............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Piqndurnik написа:Тук за парите му никой дума не е обелил. За сметка на това в понеделник в Залцбург на Моцартницата имаше черни знамена.
Значи само нашето общество и нашите медии са толкова извратени. Защото тук наистина се говори и пише само за парите и жените му.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Мамка му и шибан свят...

Мнение от Ън »

ELBI написа:
Нямаш много избор. Това е положението.

Правиш си собствен микросвят и толкоз. Все пак ще трябва да има понякога кеш комуникации с външния. Но никой не ти налага да слушаш новини и тем подобни. Където е пари-цици-коли-убийства-власт. Или техни вариации.
Ами, аз съм се ограничил максимално. Виж ме- всяка вечер съм тук. Не гледам новини, даже телевизия не гледам почти. Много внимателно избирам къде и с кого да ходя. Обградил съм се с една шепа, но верни приятели... И все пак.. И все пак, човек не може да се откъсне напълно от обществото.
Последно промяна от Ън на 18.09.07, 19:19, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
Piqndurnik написа:Тук за парите му никой дума не е обелил. За сметка на това в понеделник в Залцбург на Моцартницата имаше черни знамена.
Наште вестници само за това пишат :mad:
Точно.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:
Звучиш като че :winkw: му даваш съвети:lol::lol::lol:
Има различни видове съвети. И от различни хора в различни ситуации, различно се приемат. Не е ли ясно това?

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Непознати, звучиш ми така, сякаш точно ти си този, който знае кое как трябва да бъде.
Не, не си. Запомни го.

По темата - сори, но нямам такива впечатления.
В предишния си постинг се опитах да бъда деликатна,но твоя проблем е, че виждаш само лошото и го преекспонираш.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Mila написа: Не, не си. Запомни го.
Напротив. Знам. Знам, че това е пошло.
Всеки има свое отношение към нещата. За теб, ако е приемливо- за мен не е. Щом това не те дразни, просто не пиши по темата.

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Да не пиша,а? Ами ако искам?:grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Mila написа:Да не пиша,а? Ами ако искам?:grin:
Уфффффф, прави квото искаш, бе...

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Какво означава многоточието, след "бе"?!:grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Mila написа:Какво означава многоточието, след "бе"?!:grin:
Че съм те оставил да словоизлияваш на воля.

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

мислех си да пиша днес, ма да не звучи такова лошаво се спрях - ма сега ми е все тая каква съм

та аз лошо ли слушах, ма за пари не чух да се приказва.....

може би мозъците помемат информация избирателно - щото си имаме различни сита :lol:
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

[unknown] написа: Че съм те оставил да словоизлияваш на воля.
Ах, благодаря!:blum:

Останах с впечатлението, че се смяташ за прекалено добър за този свят, може и да греша, може и да не -няма значение.

По принцип ме дразнят безкомпромисните отсъждания,
а в случая дори не ми е направило впечатление да се говори чак толкова по въпроса, пък не е да не слушам радио - верно, чух нещо, ама какво, как беше - не обърнах внимание. Дали е приемливо не ме интересува особено, както не ме интересуват и куп други неща, свързани с някакви човешки слабости.
Просто няма смисъл. Предпочитам да гледам доброто, и да му се радвам.:-)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Mila написа:
По принцип ме дразнят безкомпромисните отсъждания,
А аз мразя някой да отсъжда какъв съм и какъв не съм.
Колкото до моите безкомпромисни отсъждания- Да- светът е шибан.
Дали е приемливо не ме интересува особено, както не ме интересуват и куп други неща, свързани с някакви човешки слабости.
Мен ме интересува. И куп други неща свързани с хората и обществото ме интересуват и ми правят впечатление. И пак питам-При положение, че теб не те интересува, защо пишеш по темата?
Просто няма смисъл.
А аз мисля, че има смисъл. Не може, тоест не бива човек да гледа само себе си и собственото си добруване.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark написа:мислех си да пиша днес, ма да не звучи такова лошаво се спрях - ма сега ми е все тая каква съм

та аз лошо ли слушах, ма за пари не чух да се приказва.....

може би мозъците помемат информация избирателно - щото си имаме различни сита :lol:
Каквото съм чул по темата, все с пари е било свързано

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Друго имах предвид, но както и да е...

Ако искаш, прочети пак всички мнения по темата, горе-долу са едни и същи.

