к.с.caliostro написа:не знам за каква мощност става дума....
с 2000 куб бензин ако достигаш 150 к.с.
с дизел ще ти трябват по 2500 куб за да достигнеш почти 150к.с.
а двигател 2500 под 10 дизел не ми се вярва да даде.
коментирам за нормално каране а не спортно.
за този тип двигатели без значение бензин дизел
разхода е от 10-15 а и повече в зависимост от скорост
гаранция ти давам за това.![]()
наистина дизелите/новите/ имат много плюсове.
ако се гони икономия и колата е нова и разхода/кинти са важни
бензинов двигател, метан уредба за 3-4000 лева и икономии та икономии.
или малък мотор 1.1, 1.2 и .......
зависи какво се цели все пак
нашата зафира 2000 куб. дизел, 100к.с.
нормално каране извънградско разхода е 6, градско 7-8
можеш да я товариш като бус и не ги усещаш
защото е ван, за фирми има и допълнителен плюс - данъчния кредит

- snowprincess
и мен много ме впечатли,че нямаа базисна цена без "екстри" и няма цена без ДДС и такива глупостииЖитената Питка написа:На практика гаранцията е пет като седем са за двигател, трансмисия, диференциал и т.н.
Грабвайте я:winkw:
аз случайно да ти приличам на нормален ?!snowprincess написа:защо ти е нужна 150к.с.caliostro написа:не знам за каква мощност става дума....
с 2000 куб бензин ако достигаш 150 к.с.
с дизел ще ти трябват по 2500 куб за да достигнеш почти 150к.с.
а двигател 2500 под 10 дизел не ми се вярва да даде.
коментирам за нормално каране а не спортно.
за този тип двигатели без значение бензин дизел
разхода е от 10-15 а и повече в зависимост от скорост
гаранция ти давам за това.![]()
наистина дизелите/новите/ имат много плюсове.
ако се гони икономия и колата е нова и разхода/кинти са важни
бензинов двигател, метан уредба за 3-4000 лева и икономии та икономии.
или малък мотор 1.1, 1.2 и .......
зависи какво се цели все пак
нашата зафира 2000 куб. дизел, 100к.с.
нормално каране извънградско разхода е 6, градско 7-8
можеш да я товариш като бус и не ги усещаш
защото е ван, за фирми има и допълнителен плюс - данъчния кредит
- snowprincess
- Житената Питка
- BOFH
Много е на оферта ама SW-то как ми хвана погледа... Лошото е, че ще го имат след 2 месеца и чак тогава ще се знае евентуална ценаcaliostro написа:при подобни оферти направо се навивам
Много ми напълни душата ама ще видим ще чакаме ли.
EDIT: Ето го SW-то.

(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
аз съм фен на тези - http://www.subaru.bg/lineup/impreza/wag ... l/WRX.html
Тази Киа, като решиш да я продаваш след 5-6 години ще има ли кой да я купи и за какви пари? Защото евтиното си е .... евтино
Тази Киа, като решиш да я продаваш след 5-6 години ще има ли кой да я купи и за какви пари? Защото евтиното си е .... евтино
Къде им са цените?Zmeu написа:аз съм фен на тези - http://www.subaru.bg/lineup/impreza/wag ... l/WRX.html
Аз ги гледах тези на изложението преди няколко дни...бая сума са за базови модели..
Не ги знам за Европа.Strunz написа: Къде им са цените?
Аз ги гледах тези на изложението преди няколко дни...бая сума са за базови модели..
Гледам, че някои модели са сразлични двигатели по света. А сега излезе и новата Импреса. Тук цените са такива - http://www.subaru.com.au/models/impreza/ , без да се пазариш.
И то австралийски долари...евтино е..Zmeu написа:Не ги знам за Европа.Strunz написа: Къде им са цените?
Гледам, че някои модели са сразлични двигатели по света. А сега излезе и новата Импреса. Тук цените са такива - http://www.subaru.com.au/models/impreza/ , без да се пазариш.
В Европа всичко е по-скъпо. Няма лошо, ама ние си продаваме евтино труда
вътре как са направениZmeu написа:http://kia.com.au/default.asp?action=article&ID=24030Strunz написа:
за Киа бият ако не вземеш
кореанците едни пластмаси слагат вътре....
това много ме е учудвало
ок!Zmeu написа:аз съм фен на тези - http://www.subaru.bg/lineup/impreza/wag ... l/WRX.html
от вън какво ти харесва в тази кола?
