я ми разясни малко, наистина искам да вляза в обувките на човек, който мисли така4avdar4e написа:Много си е добре. Никога не се разголвам, освен на плажа, деlatrevw написа: мамка му, приятно ли е пък да се живее с някаква маска и само в кенефа да си си тиНе става въпрос за маска, а за добре охранявани граници
............
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Да, точно това е.4avdar4e написа:Много си е добре. Никога не се разголвам, освен на плажа, деlatrevw написа: мамка му, приятно ли е пък да се живее с някаква маска и само в кенефа да си си тиНе става въпрос за маска, а за добре охранявани граници
Щото са с двойна непропускливост - и отвътре, но и отвън.
Дори доброто възпитание вече е някаква маска. Всъщност, особено то.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Еййй, не пропуска това момче, бре!Wishes написа:Нещо дочух за разсъбличанеМЪЖжжж написа:Пусни Уишеса да ги поразсъблече тогава..latrevw написа:... невероятни усилия ми коства да ги накарам поне малко да се разкрият... мъка![]()
Не му стигат масажистките!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
За мен е просто. Винаги усмихната, в добро настроение, никой страничен не е длъжен да ми търпи лошотията, нервата, проблемите. Не обичам да говоря за интимния си свят, да разказвам за децата, съпруга и т.н. Една колега оня ден се изуми, че съм била родила, пък тя нищо не разбрала. Ей такива неща. Дори и с най-близките си се старая да не ги товаря, ама на моменти така ме избиваааааа, като тапа от шампанскоlatrevw написа: я ми разясни малко, наистина искам да вляза в обувките на човек, който мисли така
Абе те облечени седят, мамицата имсър Айвънхоу написа:
Еййй, не пропуска това момче, бре!
Не му стигат масажистките!
Ама точно масажистката онзи ден ми каза, че съм бил голяма скришка и много потаен, което много ме учуди, щото по-открит човек от мене няма
Та затова се включих в темата де
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Границите са за да се нарушаватesti написа:Именно.Мнемозина написа:
Много си е добре. Никога не се разголвам, освен на плажа, деНе става въпрос за маска, а за добре охранявани граници
Без шоколад мога, но без строго охранявани граници - не!
Кви граници кви пет лева бе
Доброто възпитание е уважение към чуждите чувства и мисли. Пошлостта, чалгата е навлизане в чужда територия твърде грубо. Ама тва от мойта камбанария..Мнемозина написа: Да, точно това е.
Еми... натура. Аз не мога така.4avdar4e написа:За мен е просто. Винаги усмихната, в добро настроение, никой страничен не е длъжен да ми търпи лошотията, нервата, проблемите. Не обичам да говоря за интимния си свят, да разказвам за децата, съпруга и т.н. Една колега оня ден се изуми, че съм била родила, пък тя нищо не разбрала. Ей такива неща. Дори и с най-близките си се старая да не ги товаря, ама на моменти така ме избиваааааа, като тапа от шампанскоlatrevw написа: я ми разясни малко, наистина искам да вляза в обувките на човек, който мисли така
обаче това крие риска да те мислят за студен и дистанциран човек, такъв, който не иска да те товари с неговите проблеми, но не иска да знае и за твоите - не знам дали правилно се изразих4avdar4e написа:За мен е просто. Винаги усмихната, в добро настроение, никой страничен не е длъжен да ми търпи лошотията, нервата, проблемите. Не обичам да говоря за интимния си свят, да разказвам за децата, съпруга и т.н. Една колега оня ден се изуми, че съм била родила, пък тя нищо не разбрала. Ей такива неща. Дори и с най-близките си се старая да не ги товаря, ама на моменти така ме избиваааааа, като тапа от шампанскоlatrevw написа: я ми разясни малко, наистина искам да вляза в обувките на човек, който мисли така
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Да, но когато работи в екстрени ситуации, си е пак маска.4avdar4e написа:Доброто възпитание е уважение към чуждите чувства и мисли. Пошлостта, чалгата е навлизане в чужда територия твърде грубо. Ама тва от мойта камбанария..Мнемозина написа: Да, точно това е.
Тоест - уважаваш в поведението си дори и когато за момента те дразни вътрешно. И ти дава възможност да се върнеш в обратната посока.
Май не бях много ясна.
Panta rhei...
