snowprincess написа:отиди на улицата на КАТ, пресичаш "Стамболийски" и продължаваш към "Владислав"
има три магазина за чанти
в единият, който е отстрани на блока има интересни и скъпи чанти (над 100лв.)
даааа, чанта също е добра идея
snowprincess написа:отиди на улицата на КАТ, пресичаш "Стамболийски" и продължаваш към "Владислав"

за 100 - 150 ще намеря хубава чантаcaliostro написа:чантите на шефката започват от 150 кинта нагореsnowprincess написа:отиди на улицата на КАТ, пресичаш "Стамболийски" и продължаваш към "Владислав"
наблюдавам този сегмент от пазара
"по 1000" е също добра комбинация...caliostro написа:няма лошоELBI написа:"НИ" е правилното местоимениеcaliostro написа:дали ще ни бъде заплатена консултацията?!ELBI написа:то от вас идва...latrevw написа:ей, само секс ви е главитеcaliostro написа:един мъжки стриптиз и подари
винаги съм съгласен да си разделиме 1000 евро
Егати! Почнах с тва: " Стамболийски и КАТ??? Откъде пък накъде? Обаче знам едно магазинче до НДК.... " и тогава се усетих.snowprincess написа:отиди на улицата на КАТ, пресичаш "Стамболийски" и продължаваш към "Владислав"
то, и диаманти ни харесват... много...Green Light написа: Много ви харесват чанти.
Ясна си ми ти на мене! Само трябва да те разсмея, после на самолета, един масаж в спа център на карибски остров, чанта с нещо диамантено в нея и край- моя си!bead_ написа:то, и диаманти ни харесват... много...Green Light написа: Много ви харесват чанти.
И обувки и обувки....Green Light написа:
Ясна си ми ти на мене! Само трябва да те разсмея, после на самолета, един масаж в спа център на карибски остров, чанта с нещо диамантено в нея и край- моя си!
вече ме разсмя:rotfl24: дай да минеме към последната точка с "нещо диамантено":winkw:Green Light написа:Ясна си ми ти на мене! Само трябва да те разсмея, после на самолета, един масаж в спа център на карибски остров, чанта с нещо диамантено в нея и край- моя си!bead_ написа:то, и диаманти ни харесват... много...Green Light написа: Много ви харесват чанти.

с 2 думи - магазини, магазини...esti написа:И обувки и обувки....Green Light написа:
Ясна си ми ти на мене! Само трябва да те разсмея, после на самолета, един масаж в спа център на карибски остров, чанта с нещо диамантено в нея и край- моя си!
Туй за обувките от някакъв беше.ELBI написа:с 2 думи - магазини, магазини...esti написа:И обувки и обувки....Green Light написа:
тук има лек намек за нерешителност, но все пак...е идеяВземи решение
С това преспапие освен да придържате листовете на бюрото си, можете да взимате и важни решения. Дали да купувате или продавате, дали да си вземете почивка или да смените работата - с едно завъртане на металната топка ще получите отговор на въпроса си. Разполагате с девет различни отговора, които ще ви покажат какво да правите в труден момент. С това преспапие наистина ще се забавлявате!
размери: 9 x 6 cm
знам, че все не ви достигат по няколко чифта обувки... или може да изкарате време, колкото за 1 полувреме в ШЛ в магазин за обувки. Където аз изкарвам толкова, колкото вие в ШЛ...esti написа:Туй за обувките от някакъв беше.ELBI написа:с 2 думи - магазини, магазини...esti написа:И обувки и обувки....Green Light написа:
Мръснишки.
ще остане само носителят на топките...bead_ написа:хахахха, наеш кво уволнение ще настане след тия подаръци...ELBI написа:и под него допълнение с женски почеркbead_ написа:
това върви с картичка с надпис: да си жива, здрава и да не забравяш какво беше това "чукане"
"чукане с 5 топки не се забравя"