- Житената Питка
- BOFH
Субару е страхотна марка, WRX-a също така е чудесна кола... за 55 000 леваZmeu написа:аз съм фен на тези - http://www.subaru.bg/lineup/impreza/wag ... l/WRX.html
Разсъждавам така: След 5 години ще го мисля, до тогава ще се возим кола в гаранция.Zmeu написа:Тази Киа, като решиш да я продаваш след 5-6 години ще има ли кой да я купи и за какви пари? Защото евтиното си е .... евтино
Ако целта е да се инвестират в нещо пари с цел възвращаемост няма да купуваме изобщо автомобил.
Последно промяна от Житената Питка на 31.08.07, 13:13, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
и си прав и не сиЖитената Питка написа: Разсъждавам така: След 5 години ще го мисля, до тогава ще се возим кола в гаранция.
Ако целта е да се инвестират в нещо пари с цел възвращаемост няма да купуваме изобщо автомобил.
като всяка нова или 'нова' кола ще и се кефиш 3-4 месеца и после става просто 'колата'.
с някои коли това усещане е доста по-дълготрайно
плюс това не можеш и да я сравняваш със сивика
- Житената Питка
- BOFH
Нека Maggot да ти каже как е направена отвътре...caliostro написа:вътре как са направениZmeu написа:http://kia.com.au/default.asp?action=article&ID=24030Strunz написа:
за Киа бият ако не вземеш
кореанците едни пластмаси слагат вътре....
това много ме е учудвало
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
женско изказване4avdar4e написа:Знаете ли кво ми прави впечатление от тая тема?? Че сте като дофтурите: колкото хора, толкова мнения![]()
ако разбираше поне мъъъъъничко,
щеше да видиш, че всички разбираме от готини коли,
а дали можем да си ги позволи е отделен въпрос
всичко е въпрос на компромис - и с жените е така.
от жени разбираш ли?
- Житената Питка
- BOFH
И си прав, и не си.Zmeu написа:и си прав и не си
като всяка нова или 'нова' кола ще и се кефиш 3-4 месеца и после става просто 'колата'.
с някои коли това усещане е доста по-дълготрайно
плюс това не можеш и да я сравняваш със сивика
След като се накефиш на колата остава само да те вози безпроблемно.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
и е так и не еЖитената Питка написа:И си прав, и не си.
след катро си се накефил си караш и викаш, я чакай да я натисна, като едно време, когато се обичахме, а се оказва, че тя не иска или не може.
и разбираш, че това е краят на една връзка ;)
та въпроса е в дължината (на връзката де)
е то тва важи за първите 5-6 колиZmeu написа:и е так и не еЖитената Питка написа:И си прав, и не си.
след катро си се накефил си караш и викаш, я чакай да я натисна, като едно време, когато се обичахме, а се оказва, че тя не иска или не може.
и разбираш, че това е краят на една връзка ;)
та въпроса е в дължината (на връзката де)
после ти е през.........
абе не знам. може и да е стара чанта, но да е лачена.caliostro написа: е то тва важи за първите 5-6 коли
после ти е през.........
има едно БМВ, 87 година, купе, ееееех
http://www.motortrend.com/used_cars/14/ ... 91956/113/
e това е жена без възрастZmeu написа:абе не знам. може и да е стара чанта, но да е лачена.caliostro написа: е то тва важи за първите 5-6 коли
после ти е през.........
има едно БМВ, 87 година, купе, ееееех
http://www.motortrend.com/used_cars/14/ ... 91956/113/
........
нямам думи
да ти е кеф да си умрете заедно
баси
дължината та дължинатаЗвеневия написа:Абе, тук вече не съ сдържам!Zmeu написа:та въпроса е в дължината (на връзката де)
Знеш ли, Змею, каква нищожна част са хората, които се оглеждат и си избират НОВ автомобил!? (В РБ)
5 години са перфектна дължина на връзката.
Изказвам мнение без да съм шАфьор и притежател на МПС...
баси
сега трябва ли да си увеличаваме дължината или да не си я увеличаваме
къде отидохме
баси
Не знам. За да си купя автомобилите, които харесвам, ще трябва да се лиша от други неща. Предпочитам да си купя старо, но качествено, от колкото ново, но евтино (в сравнение с другите нови). Мое си мнение.Звеневия написа: Абе, тук вече не съ сдържам!
Знеш ли, Змею, каква нищожна част са хората, които се оглеждат и си избират НОВ автомобил!? (В РБ)
Аз карам основно тойота. Дизайнът им е повече от скучен, но никога не съм имал проблем с тях. Но няма тръпка - вози те от А до Б. А има коли, които са нещо повече от транспортно средство. Първата ми кола беше едно субару аутбак - на 10 години. Баш любов си беше. Но след като не си шофьор, няма как да ме разбереш.