не си се олял, такъв си готин, скъсах се от смях като четох как си посрещнал следобед Бискит[unknown] написа:Аз се олях днес...latrevw написа: обаче чета в клуба и гледам незнайния пише, незнайния отговаря; мислено ти пращах целувки![]()
![]()
Нищо не знаеш тиvyara написа:Поводи за такива аватари. Макар че, мен ако питаш, то си е нейна заслуга, не се ласкайWishes написа:Такива аватари ли?vyara написа: Аз като съдя само по аватарите на Латрево... Ама дай боже секиму..таковата
Абсолютно. Обаче при мен не се получава, даже обратното - страшно много хора ме ползват за кошче за душевни отпадъци. Защото умея да слушам (понякога и това умея:blum:), и каквото ми се каже, остава само в ума миlatrevw написа: обаче това крие риска да те мислят за студен и дистанциран човек, такъв, който не иска да те товари с неговите проблеми, но не иска да знае и за твоите - не знам дали правилно се изразих
Всеки избирателно нарушава границите си, включително и ти, хич не ми се правиesti написа:Ако искаш да ти кажа кви граници, бръкни се по-дълбоко бе - 5 лв! Срамота!:lol:Wishes написа: Границите са за да се нарушават
Всеки избирателно нарушава границите си, включително и ти, хич не ми се правиesti написа:Ако искаш да ти кажа кви граници, бръкни се по-дълбоко бе - 5 лв! Срамота!:lol:Wishes написа: Границите са за да се нарушават
аз си слагам аватари - произведения на фотографското изкуство, вие пак за мръсотии мислитеvyara написа:Поводи за такива аватари. Макар че, мен ако питаш, то си е нейна заслуга, не се ласкайWishes написа:Такива аватари ли?vyara написа: Аз като съдя само по аватарите на Латрево... Ама дай боже секиму..таковата
а иначе - заслугите са все негови, да ти кажа под секрет:shy:
Аз те разбрах, мисля си. Ми мен като ме дразни (много) нещо, ставам и си тръгвам. Образно казано:winkw:Мнемозина написа: Да, но когато работи в екстрени ситуации, си е пак маска.
Тоест - уважаваш в поведението си дори и когато за момента те дразни вътрешно. И ти дава възможност да се върнеш в обратната посока.
Май не бях много ясна.
А трябва ли да искам да знам за проблемите на всички?:shocked:latrevw написа:
обаче това крие риска да те мислят за студен и дистанциран човек, такъв, който не иска да те товари с неговите проблеми, но не иска да знае и за твоите - не знам дали правилно се изразих
Ако някой ми е близък, разбира се, че ще види много зад границите, които са за повечето хора и тогава няма да си мисли туй-онуй, а направо ще знае.
е, виж това е много ценно!!! аз все още се уча, ама много ми е голяма устата... обаче понеже много приказвам мисля пък, че хората разбират, че дори преценката ми да е грешна, всичко изприказвано е само с добри чувства4avdar4e написа: И защото не давам оценки и преценки...
Ми нали и аз тва казвам - бръкни се по-дълбоко и ще говорим.Wishes написа:Всеки избирателно нарушава границите си, включително и ти, хич не ми се правиesti написа:Ако искаш да ти кажа кви граници, бръкни се по-дълбоко бе - 5 лв! Срамота!:lol:Wishes написа: Границите са за да се нарушават
Това е първата граница:lol:
не говорим за всички, а за по-общи ситуации, когато се говори по някоя тема, но не всеки е готов да се включи, винаги има слушатели, които се възмущават, че се говорят толкова лични неща, а всъщност ние си говорим за цвета на тоалетната хартия в кенефа - обаче това е много личноesti написа:А трябва ли да искам да знам за проблемите на всички?:shocked:latrevw написа:
обаче това крие риска да те мислят за студен и дистанциран човек, такъв, който не иска да те товари с неговите проблеми, но не иска да знае и за твоите - не знам дали правилно се изразих
Ако някой ми е близък, разбира се, че ще види много зад границите, които са за повечето хора и тогава няма да си мисли туй-онуй, а направо ще знае.
Дори и ако с това ще покажеш неуважение към чуждите чувства и мисли?4avdar4e написа:Аз те разбрах, мисля си. Ми мен като ме дразни (много) нещо, ставам и си тръгвам. Образно казано:winkw:Мнемозина написа: Да, но когато работи в екстрени ситуации, си е пак маска.
Май не бях много ясна.
Пак се закачам. Разбира се, че най-доброто възпитание би трябвало да е това, за което пишеш по-горе, но всичко това е въпрос и на характер. Даже преди всичко на характер.
Така че в много случаи възпитаваме на поведенческо ниво. С надеждата изявата да се превърне в същност.
Panta rhei...
на таз хубава жена, ако сега й кажеш, че печели дъвка с косъм - ще спиш в хола, да знаешWishes написа:vyara написа:Ми аз за невежите ти говоря бе. Кой казал, че за себе си.Wishes написа:Ти ли бе? Ти си за адаvyara написа: На невежите е царството небесно:blum:
Пичелиш
Дет вика Зв., плюли сме си в уститеМнемозина написа: Пак се закачам. Разбира се, че най-доброто възпитание би трябвало да е това, за което пишеш по-горе, но всичко това е въпрос и на характер. Даже преди всичко на характер.
Така че в много случаи възпитаваме на поведенческо ниво. С надеждата изявата да се превърне в същност.
То и самото измъкване/избягване може да е фино, а може и да е с тряскане на врати. И двете съм ги правила, зависи от конкретната ситуация. Но иначе действително съм блага като характер и мога много да даяня на ... бой