Значи само нашето общество и нашите медии са толкова извратени. Защото тук наистина се говори и пише само за парите и жените му.Piqndurnik написа:Тук за парите му никой дума не е обелил. За сметка на това в понеделник в Залцбург на Моцартницата имаше черни знамена.
............
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Мамка му и шибан свят...
Ами, аз съм се ограничил максимално. Виж ме- всяка вечер съм тук. Не гледам новини, даже телевизия не гледам почти. Много внимателно избирам къде и с кого да ходя. Обградил съм се с една шепа, но верни приятели... И все пак.. И все пак, човек не може да се откъсне напълно от обществото.ELBI написа:
Нямаш много избор. Това е положението.
Правиш си собствен микросвят и толкоз. Все пак ще трябва да има понякога кеш комуникации с външния. Но никой не ти налага да слушаш новини и тем подобни. Където е пари-цици-коли-убийства-власт. Или техни вариации.
Последно промяна от Ън на 18.09.07, 19:19, променено общо 1 път.

Има различни видове съвети. И от различни хора в различни ситуации, различно се приемат. Не е ли ясно това?frisky lioness написа:
Звучиш като чему даваш съвети:lol::lol::lol:

- Dark Angel
Ах, благодаря!:blum:[unknown] написа: Че съм те оставил да словоизлияваш на воля.
Останах с впечатлението, че се смяташ за прекалено добър за този свят, може и да греша, може и да не -няма значение.
По принцип ме дразнят безкомпромисните отсъждания,
а в случая дори не ми е направило впечатление да се говори чак толкова по въпроса, пък не е да не слушам радио - верно, чух нещо, ама какво, как беше - не обърнах внимание. Дали е приемливо не ме интересува особено, както не ме интересуват и куп други неща, свързани с някакви човешки слабости.
Просто няма смисъл. Предпочитам да гледам доброто, и да му се радвам.
А аз мразя някой да отсъжда какъв съм и какъв не съм.Mila написа:
По принцип ме дразнят безкомпромисните отсъждания,
Колкото до моите безкомпромисни отсъждания- Да- светът е шибан.
Мен ме интересува. И куп други неща свързани с хората и обществото ме интересуват и ми правят впечатление. И пак питам-При положение, че теб не те интересува, защо пишеш по темата?Дали е приемливо не ме интересува особено, както не ме интересуват и куп други неща, свързани с някакви човешки слабости.
А аз мисля, че има смисъл. Не може, тоест не бива човек да гледа само себе си и собственото си добруване.Просто няма смисъл.

Каквото съм чул по темата, все с пари е било свързаноDark написа:мислех си да пиша днес, ма да не звучи такова лошаво се спрях - ма сега ми е все тая каква съм
та аз лошо ли слушах, ма за пари не чух да се приказва.....
може би мозъците помемат информация избирателно - щото си имаме различни сита

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тъй вярно. Ясно[unknown] написа:Има различни видове съвети. И от различни хора в различни ситуации, различно се приемат. Не е ли ясно това?frisky lioness написа:
Звучиш като чему даваш съвети:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
[unknown] написа:Ами, аз съм се ограничил максимално. Виж ме- всяка вечер съм тук. Не гледам новини, даже телевизия не гледам почти. Много внимателно избирам къде и с кого да ходя. Обградил съм се с една шепа, но верни приятели... И все пак.. И все пак, човек не може да се откъсне напълно от обществото.ELBI написа:
Нямаш много избор. Това е положението.
Правиш си собствен микросвят и толкоз. Все пак ще трябва да има понякога кеш комуникации с външния. Но никой не ти налага да слушаш новини и тем подобни. Където е пари-цици-коли-убийства-власт. Или техни вариации.
Така е. Но ето - аз не знаех за този 'проблем' просто щото съм игнор на новини и тем подобни до толкова, до колкото не ги чуя по времето, когато други в къщи ги слушат. Или не ми се пръкнат на 1-ва странциа на сайт, който гледам.
Ще видиш, че с времето ще се откъснеш точно толкова, колкото ти трябва да си спокоен и да имаш хармония със себе си. И ще се научиш да не чуваш подобни глупости или простотии. Приеми света като кофти, но твоя живот и среда - като прекрасни
Например - сега зарадвай на живо Семи, че за нас от далекото е невъзможно да го сторим...
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- Dark Angel
съжалявам щото днес съм на вълна "I'm sorry...." "I'm afraid...."Remmivs написа:Не разбирам, за какво точно съжаляваш, но какво шибано, освен нас, виждаш в този прекрасен, нов свят?Dark написа:съжалавям че питам, но що така мислиш?
virus? това ли сме ние? често се сещам за думите на Смит в Матрицата - за това че всяко живо същество инстинктивно живее в хармония със заобикалящата го среда, без вирусите и човека

Вирусите са на границата на живота, доколкото помня, доколкото съм разбрал и доколкото не съм чел за промяна в това отношение или ново познание за тях. Те не са живи извън живите клетки били те едноклетъчни или многоклетъчни същества. Но наистина имаме нещо общо с вирусите и то е че ние също сме уникални по своему - ние сме единственият променящ средата за да остане непроменен (поне такава е идеята ни де, реализацията куца при това много). Малки сме още. А бойните ни брадви са с магическа мощ и за великани.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По определението ти стигам до извода, че баш сме си вируси, щот скоро няма да сме живи извън мъртвата вече планета, освен ако нещата не се отложат толкова във времето, че да ни се даде втори шанс или да се лиши от такъв някоя друга планета:blink::(Remmivs написа:Вирусите са на границата на живота, доколкото помня, доколкото съм разбрал и доколкото не съм чел за промяна в това отношение или ново познание за тях. Те не са живи извън живите клетки били те едноклетъчни или многоклетъчни същества. Но наистина имаме нещо общо с вирусите и то е че ние също сме уникални по своему - ние сме единственият променящ средата за да остане непроменен (поне такава е идеята ни де, реализацията куца при това много). Малки сме още. А бойните ни брадви са с магическа мощ и за великани.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Айде сега...Remmivs написа:Не е шибан света, друже. Ние сме шибаняците.
Хич, ама хич не съм съгласен с тебе!
Шибани са тези, които не ги разбираме, тези, които имат различни ценностни системи от нашите.
И тези, които не им пука за законите и правилата и освинват пейзажа. И тези, които брутално си налагат своите его-та без гледат останалите.
Нещо си вкиснат. Да отложа срещата ни с манекенките?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.