Апропо, как се грижи за чуждото добруване някой, който се е капсулирал в най-тесен кръг?
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Mila написа:
Апропо, как се грижи за чуждото добруване някой, който се е капсулирал в най-тесен кръг?
Представи си го по друг начин:
Война. Отвсякъде стрелят. Войните се окопават в окопи.
Има и поражения, естествено. Не може винаги да се печели.

Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

[unknown] написа:
frisky lioness написа:
Звучиш като че :winkw: му даваш съвети:lol::lol::lol:
Има различни видове съвети. И от различни хора в различни ситуации, различно се приемат. Не е ли ясно това?
Тъй вярно. Ясно :pioneer:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

[unknown] написа:
ELBI написа:
Нямаш много избор. Това е положението.

Правиш си собствен микросвят и толкоз. Все пак ще трябва да има понякога кеш комуникации с външния. Но никой не ти налага да слушаш новини и тем подобни. Където е пари-цици-коли-убийства-власт. Или техни вариации.
Ами, аз съм се ограничил максимално. Виж ме- всяка вечер съм тук. Не гледам новини, даже телевизия не гледам почти. Много внимателно избирам къде и с кого да ходя. Обградил съм се с една шепа, но верни приятели... И все пак.. И все пак, човек не може да се откъсне напълно от обществото.

Така е. Но ето - аз не знаех за този 'проблем' просто щото съм игнор на новини и тем подобни до толкова, до колкото не ги чуя по времето, когато други в къщи ги слушат. Или не ми се пръкнат на 1-ва странциа на сайт, който гледам.

Ще видиш, че с времето ще се откъснеш точно толкова, колкото ти трябва да си спокоен и да имаш хармония със себе си. И ще се научиш да не чуваш подобни глупости или простотии. Приеми света като кофти, но твоя живот и среда - като прекрасни :cool:

Например - сега зарадвай на живо Семи, че за нас от далекото е невъзможно да го сторим...

Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Не е шибан света, друже. Ние сме шибаняците.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа:Не е шибан света, друже. Ние сме шибаняците.
съжалавям че питам, но що така мислиш?
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Dark написа:съжалавям че питам, но що така мислиш?
Не разбирам, за какво точно съжаляваш, но какво шибано, освен нас, виждаш в този прекрасен, нов свят?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа:
Dark написа:съжалавям че питам, но що така мислиш?
Не разбирам, за какво точно съжаляваш, но какво шибано, освен нас, виждаш в този прекрасен, нов свят?
съжалявам щото днес съм на вълна "I'm sorry...." "I'm afraid...."

virus? това ли сме ние? често се сещам за думите на Смит в Матрицата - за това че всяко живо същество инстинктивно живее в хармония със заобикалящата го среда, без вирусите и човека
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Вирусите са на границата на живота, доколкото помня, доколкото съм разбрал и доколкото не съм чел за промяна в това отношение или ново познание за тях. Те не са живи извън живите клетки били те едноклетъчни или многоклетъчни същества. Но наистина имаме нещо общо с вирусите и то е че ние също сме уникални по своему - ние сме единственият променящ средата за да остане непроменен (поне такава е идеята ни де, реализацията куца при това много). Малки сме още. А бойните ни брадви са с магическа мощ и за великани.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Remmivs написа:Вирусите са на границата на живота, доколкото помня, доколкото съм разбрал и доколкото не съм чел за промяна в това отношение или ново познание за тях. Те не са живи извън живите клетки били те едноклетъчни или многоклетъчни същества. Но наистина имаме нещо общо с вирусите и то е че ние също сме уникални по своему - ние сме единственият променящ средата за да остане непроменен (поне такава е идеята ни де, реализацията куца при това много). Малки сме още. А бойните ни брадви са с магическа мощ и за великани.
По определението ти стигам до извода, че баш сме си вируси, щот скоро няма да сме живи извън мъртвата вече планета, освен ако нещата не се отложат толкова във времето, че да ни се даде втори шанс или да се лиши от такъв някоя друга планета:blink::(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Не е шибан света, друже. Ние сме шибаняците.
Айде сега...

Хич, ама хич не съм съгласен с тебе!

Шибани са тези, които не ги разбираме, тези, които имат различни ценностни системи от нашите.

И тези, които не им пука за законите и правилата и освинват пейзажа. И тези, които брутално си налагат своите его-та без гледат останалите.

Нещо си вкиснат. Да отложа срещата ни с манекенките?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

не бих казал вкиснат

просто

overworked, underpaid and underlaid

шведки ли бяха?

:grin:
Публикувай отговор