знаеш ли колко бързо ще я сметна като я принтнеш в метри аKJP написа:Искаш ли да ти я принтнем на фото-тапет?latrevw написа: я, не ми разваляй удоволствието
цифрата тича якооооо
Абе... ако дадеш 10-20 кинта на заем, мое и да си го купа!Gaspode написа:Мдааа... скъпо е изкуството... ще трябва да се задоволим с колата на първо време...сър Айвънхоу написа:
Израх... ама нещо парите не стигат...
Явно си падаш по блатни вещици в азиатски стил!Wishes написа:На мен може ли някой да ми подари тази
Има нещо такова.KJP написа: Днес не ти се пише?
Много важно, че няма, аз си го представям да те спре преди га си го помислишppi написа:[quote="Wishes
Такова понятие в психологията и сексологията няма
Да дефинираме първо, че после да няма противоречияppi написа:Ми не знам, ще помисля и ще кажа. ма не толкоз буквалноKJP написа:Навременна ерекция съществува ли?ppi написа:като лек за преждевременна ерекция ли:rotfl24:
ей, равни немаме, през опера, Apple, живопис, пак до ерекция стигнахмеlatrevw написа:Много важно, че няма, аз си го представям да те спре преди га си го помислишppi написа:[quote="Wishes
Такова понятие в психологията и сексологията няма
познавам го лично - готин пич е. картините не му харесвам, но нямах смелост да му го кажа.latrevw написа:за тези картини
интересно ми е дали ви харесва този така нашумял художник? аз не мога да го погледна с непредубедено око, защото ме засипаха с информация за него и без да искам си изградих мнение и сега не мога да надвия себе си
Мнението ми не е експертно и нямам никаква идея кой по дяволите е този, ноlatrevw написа:за тези картини
интересно ми е дали ви харесва този така нашумял художник? аз не мога да го погледна с непредубедено око, защото ме засипаха с информация за него и без да искам си изградих мнение и сега не мога да надвия себе си

да точно така, това ме смути, че е ненадминат търговец, не бих имала нищо против, ако рисуваше, а друг се грижеше за търговската част - жив и здрав да е, има хубави неща, според моето скромно мнениеbead_ написа: познавам го лично - готин пич е. картините не му харесвам, но нямах смелост да му го кажа.
имам автопортрет от него - графика. честно казано - незнам къде ми е в момента. явно не си я харесвам много...
като търговец е ненадминат. има усет. изгради си връзки. знам, че е неговите картини купуват банки, министерства, даже българската патриаршия - за подаръци на партньори и гости.
как така не знаеш къде е този автопортрет а?bead_ написа:познавам го лично - готин пич е. картините не му харесвам, но нямах смелост да му го кажа.latrevw написа:за тези картини
имам автопортрет от него - графика. честно казано - незнам къде ми е в момента. явно не си я харесвам много...
като търговец е ненадминат. има усет. изгради си връзки. знам, че е неговите картини купуват банки, министерства, даже българската патриаршия - за подаръци на партньори и гости.
caliostro написа:
как така не знаеш къде е този автопортрет а?
как?!
в какъв формат е?
ей, не може ли човек да потурчи някъде 400-500 евро според теб?!?!caliostro написа:
как?!
в какъв формат е?
казах тиbead_ написа:ей, не може ли човек да потурчи някъде 400-500 евро според теб?!?!caliostro написа:
как?!
в какъв формат е?
голяма работа... незнам къде е. ма мога да го намеря, ако го разменяш срещу гипсаджия:blum:
размерът си е добър - колкото да се побере парапитек в профил на него:winkw:caliostro написа:
казах ти
тия ще ги намеря
а ти намери онова и гледай да е по така размера
баси
И ние това разправяхме на големия, че той нали рисуване ще учи... Ако не изчезнат дупките (щото са запълнени и шпакловани, ама избиват изпод боята), фаща боички и рисува картина на стената... Освен да зема да му покажа модела ...ppi написа: за запълване на дупки фрий ще ти нарисувам нещо, абстракционизъм или кубизъм ще желаеш:rotfl24:
Аз все си мисля, че по-навит за рисуването по стени ще е средния пич!!! Само идея му дай! (Ако искаш мога и аз да му подметна...)4avdar4e написа:И ние това разправяхме на големия, че той нали рисуване ще учи... Ако не изчезнат дупките (щото са запълнени и шпакловани, ама избиват изпод боята), фаща боички и рисува картина на стената... Освен да зема да му покажа модела ...ppi написа: за запълване на дупки фрий ще ти нарисувам нещо, абстракционизъм или кубизъм ще желаеш:rotfl24:
4avdar4e написа:И ние това разправяхме на големия, че той нали рисуване ще учи... Ако не изчезнат дупките (щото са запълнени и шпакловани, ама избиват изпод боята), фаща боички и рисува картина на стената... Освен да зема да му покажа модела ...ppi написа: за запълване на дупки фрий ще ти нарисувам нещо, абстракционизъм или кубизъм ще желаеш:rotfl24:
На Вашите услуги, мадам!4avdar4e написа:
Много си мил, благодаря ти![]()
сър Айвънхоу написа: П.П. Имам едни маркери, за химически лабортории... нямат изтриване, защото с тях надписват кобли и т.н., за да издържат на всякакви реактиви... та... може да му подаря на малкия един комплект... с указания за използването им...:rotfl24: