ако имаше мъж щеше да е разорен отдавна:lol:eleonera написа:4avdar4e написа:Аз имам нЕкои предположения, ама нема се обаждамlatrevw написа: Просто "Елеонера"
я кажи от къде идва?
Елеонера идва от милионера + Елеонора
............
Млъкни бе, инфаркт ще получаKJP написа:Чшъ - ако може в извънработно време, ме еднаж ни беше спекла работата и си викам, -аВЕ я да й слезна на таз мома под пъпа,.... да разведря малко пушилката!latrevw написа:верно ли? е, ти ме успокои, Чаве... обичам те, жена - за втори път тази вечер![]()
Маллллли, що грешки имаше за упраяне после...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
KJP написа:Чшъ - ако може в извънработно време, ме еднаж ни беше спекла работата и си викам, -аВЕ я да й слезна на таз мома под пъпа,.... да разведря малко пушилката!latrevw написа:верно ли? е, ти ме успокои, Чаве... обичам те, жена - за втори път тази вечер![]()
Маллллли, що грешки имаше за упраяне после...
няма станете милионери така
требва да се работи
- snowprincess
Re: Можете ли да се охарактеризирате с една дума?
търпелив - спокоен, кротък, добър, тих, мирен, смирен, сдържан, дълготърпелив, много търпелив, толерантен, несмутим, равнодушен

- сър Айвънхоу
Ей, де гиди маймуни с маймуни![unknown] написа:и неопитана...Wishes написа:Непопипана?[unknown] написа: И виж сега- остана си непопитана...
Видяхте нова мацка и веднага се хвърлихте като невидели отгоре!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Я да броя ся:snowprincess написа:търпелив - спокоен, кротък, добър, тих, мирен, смирен, сдържан, дълготърпелив, много търпелив, толерантен, несмутим, равнодушен
Един, двааа, триииииии, четирииииии,пееееееет.... постинга по темата....На шест страници... Ми кво- бива...
.[unknown] написа:Ще опитам аз- неспокоен - тревожен, разтревожен, загрижен|раздразнен, възбуден, развълнуван, нервен, нетърпелив, няма мира|гузен, смутен, изплашен|немирен, палав|обезпокояван, безпокоен|объркан, разгневен|обезпокоен|напрегнат, раздразнителен, плах|шумен, безреден, буен
Ползвайте това, ако решите да опитате...
баси дългата тема... няма как да я изчета. освен ако не си взема отпуска. що толкоз се натискате да се охарактеризирвате с една дума, бе хора?:blink:
just perfect
Няма нужда да четеш цялата тема, но щом си писала по нея и си толкова очудена- прочети поне товаbead_ написа:
баси дългата тема... няма как да я изчета. освен ако не си взема отпуска. що толкоз се натискате да се охарактеризирвате с една дума, бе хора?:blink:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Една дума?
Стига бе, такова ограничение за дължина на текста дсега не бях срещала, ама шсъ пробвам. Значи.......ВТАСАЛА!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Една дума?
Ахъм, към печена отивашПенчо Заека написа:Стига бе, такова ограничение за дължина на текста дсега не бях срещала, ама шсъ пробвам. Значи.......ВТАСАЛА!
- Dark Angel
[unknown] написа:Ще опитам аз- неспокоен - тревожен, разтревожен, загрижен|раздразнен, възбуден, развълнуван, нервен, нетърпелив, няма мира|гузен, смутен, изплашен|немирен, палав|обезпокояван, безпокоен|объркан, разгневен|обезпокоен|напрегнат, раздразнителен, плах|шумен, безреден, буен
Ползвайте това, ако решите да опитате...[/quo
Хей, да не сме близнаци? Човека , който описваш-това съм аз...
- Nejimaki-dori